Dani Azoz häktad för mord i Nyköping – internationellt efterlyst


BROTTSLIGHET. Den 17 september i år mördades en 16-åring i Eskilstuna och en 21-åring i Nyköping. Båda sköts till döds. Den 24 september häktades en 16-åring med invandrarbakgrund på sannolika skäl misstänkt för mord och grovt vapenbrott i Eskilstuna.

Vet du var Dani Azoz befinner sig? Ring polisen 114 14 Foto: Polisen

Idag häktades en Dani Azoz, 24, på sannolika skäl misstänkt för mord, två fall av försök till mord och grovt vapenbrott i Nyköping vid Nyköpings tingsrätt.

Dani Azoz hör hemma någonstans i Mena-regionen är misstänkt för att ha mördat en person och försökt mörda två andra personer med skjutvapen.

Mannen är internationellt efterlyst och åklagare och polis vädjar till allmänheten att höra av sig om man har kunskap kring var någonstans personen befinner sig.

23-åringen har redan ett långt brottsregister. Han har tidigare dömts för bland annat grov stöld, skadegörelse, ringa narkotikabrott och våld och hot mot tjänsteman.

Dani Azoz är folkbokförd i Nyköping. 2017 dömdes han till två års fängelse för människorov, övergrepp i rättssak och rån efter att en 19-åring blivit knivhotad, misshandlad och bortförd från Oxelösund. 23-åringen var inte ensam om att dömas för brottet, men den som fick hårdast straff. De dömda hotade att döda 19-åringen om denne inte betalade dem 50.000 kronor.

Steget efter morgonen den 18 september som var som många andra mornar i det nya landet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


13 responses to “Dani Azoz häktad för mord i Nyköping – internationellt efterlyst

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: