Socialdemokrat: vi tar era jackor, mobiler och klockor.

INVANDRING. Nu måste det vara slut med invandrargrupper som sprider otrygghet och osäkerhet på parkeringsplatser, lekplatser eller andra platser, åtminstone, om man får tro Danmarks statsminister Mette Frederiksen (S), som i sitt inledande tal när Folketinget öppnade sa att polisen ska få makt att utfärda uppehållsförbud för hela grupper av människor. Tidigare har det bara varit möjligt att utfärda ett förbud mot individer som vistas på specifika platser, rapporterar BT.dk.

Mette Frederiksen Foto News Øresund – Johan Wessman

”Det kan vara på en parkeringsplats i bostadsområdet eller på en pendel-tågstation, där dessa pojkar och unga män samlas och skapar osäkerhet”, säger Mette Frederiksen.

Här säger vi: Du får inte stå här. Ingen bör vara rädd för att ge sig ut på gatorna i Danmark – du får inte ta vår frihet. Om uppehållsförbudet inte följs måste straffet vara tydligt, konsekvent och märkbart, sade statsministern.

Fredriksen hotade med böter, fängelse och beslag av värdesaker.

För första gången böter på 10 000 kronor. Och om du har skuld till den offentliga sektorn – det kan vara obetalda räkningar för tidigare brott – kommer det att ske kontantavräkning. Då måste polisen kunna ta dyra jackor, klockor, mobiltelefoner omedelbart, säger Mette Fredriksen.

-Pettersson säger att det är skillnad på danska och svenska socialdemokrater. De danska talar klarspråk om att det är invandrare som är problemet och försöker lösa problemen, medan socialdemokraterna i Sverige velar och tillsätter en utredning…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Socialdemokrat: vi tar era jackor, mobiler och klockor.

 1. fantastiskt och enkelt, står du i skuld till staten åker grannlåten. du kommer inte undan med brott och mygel.
  men inte i Sossarnas sverige styrt av MP, här skall det stjälas mer skattepengar för att ge bort till skurkar och banditer

 2. Det finns socialdemokrater som kan tänka.
  Dock inte i Sverige…….tyvärr. Dom måste bytas ut snarast

 3. Jag finner det märkligt att sossar i Danmark har fullt fungerande ryggrad medan de i Sverige verkar totalt sakna en.

 4. Danmark har varit förskonade från alltför teoretiska socialister inom politikerkretsar verkar det som. De har behållit sin realistiska syn på livet och dess yttringar, inte drömt sig bort till, alla är lika landet, en lika utopisk tanke som kommunismen.
  Det har också haft förstånd om att inte förbjuda allt som folk tycker om. Mitt första besök i Danmark, en utställning i en kyrka och i anslutning ett rum där vi kunde få oss några pilsner eller bayer.
  Att ta en kaffe mitt på dan i ett kafè och få sig en lille en, eller köpa gott vin utan att gå på systemet.
  Sverige har blivit ofrihetens land nu mer likt Mellan Östern än Norden.

   • På tal om att vara dålig på¨svenska. Det heter ’jag bad honom bränna’. Eller ännu hellre hen eller henom eller vad f-n som helst.

   • Kan vi tacka PK-pressen för…
    Dessa använder ordet ”man” för alla kriminella importer. ”Barn” är ett begrepp för MENA-manliga parasiter i åldrarna 5-35 år o.s.v.
    Då kan vi förlåta att några av oss inhemska bland fotfolket,har svårigheter med Han/Honom….. och liknande böjningar !

 5. Danmark 🇩🇰 är rakryggade och har bra ledare.
  Sverige 🇸🇪 hycklande falska ljugande feministiska knäböjande knähundar till s.k. ledare.

  Danmark ta över Sveriges ledarskap, då ni är och agerar som ledare.

Kommentera