Är Strandhäll fullständigt omdömeslös?

INRIKES. Frågan i rubriken är retorisk, så ni behöver inte svara eftersom svaret är givet. Socialdemokraten Annika Strandhäll har gång på gång visat hur det står till.

Margaux Dietz är kompis med Ebba Busch och de tog bilen med Säpovakterna hem, och jag är övertygad om att Annika Strandhäll och sambon, justitieminister Morgan Johansson (S) även åker med Säpo på fritiden och att de då använder Säpo som en egen Uber-tjänst.

Vi har nu ett sådant samhälle att svenska politiker behöver personskydd och ska naturligtvis inte behöva förklara vad de gör på sin fritid.

Sedan kan man naturligtvis fundera på hur kalaset var i corona-tider, men det är en annan sak och Strandhäll borde vara tyst om livvakterna. Dock menar KD-ledaren Ebba Busch att Annika Strandhäll (S) ljuger om festen och att hon följde Folkhälsomyndighetens rekommendationer samt att Strandhäll ljuger och påstår saker om Buschs livvaktsarrangemang som inte är sant.

– Pettersson tycker att när Simon Andersson, pressansvarig för Socialdemokraterna i Stockholm, pratar om en skandal av ”astronomiska mått”. Mats Eriksson på LO ironiserar över ”de fåtal partitrogna kristdemokrater” som försvarar sin chef. Riksdagsledamoten Annika Strandhäll kvittrar om ”partiledarens egen Uber-tjänst” och kräver förklaring när vi genom åren haft socialdemokratiska ministrar som tagit regeringsplanet och Säpo för att titta på fotboll i Portugal och Ryssland och mycket annat känns bara löjligt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Är Strandhäll fullständigt omdömeslös?

 1. Strandhäll är en av de många sossar som vräker ur sig vad som helst i tryggheten om att hon är en sosse, och ser inte sina brister och fel.
  När man har fått vett med en tesked kan man inte ösa med en skopa.

 2. Om det som hänt är en förvrängd bild eller sanningen återstår att se men att en sosse går igång på alla cylindrar för att det eventuellt har myglats är inget konstigt: Genom sig själv känner man andra. 🙂

 3. Hon är helt under isen så hon passar bra ihop med lillmorgan. En blind leder en döv ungefär

 4. Det är bra när två stora idioter parar ihop sig, för då blir ju
  inte två andra förstörda?

  Vem då? Jag tror ni kan gissa det?

 5. Som socialförsäkringsminister drogs Annika Strandhäll (S) inför KU (Konstitutionsutskottet) för att ha utövat ministerstyre eftersom hon utan godtagbara skäl avskedade dåvarande generaldirektören för Försäkringskassan Ann-Marie Begler.

  Strandhälls socialdemokratiska partikamrater i KU räddade sossen Strandhäll från att fällas för att ha ljugit om turerna kring avskedandet av FK-chefen Ann-Marie Begler.

  Men Annika Strandhäll prickades för att hon ej dokumenterat alla detaljerna som hade kunnat bevisa Strandhälls alla lögner om förloppet av hennes otillåtna avskedande av generaldirektören Ann-Marie Begler på Försäkringskassan.

  KU enigt – Annika Strandhäll prickas (Publicerad 4 juni 2019)

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/ku-gor-utlatande-kan-pricka-annika-strandhall

  Så gick (och går) turerna på den allra högsta politiska nivån i Sveriges genomkorrumperade och förljugna sosseadel. Allt förtroende för Annika Strandhäll och hela sosseriet är helt förbrukat sedan länge.

 6. Stenbock
  Schizofreni är en allvarlig sjukdom och inget man skall använda i en politisk debatt som slagträ.
  Ungefär som i skolan där ungarna skriker CP åt andra ungar, dock har jag hört att lärarnas idoga arbete har stoppat mycket av det på senare tid.

  • Rädd:
   Jo det känner jag väl till…
   Men eftersom Stenbock inte har tillgång till hennes sjukjournal,har jag diagnostiserat henne efter sitt uppförande,vilket är allt annat än hos en frisk människa.

 7. Båda de kvinnorna undviker sakfrågor, de gillar att anklaga varandra för saker som inte betyder ett smack för oss.
  Vad exakt vill de med sjukvården? Tex
  Vad exakt vill de med pensionerna.? Tex
  Jag tror och hoppas att de flesta väljare är trötta på att höra om hur dåliga människor deras politiska motståndare är, utan vill höra idéer om hur förbättra svenskarnas liv!

 8. Strandhäll är förbannad för att ensam svensk kvinna ser om sin säkerhet på väg hem sen kväll i Sverige. Hennes älskningspojkar fick en mindre att försöka förstöra livet på med att utöva vägsdåd mot.

 9. A S urtypen för en totalt indoktrinerad sosse, aldrig sansa sig och tänka. Nej rakt ut ad hoc beteende i kubik, tänka sig hon har varit minister det ger ett gott hum om hur de andra också är.
  Naturligtvis är det bra för SD, varje gång AS et cetera ger sig ut på nätet får SD en ny röst.

 10. Kan inte Strandhällskan lägga ner sitt dyngspridande till höger och vänster.När man har livvaktskydd så innebär det att dom följer med i alla offentliga sammanhang inklusive om man går på fest.Det här är att försöka göra en höna av en fjäder för egen vinning.Ett mycket dåligt och tarvligt beteende.

 11. Skulle vara jävligt intressant att höra kärringen och Mollgan då de resonerar tillsammans, om världen runt omkring, och deras egen tillvaro i det förflutna och i framtiden.
  Working class heroes ! …Kyss mig i arslet !

 12. Det enda man kan säga,är att Strandhäll inte är ensam om sjukdomen S c h i z o f r e n i ,bland de styrande Abzurdiska kretsarna !

 13. nej nej nej Annika du ska ju inte tuta rödtjut o sen ut o kvittra…
  men seriöst hur allvarlig hjärnskada har änkan Strandhäll egentligen ?

Kommentera