Stäng

S och MP överens om migrationsförslag, det betyder krig säger Åkesson

INVANDRING. Regeringskrisen är avvärjd för stunden. Socialdemokraterna och Miljöpartiet har enats om att skicka ut Migrationskommitténs alla förslag på remiss. Men Miljöpartiet har fått igenom flera nya förslag, bland annat lättnader i den så kallade gymnasielagen, enligt SVT.

Kritiken från Sverigedemokraterna lät inte vänta på sig efter att Socialdemokraterna och Miljöpartiet enats om att skicka ut migrationskommitténs förslag på remiss.

”Det här betyder krig, i riksdagen och i kommande valrörelse. Socialdemokraterna ska inte komma undan detta svek”, skriver partiledaren Jimmie Åkesson i ett uttalande.

 • Nu är man på väg att ännu en gång upprepa samma haveri. Man har uppenbarligen inte lärt sig nånting.
 • Sverige behöver avsevärt mindre asylrelaterad invandring, inte mer. Där är både verkligheten och opinionen tydlig.

Moderaternas migrationspolitiska talesperson Maria M Stenergard är också kritisk. Hon skrev på Twitter i samband med presskonferensen att ”Det går nu live att bevittna S totala kollaps i migrationsfrågan”

– Pettersson säger att Miljöpartiet är det största hotet någonsin mot Sverige men jag måste erkänna att som riksdagens minsta parti med 4,41% är de skickliga och får de igenom den ena galenskapen efter den andra.

Nu kommer säkert Åkesson att få kritik för att använda ordet krig, men sossarna med flera har fört krig mot svenska folket i många år.

Några av Sverigedemokraternas krav…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

38 reaktioner på “S och MP överens om migrationsförslag, det betyder krig säger Åkesson

 1. Trots medias alla snyft reportage och SVTs alla skönmålingar om invandringens förträffligheter vill en majoritet av svenska folket sen en minsking.
  Ändå går S emot väljarna.
  Hir kan någon rösta på detta parti?
  Stefan Löfven är en svag ledare. Eller egentligen ingen ledare alls.

 2. Få se nu var C, L kommer att stå då det ska avgöras i Riksdagen så småningom. Jag är inte helt säker på M däremot tror jag KD och SD har tagit beslut redan.
  Går det igenom då borde vi alla över 65 gå ut på gatorna, inget skrikande men lugnt och stilla bara stå med plakat som tydligt talar om vad vi anser.
  Vi skulle kunna bli 1 miljon av tillgängliga 2 miljoner, undrar om pressen märkte oss.

 3. Denna överenskommelse förklarar SVT och SR propagandaoffensiv med otaliga snyftreportage om ”flyktingar” och ”ensamkommande” och solskenshistorier där flyktingar minsann jobbar och bidrar den senaste veckan. Senast i morse, på bästa propaganda tid, var det snyftreportage från Karlstad där flera S-distrikt vill att en ”flyktingamnesti” utfärdas för afghaner. Nu har beslutet fattats nu ska folket bli positivt inställda till det så det inte blir tjafs när blir lag.

  1. Som jag undrat varför SVT kört så otroligt många snyftreportage senaste tiden. Nu har jag fått svar.
   SVT ,som styrs av S, visste såklart redan om överenskommelsen och har, som de alltid gör, jobbat med att anpassa folkets uppfattning inför beskedet.

 4. Men, ”Det är väl som en känd supermanipulatör sa: ”Skeppet har redan seglat”. Vi är långt gångna i införandet av det totalitära, fascistiska samhället. 7-(kanske 8)-riksdagspartier gör analysen att programmet kommer lyckas och har valt att stå på den sida de bedömer kommer att lyckas. Det finns nya uppgifter att ”mangera boskapens förväntningar” redo för våra inkompetenta yrkespolitiker. Man anar lite ”stockholmssyndrom”: om jag spelar med och hjälper till så kommer de vara snälla mot mig. Wallenbergarna tillhör de västliga oligarkerna som ligger bakom agendan och driver på. Jag tror att det är de.(och andra) som styr i kulisserna. Man kan analysera sig blå om hur resp parti kan definiera sig, sin politik och sitt program och slita sitt hår över hur dumma de är. Men man kommer inte förstå någonting. Allt kommer framstå som vansinnigt. Det är den västliga oligarkin (i Sverige nog främst Wallenbergarna) som styr riksdagen enligt sin agenda. Se exvis agenda21, delmålet agenda 2030 osv. Bakom dessa vänstervridna formuleringar döljer sig ett program att göra världen till ett totalitärt, fascistiskt samhälle där vi är fullständigt kontrollerade både fysiskt och psykiskt och helt utan makt och inflytande över såväl samhället som våra egna liv. Amerikanska valet blir enormt avgörande. Tänk att medel-Svensson är så ini he-vete dum att hönset stödjer denna utveckling med sin röst! Både i etern och på valdagen….”

 5. SWEBBTV Intervju för 4 dagar sedan med Arnstad belyser varför galenskapen har fått sånt fäste i samhället.

 6. Nu borde det väl ändå gå upp ett ljus för alla dom som ”inte bryr sig ”.Som struntar i hur Sverige nedmonteras varje dag.Alla dom som har bomull i skallen istället för något att tänka och reflektera med.Sverige håller på att gå åt h_te med raketfart och dom flesta fattar ingenting.

 7. Socialdemokraterna har under lång tid saknat egen politik i mängder av frågor.

  Jag säger bara PASOK.

 8. Sossarna har som nämnts tidigare inden här diskussionen ingen moral längre. Tidigare så var inställningen att bidrag skulle man inte fiffla med.

  Tidningarna skrev spaltmeter om ”svenskarnas” fusk med ersättningssystemen. Då fanns inte invandringsdebatten på samma sätt även om problemen fanns då också. Jag har inte märkt något positivt med invandringen sedan de ändrade karaktär från arbetskraft till sponsrade väljare. I alla tider har vallöften utformats för att gynna tänkta väljare, men de grupper som S och deras hantlangare använder idag är ett livsfarligt klientel. Ekonomiskt gör de mest skada men våldet är inte heller något vi får undervärdera.

  När polisen har skapar sektioner som inte ligger Gestapo efter, då är det illa ställt med politikens värderingar. Jag antar att gummislangar och vattentortyr inte är långt borta. Framför allt inte när man har turkiska experter på ”demokrati” anställda.

  Varför tror de att demokratin kräver detta? Ingenstans har det fungerat, trots löften om att rensa ur ”lössen” ur fanan! Kan man inte relatera till en egen insikt i hur demokrati ska fungera, då är jag inte förvånad över att kommunismen och Stalin är förebilder i våldsamma gruppers åsikter.

 9. FY FAN FÖR DESSA ORMAR, DE KOMMER FÖRSTÖRA FRAMTIDEN FÖR MINA BARN….OCH FÖR ALL FRAMTID…FY FAN 🤬

  Socialdemokraterna och Miljöpartiet ska bort ifrån allt som att ha och göra med Sverige.

  De spottar folk i ansiktet och är med och bidrar till brott/terror mot Sveriges hederliga befolkning….
  FY FAN !!! 🤬🤬🤬🤬🤬

  Nu får det fan vara slut på denna jävla terror. Nu är det nog.

 10. Det blir krig, sanna mina ord😠
  Bosättningslag till utlänningar de ska gå före i kön till lägenhet innom 3 mån.
  Etableringsersättning, lön, biidrag som du vill tolka skattefri för utlänningar
  80% -100% skattefinansierade jobb bara till utlänningar, företag får bidrag från våra skatter för att dessa utlänningar får fast jobb ofta i kommunen.
  Vår barn sätts på plats 2 .
  Ingen gjälp, postad fast jobb, ingenting, uppmanar att kolla vad du betalar skatt till😠

  1. De ska plocka bort grovt, alla kriminella.
   Att inte försörja sig själv ska bli kriminellt.

 11. Krig ?
  Blir intressant att se vad det innebär och slutar med, tror tyvärr inte att det i verkligheten blir så mycket till krig eftersom SD får strida själv inget parti från den landsförrädiska 7 klövern lär ställa upp, landsförradarna Reinfeldt och Carl Bildts knähund U.Kristersson gläffser som vanligt lite nu i början men viker ynkligt ner sig när det gäller och så även lilla Ebba från KD !
  Som sagt, lita aldrig på någon från den svenskfientliga och korrumperade familjen 7 som lydigt går i Globalisternas koppel….

  1. När tog SD någon strid på egen hand? När tog SD någon strid över huvud taget? Något mer än interna strider. Mycket snack och liten verkstad. Mest munväder från partiledaren.

   1. De medlemmar som försökt ta strid inom ramen för partiprogrammet har uteslutits av partiledningen utan konkreta skäl. Den inre cirkeln är rädd för konkurrens.

 12. Jag minns när S hade egen majoritet. Idag tvingas de slicka röven på detta lilla 4-procentparti för att inte förlora makten.
  Jag vet redan nu hur diskussionen kommer låta på jobbet imorgon.

   1. ”Samtidigt är de alla rörande överens som en sak: de som kastade stenarna var inte ”riktiga muslimer””

    Finns det några muslimer som är riktiga?

 13. Nej Pettersson, det är inte Miljöpartiet som är skickliga på att få igenom korkade förslag.
  Det är Socialdemokraterna som är maktfullkomliga. De skiter fullständigt om det går åt helvete för landet så länge de får behålla makten.
  Det är därför S som är farliga. Mp är bara stollar som ska hållas så långt ifrån vuxenvärlden som det bara går.

  Sen kan man tänka ett steg längre och fråga sig hur S har hamnat i sin nuvarande maktposition.
  (Ledtråd: En person som använder bokstaven ”J” istället för ”R”..)

  1. Givetvis har du rätt, det beror på att sossarna är maktfullkomliga. Det var likadant när miljöpartiet fick Reinfeldt att ändra migrationspolitiken 2011. Sossarnas fel då med…

 14. En positiv del av den s.k. ”Pandemin” är,att PK-pressen nu tvingas skriva sanningen,vilka som drabbas till 3/4-delar av svår Corona.(o.död) Nämligen deras så kära importer från framförallt MENA….
  Nu har t.o.m. 4 stadsdelar i Berlin ställts under total karantän. Speciellt gemensamt för dessa är,att de är bostäder för guldklimparna. Bröllop som samlar 100-tals araber,turkar och liknande arter är nu förbjudna med fler än 10 deltagare (gäster) !
  Måste vara en svår groda att svälja för dessa korrekta medier.

 15. – men ——— det giis ju en lösning!

  Ta upp sanningen om kontraktet som socialdemokraterna har med muslimerna
  sedan 1999!

  Skriv till SÄPO OCH och fråga om
  kontraktet!

  Det kan inte sossarna klara att
  försvara!

  Vi kan och vi måste!
  (Jag har skrivit både till SÄPO och
  Sverigedemokraterna!)

  1. SÄPO är direkt underställd Mogge och verkar krylla av sossepolitrucker. Man prioriterar att sätta dit folk för HMF så högt att man till och med tar hjälp av andra länders säkerhetstjänster.

 16. MP= ständiga skattehöjningar, sänkta pensioner, sänkt levnadsstandard, ökad massinvandring.

 17. Lugn bara lugn,i dårhuset Sverige fortsätter man att rösta på miljötalibanerna!! Vad gäller barnen i 40års åldern klart dom ska få stanna Och våldta och råna våra barn.fy f-n för detta dårhus!!!!

 18. Höj gränsen från 4 till 10 procent så slipper vi sånt här. Vi blir på ett enkelt sätt av med alla små SKITPARTIER som bara ställer till oreda

  1. Ja och då slipper vi S med inom snar framtid för dom borde i min Värld efter detta svek igen hamna under 10%

 19. Sossarna ska förstöra så mycket som möjligt innan de tvingas bort det har dom bestämt sig för kommande regering ska få ett helvete att reparera alla skador dom och MP ställt till med.

 20. Nu blir det krig säger Åkesson , och det är precis vad Löfven vill höra .
  Han har inte egen ork att ta itu med de problem den Socialdemokratiska politiken åstadkommit .
  Och inom politiken kan man inte be om hjälp på vanligt sätt .
  Så det får bli på detta sätt.

 21. Miljönazisterna och liberaler är de största hotena mot Sverige och svenskarnas levnadsstandard. Att gnälla på Ryssland är bara ett sätt att avleda uppmärksamheten från de verkliga inre problemena ! Ett klassiskt sätt att avleda folks uppmärksamhet från de verkliga hotena.

  1. Det behöver du inte. Bara journalister och medlemmar sympatiserar fortfarande på MP som parti.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: