Man skadeskjuten i Stockholm


BROTTSLIGHET. En man har hittats med skottskador utomhus i nordvästra Stockholm. Skjutningen har skett utomhus på Sibeliusgången i Akalla.

– Vi pratar med brottsoffret och eventuella vittnen som kan ha sett eller hört något, säger polisens presstalesperson Towe Hägg.

Den skadade personen är en man och han är förd med ambulans till sjukhus. De uppgifter som finns om hans skadeläge är att det inte är livshotande samt att han varit vid medvetandet och talbar när polisen pratade med honom i Akalla. Brottsplatsen är utomhus på Sibeliusgången och den är avspärrad i väntan på teknisk undersökning.

Polisen har inlett en förundersökning angående försök till mord.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


2 responses to “Man skadeskjuten i Stockholm

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: