Bombdåd i Helsingborg

BROTTSLIGHET. En bomb har exploderat på en balkong till ett flerfamiljshus i stadsdelen Planteringen i Helsingborg under natten till torsdagen. En balkong skadades och fönsterrutor krossades i huset, ingen personer är fysiskt skadade.

Det nationella bombskyddet var vid 01:30-tiden på väg mot platsen, som är avspärrad. Det här inträffade bara ett hundratal meter från den plats där polisen under torsdagen hittade sprängmedel.

5 thoughts on “Bombdåd i Helsingborg

 1. Tja,detta höghusområdet (efter abzurdska mått) har sedan det byggdes varit en bostadsort för otaliga kriminella.Kvarteret utgör själva kärnan i södra Ghettot.
  När nu det importerade drägget från MENA fått fotfäste under senaste åren,har det blivit något av ett ”no go område” där t.o.m. Livsmedelsaffären tvingades stänga efter otaliga rån.
  Kvar finns nu endast en tobaksaffär o, några orientaliska frisör o. pizzabutiker.
  Tja så kan det gå för vårt tidigare lugna o. underbara Sverige.
  V.g. skölj….

 2. Jaha…ännu en spännande kuturberikande dag.
  Och nu har Socialdemokraterna gått med Miljöpartiet ( som ca 4 % av svenskarna röstar på 🤯 ) och vill ordna så än flera spännande kulturberikare kommer till vårat redan söndertrasade land.

  Det är dina barn som får lida för hur DU RÖSTAR ! 😢

 3. Vårt Fosterland är under attack!

  Socialdemokraternas kontrakt med muslimerna ger stöd för detta!

  SÄPO, vår ”säkerhetspolis ” bryr sig
  inte om att det pågår!

  Varför?

  Främmande makt är på väg att ta
  över Sverige!

  Skriv till SÄPO och fråga om kontraktet!

  Är detta ett LANDSFÖRRÄDERI ?

 4. ”Fruktansvärd explosion”, skriver någon till Kvällsposten. ”På Västra Fridhemsgatan”, enligt Flashback. Det finns 420 st. adresser registrerade på gatan, 2/3 av namnen har utländskt ursprung, resten (1/3) har svenska / skandinaviska namn.

  ”Stadsdelen Planteringen är präglat av segregation. Befolkningen är ung och består socioekonomiskt av en låg andel förvärvsarbetande, låg andel med eftergymnasial utbildning och låga medelinkomster. Under 1990-talet flyttade många utrikesfödda till Planteringen och idag har över 50% av de boende här utländsk bakgrund…” (text ur: diskurs kring integration, Blekinge Tekniska högskola).

  Fredrik Reinfeldt är väl nöjd nu, när hans lovordade mångkultur bara blir mer ”spännande” för varje dag som går, (utdrag ur text fr. 2007 i SvD):
  ”Det sprids en sorts föreställning att det mångkulturella samhället inte fungerar. Våra motmedel måste vara att visa att det mångkulturella samhället fungerar bättre. Det är ett mer spännande och mer intressant samhälle: https://www.svd.se/m-ger-ny-syn-pa-integration

Kommentera