Stäng

Yrkesgrupp efter yrkesgrupp vägrar arbeta i Tjärna Ängar

BROTTSLIGHET. Det finns inga no-go zoner i Sverige har justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S) med flera sagt. Möjligen har de rätt om ministern menar att tungt beväpnad polis eller militär kan åka vart de vill, men Tjärna Ängar i Borlänge måste var ett område som kommer bra nära beteckningen no-go zon.

I Tjärna Ängar törs inte glassbilen köra, där rånas tidningsbudet, där utsätts polisen för bakhåll och våld. Nu säger även ordningsvakter nej till att jobba på Tjärna Ängar och Borlänge Taxi stoppar körningar till Tjärna Ängar.

-Pettersson säger att Borlänge och Tjärna Ängar är resultat av en okontrollerad invandring av dysfunktionella personer och ett kravlöst samhälle. Tycker ni inte listan ovan räcker går det att fortsätta med mord, rån, våldtäkter, bränder, utbytesstudenter som hamnar i Tjärna Ängar tror inte dom hamnat i Sverige osv….

Om Borlänge på bloggen…

Tänk dock på att Borlänge inte är ensamma i Sverige…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 reaktioner på “Yrkesgrupp efter yrkesgrupp vägrar arbeta i Tjärna Ängar

  1. Lugn i stormen.
   Nu blir det spännande när Estland börjar gräva i Estonia katastrofen.
   Kanske regeringen tvingas avgå!

 1. Skicka ditt ingvar och estoniabildt dom vet hur man gör för att få stopp på problemet.
  Ponnsan
  AFS

 2. Jimmie Åkesson; Tid för Sverige
  Vårt land befinner sig i ett väldigt kritiskt tillstånd. Vitala samhällsfunktioner som äldreomsorgen, skolan, vård & omsorg, polisen, domstolsväsendet och fler, visar upp allvarliga problem. Landet håller på att slitas isär. Och det går nu i rasande fart.

 3. I går läste jag om en svensk kille ,som studerar i universitetet. Han var hotad i sitt bostadsområde med utpressning om att betala 30 000 kronor till utlänningar om han vill bo kvar.
  Han fick ett annat boende.
  Han vågar inte gå ut, trycker sig i sin lägenhet och känner sig inte fri.
  Så långt har det gått i Sverige. Utlänningar vill isolera sig själva till ”sina områden” med hot och utpressning.
  Hade gärna flyttat texten hit men vet inte hur man kan göra det.

 4. Det absolut värsta är om där fortfarande finns svenskar, vilket trauma att bo som i sämsta landet i Afrika, utan egen förskyllan.
  Där skulle toppolitikerna vara tvungna att leva en månad, inkognito klädda som oss utan livvakter naturligtvis. Tror ingen skulle ställa upp, kanske någon djärv kvinna som skulle bli mycket frustrerad om ingen polis kom om hon larmade.
  Tänk vilket snyftreportage det kunde bli för vårt opartiska SVT.

 5. Jaja jag säger då det .
  Ännu ett gäng som vi försöka påskina att det är invandringens fel . Vad har dom för värdegrund egentligen
  Titta på det välmående Högsby , Centerpolitik i verkligheten . Och släng ett öga på Staffanstorp och Sölvesborg , där de förtalade populistpolitikerna styr .
  Hur f-n kan de få hållas.
  Hela upplägget med okontrollerad invandring kan ju få dåligt rykte.
  Säger som Stefan ”helt oacceptabelt ”

   1. Visst är de invandrarnas fel också.
    De har kommit hit för att råna och våldföra sig på svenska folket samt kräver nu att få ta över alla instanser.
    Vi tidiga invandrare kom hit med mössan i handen och visade tacksamhet för Sverige och svenskar för att ni bjöd oss hit för att få arbeta ,leva gott och tjäna bra med pengar. Det var då det.
    Vi gnällde inte trots att svenskar inom de flesta områden i arbeten ville ha homogena grupper .Vi ställde oss på banden vid fabriker, städade och gjorde andra tunga jobb som inte dög till svenskar.
    Alltid tacksam för Sverige för det goda liv jag har fått, men mina händer och fötter har gjort fler mans jobb under en arbetspass.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: