Vad begär ”grabbarna” mer?


BROTTSLIGHET & INVANDRING. Linda Snecker är riksdagsledamot och rättspolitisk talesperson för Vänsterpartiet. I Sverige erbjuds fri förskola, fri grundskola, fria högre studier, fri sjukvård, arbete, bostad, en massa bidrag, fri åldringsvård, massor med fritidsverksamhet, allemansrätten, fria val, demokrati med mer, vad exakt är det som hindrar ”grabbarna” att välja ett liv utan kriminalitet Linda? I vilka länder har de bättre förutsättningar till att skapa sig en framtid, Snecker?

– Pettersson säger att den som inte lyckas skapa sig en framtid i Sverige är obotligt korkad med mycket lågt IQ. De är inte nöjda med att börja medlåg lön och 40-timmarsvecka och duger inte det så ska de återvandra eller låsas in.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


16 responses to “Vad begär ”grabbarna” mer?

 • Rädd

  Visst är det viktigt med skolan, men det är verkligen inte hela sanningen.
  Det finns naturligtvis många variabla som spelar in tex kultur, föräldrarnas kunskap och engagemang, och väldigt små konsekvenser för de inblandade. Också möjligheten att tjäna grova pengar på en liten insats.

  Gilla

 • ThePeter

  Några enkla frågor till Linda Snecker……

  Vad är det för förutsättningar som inte finns för dina ”asylinvandrare”? Ni har ju skapat detta Sverige och deras förutsättningar.

  Vad är det för jobb dom skall ha? Arbetsgivarna kan inte skapa jobb om inte efterfrågan inte finns.

  Hur skall vi hålla borta grabbarna från den kriminella världen frågar du? Den värld dom eftersträvar och skapar själva. Den värld dom är uppväxta och lärda att leva med i sina hemländer, deras kultur som dom hyllar och sätter värde på?
  Vår värld blir aldrig deras värld……. om det nu inte är det ni eftersträvar.

  Gilla

 • Vad begär ”grabbarna” mer? — Petterssons gör Sverige lagom! – My name is Lena

  […] Vad begär ”grabbarna” mer? — Petterssons gör Sverige lagom! […]

  Gilla

 • Michael Pettersson

  Lönegapet mellan langare pizzabagare är för stort. Där har vi roten till många problem. Ser vi bara till att ”enkla jobb” ger en lön på 50-60 tusen i månaden efter skatt så kan dessa börja konkurerra med kriminalitet. Eller så tar vi och griper, dömer och låser in brottslingarna istället.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Flertalet år i riksdagen har gjort Linda rejält miljöskadad, hon har inte blekaste aning om kriminalitet eller hederligt jobb. Hon kan gott flytta till Vietnam samtidigt som Sjöstedt drar, där passar hon bättre. Enkelbiljett.

  Gilla

  • G Nordström

   Nä Mr Jordan, en flytt till Vietnam är som att komma till paradiset i jämförelse med Abzudistan. Har varit där så jag vet, Bättre för henne att åka till Nord Korea.
   Där har de fina arbetsläger så hon kunde lära sig var arbete är.

   Gilla

 • Kungen

  Det är så lätt att vara kommunist. Inget ansvar. Generös med andras pengar. Kan göra och säga vadsomhelst utan att bli kritiserad. Inget som helst krav på iq som i hennes fall är på daggmasknivå

  Gilla

 • Wolfie

  Ett problem med detta bara…INGET är gratis och fritt, NÅGON betalar det hela !

  Gilla

 • G Nordström

  Plus alla extra pengar de får på oärliga grunder i form av bedrägerier mot alla skyddande funktioner!

  Gilla

 • gamgubben

  Linda S. har en ad hoc hjärna syns det mig. Ingen rak linje utan ungefär som en känguru hoppar hon från en ståndpunkt till en annan.
  Vad nykomlingarna behöver är inte mer bidrag eller hjälp utan att ta andra initiativ än att alltid ta den lättaste vägen till rikedom, för den slutar med en kula eller långvarigt fängelsestraff.
  Linda skulle börja som en av oss andra, start 07:00 tråkigt jobb och dåligt betalt, sluta 17:00 hem och få se att någon av Lindas älsklingar har snott hjulen från bilen. Se på SVT snyftprogram om stackars barn som traumatiserats på vägen hit och veta att hans dotter eller son som vill flytta, skaffa sig något eget, inte har en chans till bostad för ”barnen” har företräde.

  Gilla

 • Kristina

  Här måste jag försvara regeringen mot LS påhopp, det är inte regeringen som struntar i skolan, det är ”grabbarna”.

  Grabbarna har dessutom en framtid, en framtid där stora pengar, dyra prylar och s.k. respekt är det viktigaste. Att man eventuellt stryker med under ”inskolningen till en gangster att räkna med”, det är en risk värd att ta. Några smärre fängelsestraff är obetydliga bakslag i karriären eller några kliv uppåt i densamma.

  Jag blir så less på våra politikers uppfattning om att ”alla” VILL lönearbeta heltid, betala skatt, hyra och livets nödtorft + resa på en solsemester/år. Det sistnämnda lär i och för sig Mp förbjuda.
  När politikerna inte tycks räkna in sig själva i ”alla”, då blir det riktigt skevt.

  Gillad av 1 person

 • Nisse

  Enligt vänstern, är alla dåliga val du själv gör, någon annas fel.
  Staten, samhället, skolan, rasism, fobier eller osynliga förtryckande strukturer, är standard förklaringarna. Inget av ovanstående, går att påvisa.
  Svårt att diskutera med folk som befinner sig i ett annat universum och vägrar ta in fakta.
  Vänstern har en floskel manual, som ska försöka försvara deras ideologi.
  Lagar, regler och synsätt, varierar beroende på vem det berör. Då blir vi helt olika behandlade, beroende på hur vi befinner oss på ”offerskalan”.

  Gillad av 1 person

 • Niklas R

  Ypperligt exempel på att socialister är, per definition, idioter.

  Gilla

 • Gunnar Karlsson

  De IQ-befriade har fått ett ansikte i Linda Snecker…..

  //Gunnar

  Gilla

 • hllviken

  Intelligente Petrit Latifi har alla argument mot oförstående Linda Snecker och hennes anhang:

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: