Stäng

Abubaker Awad Mohamed firar våldtäkt av en svensk flicka och mordet på en svensk man i polisens arrest

BROTTSLIGHET. Varför tillåts en misstänkt mördare och våldtäktsman spela clown i arresten? Firar Mohamed att han våldtagit en svensk flicka och mördat en svensk man?

Är Oisin Cantwell på Aftonbladet stolt som blåljög och skrev att alternativmedias berättelse var falsk och att det är skillnad på journalistik som tar ansvar främlingsfientliga skräpsajter? 

Mordet på Tommie Lindh påstods av massmedia inte att ha någonting att göra med våldtäkten i samma bostad. När man läser utredningen visar det sig att mordet var en direkt konsekvens av att Tommie försvarade kvinnan.

Hur kan media kalla sig själva seriösa? 

Varför får inte Aftonbladet stå till svars för lögnerna? 

 • TIDIGARE 2020-09-25. Abubaker Awad Mohamed åtalas för mord på Tommie Lindh, grov våldtäkt med mera

BROTTSLIGHET. Åtal kommer idag att väckas för mord, grov våldtäkt, våldtäkt, försök till mord och grovt olaga hot i Härnösand. De misstänkta brotten ägde rum i Härnösand den 10 maj och det är en 22-årig man som nu åtalas. Han har suttit häktad sedan den 13 maj 2020.

Målnummer i Ångermanlands tingsrätt: B 1105-20. Huvudförhandling påbörjas den 6 oktober 2020 kl. 09.00 vid Ångermanlands tingsrätt.

-Pettersson säger att nu kommer det mesta av sanningen fram, då får vi se om Aftonbladet eller alternativmedia hade rätt…

 • TIDIGARE 2020-05-21. Berättelsen om mordet på Tommie Lindh är falsk

MEDIA OCH INVANDRING. För några dagar sedan skrev vi och andra fria medier om mordet på Tommie Lindh, läs nedan. Det cirkulerar som så ofta olika meningar om vad som hände när Tommie Lindh mördades och en flicka våldtogs. 

Ingen rättegång har hållits och åklagaren säger sig ha en god uppfattning om vad som hänt men är fåordig. Oisin Cantwell på Aftonbladet vet dock att berättelsen på alternativmedia är falsk och att det är skillnad på journalistik som tar ansvar främlingsfientliga skräpsajter.

 • TIDIGARE 2020-05-17. Minnesstund utan tillstånd av NMR – värre än mord och grov våldtäkt av invandrare

MEDIA OCH INVANDRING. Landshövding Berit Högman reagerar kraftfullt mot Nordiska Motståndsrörelsens aktion igår i Härnsösand. Trots att NMR saknade tillstånd för manifestationen genomfördes den – på trappan till landshövdingens residens. Det gör henne rejält upprörd, rapporterar SVT

-Pettersson tycker det hade varit bättre om landshövding och socialdemokraten Berit Högman varit upprört över anledningen till att Nordiska motståndsrörelsen var på plats, varken Berit Högman (S) eller SVT nämner att NMR var på plats för att hedra Tommie Lindh som mördades av Abubaker Awad Mohamed, medborgare i Sudan. Abubaker är mord, grov våldtäkt, våldtäkt, grovt olaga hot och grov misshandel.

Det borde Berit Högman (S) vara upprörd över och SVT berätta…Tommie Lindh blev ett offer för det mångkulturella samhället…

 • TIDIGARE 2020-05-12. Sudanes misstänkt för mord och våldtäkt i Härnösand

BROTTSLIGHET. Kammaråklagare Stina Sjöqvist har begärt en 22-årig man häktad som på sannolika skäl misstänkt för mord, grov våldtäkt, våldtäkt, grovt olaga hot och grov misshandel. Det efter tragedin i Härnösand i helgen då en man i 20-årsåldern misshandlades så svårt att han avled, skriver SVT

Åklagaren är fortsatt förtegen om händelseförloppet och upprinnelsen till det hela. Men: – Vi tycker oss ha en god bild av vad som hänt, säger Sjökvist.

Stina Sjöqvist säger till SVT Västernorrland att mannen nu till skillnad från tidigare alltså är misstänkt för två våldtäkter – en grov och en av ”normalgraden” – under söndagsmorgonen då även mordet begicks.

I sin häktningsframställan till Ångermanlands tingsrätt åberopar Stina Sjöqvist dels risken för att den misstänkte på fri fot undanröjer bevis eller på annat sätt försvårar sakens utredning, dels risken för att den misstänkte ”fortsätter sin brottsliga verksamhet” om han inte häktas.

Dessutom innebär de misstänkta brotten minst två års fängelsestraff vilket är ett häktningsskäl i sig. Åklagaren yrkar också på restriktioner i häktet för 22-åringen.

Mannen är tidigare dömd för brott vid två tillfällen, bland annat för sexuellt ofredande mot en minderårig flicka. Han har förekommit i andra utredningar om brott.

Häktningsförhandlingen hålls 13 maj kl. 13:00 i Ångermanlands Tingsrätt Mål nr B 1105-20

-Pettersson noterar att varken SVT eller åklagaren nämner att den misstänkte är medborgare i Sudan och lystrar till namnet Abubaker Awad Mohamed…

Screenshot_20200513-033011_Instagram
Abubaker Awad Mohamed

Den mördade, Tommie Lindh, blev ett offer för det mångkulturella samhället…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

23 reaktioner på “Abubaker Awad Mohamed firar våldtäkt av en svensk flicka och mordet på en svensk man i polisens arrest

 1. Googlade på Lexbase där man får fram alla dömda , domstolsbeslut mm. Över ett tusen Mohammed förekommer i brottsregister.

  1. Man får inte klistra hit Le..ase….så att allt fler skulle kunna kolla de dömda.
   Kan vara bra att kolla även om man anlitar hantverkare hem. Eller anställer någon…

 2. Varför har han klockan och telefonen kvar när han sitter i arresten?
  Brukar man inte längre få lämna ifrån sig livrem och skosnören, smycken inbegripet klockor och telefonen, när man är i förvar hos polisen?

  1. Man får inte kränka dessa adelsherrar, som vi har bjudit att komma hit, hämtat t.o.m. och betalar stora belopp för att de skall trivas här.

 3. Han är väl muslim, eftersom han våldtar en kvinna
  och mördar en icke – muslim!

  Kontraktet som våra LANDSFÖRRÄDARE,
  socialdemokraterna, har med muslimerna sedan 1999
  hindrar poliserna från att straffa muslimer!

  SÄPO accepterar detta förhållande!
  Det måste betyda att SÄPO stödjer LANDSFÖRRÄDERIET!

  => Sverige är bortom allt hopp – och sålt till muslimerna!

   1. Verkar dock som han har ljugit sig in i landet .Han är en sudanes och har kommit hit på Annies amnesti ,om jag förstår det rätt. Ett av Annies afghanska flyktingpojkar.

 4. Han firar för att försöka imponera, han är inlåst men vill inte att vi skall förstå att han lider av att vara fängslad.
  Hoppas att han får sitta länge, då slutar nog firandet och en begäran om nåd kommer, vilken naturligtvis avslås.

  1. Rädd, varför tror du han lider för att vara fängslad?
   Han vill bara visa sina kompisar att han vågar göra det som alla vill.
   De som inbillar sig något annat är inte bara naiva.

 5. JAG MÅR SÅ ILLA AV ALLA SJÄLVGODA AFRIKANER SOM VÅLDTAR OCH MÖRDAR.

  OCH SÅ HAR VI ÅKE MED FLERA SOM ANSER DET VARA DET BÄSTA FÖR LANDET.

  Kan någon förklara för mig hur det är möjligt att ingen tänker på offren?
  :

 6. Han och de andra utlänningar, blir en tillgång lite längre fram och om de gjort brott de är också minoritet och utsatta och har gud av minoritetsgrupp, så de ska ha fullständig leverne och ingen skatt, det betalar vi.
  UT, UT med krimunella och folk som ej har idhandlinar, ut ur mitt land

  1. Varför inte mata vargarna på någon djurpark med honom.
   Med lite förhöjt inträdesavgift vid tillfället för att förstärka den annars så dåliga ekonomin.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: