Stäng

Ekonomin ska inte vara ett hinder, Sverige kan ta emot fler enligt C-topp

INVANDRING. Sverige kan ta emot fler personer som vill migrera hit, om de ekonomiska systemen förändras. Det anser Rickard Nordin, som tar över som ekonomiskpolitisk talesperson för Centerpartiet när Emil Källström nu går på föräldraledighet, enligt Dagens Industri.

”Vi tycker att systemen borde anpassas, snarare än att vi ska sätta ett volymmål, eller tak, för hur många vi kan ta emot. I vården är det otroligt många med utländsk bakgrund som arbetar, vi klarar inte vår vård om vi inte låter personer komma hit ibland”, säger Rickard Nordin. Hur många migranter Sverige klarar av att ta emot vill han inte ge en exakt siffra på.

-Pettersson har lite synpunkter på detta med invandring och ekonomi. Centerpartiet är Sveriges rikaste parti. Centerpartisterna kan plocka ur partikassan, leva på existensminimum och öppna sina hem för migranter i stället för att pracka på oss mindre välbeställda utgifter och otrygghet.

Sedan att vi inte klarar oss utan invandrare i vården så vill jag gärna ha siffror på hur många som jobbar i vården jämfört med antalet patienter. Jag tror myten spricker då. Jag skrev till landstingen i Stockholm och Södermanland och frågade, eftersom de landstingen skryter om att utan invandrare stannar vården, men de kunde/ville inte svara på antalet patienter med utländsk bakgrund.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 reaktioner på “Ekonomin ska inte vara ett hinder, Sverige kan ta emot fler enligt C-topp

 1. Snälla Sverigevänner!

  Vi är skyldiga att acceptera människor med olika
  utvecklingsstörning!

  Det är dock sorgligt när dessa individer får positioner
  i styrande befattningar!

  Men visst, även socialdemokraterna / LANDSFÖRRÄDARNA
  lovar ”positioner i alla viktiga styrelser i Sverige, inklusive
  Sveriges Riksdag”.

  Detta, ett utdrag ur kontraktet, som socialdemokraterna har med
  muslimerna sedan 1999 !

  => som ”betalning” för detta lovar muslimerna att rösta på ”S”!

  SÄPO, vår ”säkerhetspolis” vet om kontraktet sedan 1999 men har
  accepterat att socialdemokraterna sålt Sverige till muslimerna!

  D.v.s. SÄPO stödjer LANDSFÖRRÄDERIET, vilket betyder att
  => VI HAR INGEN säkerhetspolis – värd namnet!

  Skriv till SÄPO och fråga om kontraktet!

  Vi kan kanske vinna tillbaks Vårt Fosterland om vi kan byta ut
  alla LANDSFÖRRÄDARE, anställda på SÄPO !

  Skriv ! Skriv ! Skriv !

 2. Centern – Bönderna, kan det vara så att bönderna vill ha billig arbetskraft?
  Jag vet att utlänningar besöker gårdar och frågar om arbete, jag har själv sett det.

 3. Alla nyanlända anställs inom kommunal verksamhet så minskar försörjningsstödskostnaden Staten står för lönen till personen kvalificerar sig för A-kassa. De flesta invandrare belastar sjukvården mer än de gör nytta där, tyvärr
  Men statistiken hur många anställda med utlandsbakgrund ökar. Nyttan är mycket tvivelaktig.

 4. Kör gärna hårt med detta i kommande valrörelse så ökar i alla fall chanserna att centern åker ut på soptippen där de hör hemma.

 5. Det var en riktigt dålig idé. Sverige måste lösa alla kriminella problem, som nästa uppgift. Rickard Nordin och hans centerkompisar får lägga så mycket de vill av sin privata ekonomi på bidragsturister och även ta hela ansvaret för alla eventuella kriminella följder. De ska dock inte nalla mer av skattebetalarnas pengar och resurser på oönskad invandring. Det räcker, som det är. Nu måste myndigheterna bromsa upp och vända kaoset.

 6. 100000personer genererar på 80 år 70miljarder alltså 8750:- per år. det netto som uppstår är minus 80 miljarder de utspritt på 80 år blir 10000:- per år i pension tror C att invandrarna då är belåtna så har de räknat fel.
  Passa er för att rösta med C för de kan inte räkna, eller är de också renons på tankekapacitet.

 7. Varför kan inte PK-sektens journalister en enda gång ställa en följdfråga som lyder ungefär följande, ” Ifall det kommer etthundratusen, en miljon, tio miljoner migranter per år till vad händer då, finns det fortfarande inget tak???

 8. Ytterligare en dumjävel som uttalar sig utan att ha nånting mellan öronen som reglerar vad som kommer ut ur munnen

 9. Ja, om de ekonomiska systemen förändras och vänsterns ”välfärdsstat” avskaffas, men då vill ingen från Mellanöstern & Afrika komma till det obetydliga landet vid nordpolen.

 10. Då kan denne Rickard stå för kostnaden tills dom är arbetsföra och betalar skatt, och blir dom inte skattebetalare då blir hans alla fina tillägg i lönen och pensionen lidande. Han ska leva på existensminimum tills alla är självförsörjande som han vill ha hit

  Men det är bara en utopi att denne avskyvärda person betalar extra för vad han anser att skattebetalarna ska betala, han ska leva på skattebetalarna och gamla pensionärer som en blodigel och suga ur det sista ur dom

 11. Myten om att vi inte klarar oss utan invandrare i vården har Rebecka Weidmo Uvell spräckt fullständigt med källunderlag från officiella källor. Finns på hennes hemsida sedan tidigare. Den som söker skola finna.

 12. Invandring handlar inte bara om ekonomi.Alla dessa våldtäkter, knivdåd,osv .Till och med barn utsätts till olika typer av våld.När blir slut på det?Varje dag läser man om våldsdåd ,vad jag kan minnas mitt barndoms Sverige var mycket lugnare och trevligare.Sverige vakna nu!

 13. Även om man behöver arbetskraf vad hardet med asylinvandring att göra?
  Ändra regler för arbetskraftsinvandring och ta arbetskraf istället…
  Jag har svårt att ta ekvationen ihop eftersom det är bara 4 av 10 flyktingar har heltidsjobb efter 8 år med uppehållstillstånd.

 14. En mupp som är Centerns specialist på ekonomi, verkar inte ens förstå enkel bas ekonomi.
  Klarar han av sin egen hushållsbudget eller har han förmyndare?

 15. Det är självklart en del invandrare inom vård och omsorg, men hur många färre hade det inte behövts inom de sektorerna om vi inte plockat hit 1 miljon människor på 10, många gånger vårdkrävande människor dessutom. Räcker de utländska i vården ens att i närheten ta hand om den miljonen invandrare som kommit?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: