Sverigedemokraterna vill lägga 36 miljarder på trygghet


INRIKES. SD-ledaren Jimmie Åkesson lägger idag fram nya förslag för att få bukt med kriminaliteten. – Det är ett stort krispaket för att möta en akut situation som präglar människors liv i Sverige, säger han på en pressträff.

Jimmie Åkesson, Sverigedemokraternas partiledare, Foto: News Øresund, Johan Wessman.

Åkesson säger att det är en ny typ av brottslighet som Sverige ser och som han kopplar till “ansvarslös invandringspolitik och misslyckad integration”.

I sin skuggbudget vill partiet lägga 36 miljarder kronor på att öka tryggheten, bland annat vill de ge lön till den som går polisutbildning, ha statligt anställda vakter och fler platser på anstalter. 250 miljoner ska läggas på ökad trygghet i utsatta områden.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to “Sverigedemokraterna vill lägga 36 miljarder på trygghet

 • G Nordström

  Fler poliser? Var ska de komma ifrån?

  Gilla

 • ståfräs

  Så när regeringen importerar 1mille till så skall SD kräva fler poliser? Ni verkar så djävla PK så jag hoppar av, tack för mej.
  Återvandring är tydligen inte ngt för SD.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Hjälper inte, bara massutvisningar på livstid av alla kriminella och deras familjer och ett totalstopp av all import av lycksökare hjälper !
  Att ha kvar parasiterna i landet är ingen lösning.

  Gilla

 • Billy Boy

  En del av SD-förslaget återgavs i SVT Rapports korta sändning kl 16:00 idag. Inslaget börjar vid tidskod c:a 2:50 i videon på länken nedan.

  I samma sändning från PK-klantskallarna på SVT Rapport presenterades KD-ledaren Ebba Busch med en text-skylt som visade att hon är partiledare för SD. Fadäsen kommer vid tidskod c:a 2:25 in i videon på länken nedan:

  https://www.svtplay.se/video/28020211/rapport/rapport-29-sep-16-00-2?start=auto

  Gilla

 • Gringo

  ”Kriminalvården förstärks med cirka 7,9 miljarder kronor under kommande tre år varav 5,3 av dessa omedelbart avsätts för byggande av anstalter.” Varför kan man inte outsourca kriminalvården, då menar jag de kriminella som ska avtjäna sitt fängelsestraff. Skicka de kriminella till Japan, Ryssland, Kina och skulle de protestera så finns de andra länder som gladeligen hade tagit emot dem i utbyte mot pengar. Den svenska kriminalvården borde inte belasta den Svenska ekonomin alls, med detta menar jag att de kan sy sina kläder själv, de kan odla sin mat själva, de kan laga sin mat själva osv det ska kännas att sitta inne. Man får inte glömma att de har själva valt sida att bli brottslingar, det finns ABSOLUT inga förmildrande omständigheter för dem och de ska absolut inte ha det bättre än många andra svenska medborgare som sköter sig.

  Gillad av 2 personer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: