Veckan som gick i det nya landet…


BROTTSLIGHET & INVANDRING. – Pettersson har tidigare konstaterat att vi aldrig kommer att få se Lennart Wallger som gäst i någon tv-kanals soffa där han får diskutera nedanstående lista med Anders Lindberg eller Göran Gredier. Medie-kanalerna föredrar att två eller tre vänstervridna diskuterar socioekonomiska effekter…

Nedanstående vore mycket om det skett på ett år. När det sker vecka efter vecka är det ett inbördeskrig, medan statsminister Stefan Löfven (S) oftast är tyst och justitie- och invandringsminister Morgan Johansson (S) låter som en Sverigedemokrat men i praktiken ägnar sig åt att tillsätta utredningar samt inrikesminister Mikael Damberg (S) säger att det är oacceptabelt.

Människor dör och får sina liv förstörda medan politikerna arroganta skyller på annat än den invandring de själva orsakat.

 

 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “Veckan som gick i det nya landet…

 • Olof.p

  Våran korkade statsminister tror Att de kriminella bryr sig om att han har gjort 40 nya åtalspunkter. Nu börjar även medlöparmedia vända sig emot statsministern. Äntligen.

  Gilla

 • Tony

  Till denna digra meritlista kan vi lägga 100 bilbränder
  i Göteborgstrakten, Och hos Miljöpartiet råder det
  fullständig Tyyyyyyyyyyyyyyyyysnad? Hur kan en enda
  människa i det här landet ta det idiotpartiet på allvar
  och tro att dom skulle kunna reda ut milköproblem?????????

  Gilla

 • Gringo

  Den upptrampade stigen är säkrast, väljer man gå utanför denna så underlättar det att veta vad konsekvenstänk är och hur man gör och vad som kan hända när man väljer att lämna en upptrampad stig. Våra svenska politiker är fortfarande ute på sin ökenvandring och de har inte en susning vart stigen för dem. Tyvärr så blir deras felsteg våra problem.

  Gilla

 • gamgubben

  Omställningen började 1969 då S bildade Regering med ny Statsminister. När toppen är död rinner likvattnet neråt till alla andra också.

  Gilla

 • Maja 2

  Oskyldiga barn och ungdomar kommer att fråga en dag, varför?
  Hoppas att det växer en ilska inom dem så att de kan ställa de ansvariga till svars för eländet. Om det blir möjligt.
  En tidning i Öststaterna .Lettland eller Litauen , skrev om Sverige hur staten har skänkt bort landet till araber. 2022 skall Sverige vara ett arabiskt mångkulturellt land.
  Är det ingen som kan hitta artikeln, som jag läste någonstans. ”Swedistan”?
  Kan någon hjälpa till ?
  Den som publicerade den gick under jorden och vågade inte återge det.
  Grym text!

  Gilla

 • Oskar

  Landet måste resetas först och man måste börja med huvudena på arsenalsgatan som styr alla våra politiker (även andra länders politiker).

  Gilla

 • Fri

  Vad har politiker och media gjort med Sverige? VARFÖR?

  Gilla

  • Annie lufy

   Löwen har lovat FN att göra Sverige till det största pyttipanna landet i världen o testa hur långt det kan gå innan ursvensken drar eller politiker drar till annat land som i diktaturer.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: