Stäng

Att hata islam är sunt förnuft

ISLAM. Alexander Bard säger några kloka ord om islam och koranen. -Pettersson menar att koranen är en krigshandbok, den visar att islam inte är en religion utan en ideologi med intolerans, kvinnoförtryck, har ett medeltida rättssystem, påståendet att jihad är vägen till paradiset och inte minst myten att de kristna korstågen var uttryck för kristen imperialism, när korstågen i själva verket var försvar mot islams erövringar.

Vad är det som är så svårt att förstå? Koranen är oföränderlig och importerar vi Mellanöstern får vi Mellanöstern.

Om Luai Ahmed på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 reaktioner på “Att hata islam är sunt förnuft

 1. Om du har islamofober med Mona Walter i spetsen så är jag hundra på att du bör byta källa till något sunt.
  Fria Tider är inte bra för din hälsa.

 2. Adolf Hitler´s ”Mein Kampf”, jämfördes av Winston Churchill med Koranen, han använde ord som ”tro, krig, svulstig, mångordig, formlös, genomsyrad av sitt budskap”. I boken ”The Gathering Storm” (svensk titel: ”Stormmolnen hopas”), beskriver Churchill ”Mein Kampf” som att, citat: ”Allt fanns där, programmet för Tysk pånyttfödelse, tekniken för partipropagandan, planen för att bekämpa Marxismen, den National-Socialistiska statens grundsyn, Tysklands rättmätiga plats på världens topp. Här fanns den nya Koranen av tro och krig, svulstig, mångordig, formlös, men genomsyrad av sitt budskap”. (Källa:Winston S. Churchill > Quotes):
  https://www.goodreads.com/quotes/210700-all-was-there-the-programme-of-german-resurrection-the-technique-of

 3. Det är illa med islamofobin i Sverige.
  Här måste man sätta in åtgärder i tid.
  Dagisbarn måste acceptera att muzzar gör grisljud efter dom.
  Tjejer måste acceptera att bli kallade svennhora.
  Killar att bli rånade på sin mobil eller jacka.
  .
  Varför är svenskar så rasistiska !

 4. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Vi på ULSANS anser att Antje Jackelén fast hon har läst teologi inte verkar ha de rätta kunskaperna vad det gäller islam. Kan det måhända att hon är en proselyt städslad av det politiskt korrekta etablissemanget ?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: