Rånad på sin Porsche

BROTTSLIGHET. En man hotades på söndagskvällen med kniv och tvingades lämna ifrån sig sin Porsche på väg 21 vid Kvidinge, norra Skåne. Efter rånet strax före klockan 20 lämnade gärningsmännen platsen i riktning mot E4:an. Bilen var en svart Porsche Cayenne. Personer som har sett bilen uppmanas att kontakta polisen.

Polisen

-Pettersson minns 1960-talet, då var bilrån under knivhot vardagsmat eller minns jag fel…

Porsche Cayenne, genrebild med annat registreringsnummer

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Rånad på sin Porsche

 1. Porschen är ganska troligt utanför Sveriges gränser.
  Tänk om internationell polis skulle samarbeta och kolla alla lyxbilar i Öststaterna, arabländer m. flera, vad mycket försäkringspengar vi skulle spara.

  • Jo de behöver inte åka iväg sååå långt. Räcker över till Baltikum och Ukraina. Här finns merparten av de 100.000-de som årligen stjäles inom EU. På stora öppna marknader säljes stöldgodset i exakt samma skick som de stals. T.o.m. reklam och dekaler kring företag inom EU,finns kvar på bilarna !!
   Här finns köpare från Långtbortistan som forslar fordonen vidare österut….

 2. Inget signalement skvallrar om osvensk förövare. Det tycks vimla av ofängslade osvenska kriminella i Sverige. Sveriges myndigheter verkar inte heller vilja använda befintliga regler för sitt lands bästa. Riksdag och myndigheter vill inte göra det enda effektiva och humana för landets laglydiga befolkning genom att utvisa de brottslingar man kan. Sverige måste göra sig av med importerade brottslingar. Sedan kan de balansera upp med ökat antal poliser och fängelser.

   • Det vore nog ingen bra idé. Man ändrar nog inte karaktär så enkelt med en omskolning. De poliserna kan då tänkas börja samarbeta med de kriminella. Utvisa alla de kriminella man kan utvisa. Då behövs inte så många poliser, som politikerna pratar om.

 3. Pettersson Du minns helt korrekt. Först gick vi på Folkparken och sedan samlade vi ett gäng och plockade de rika kapitalisterna på deras leksaksbilar.
  Minns med vemod gatubilden från den tiden, inga sopsäckar eller kolsäckar utan då var det vi som var gatans kungar, vi kunde våldta och mörda utan att någon brydde sig. Ack ja du svunna ungdomstid!

 4. Ja Pettersson minns fel, möjligen snodde någon bilen utan att fråga farsan först, men denne Porsche är väl långt nere i Europa innan polisen har noterat färdigt?

 5. Försöker någon råna någon i min familj på deras bil lär de bli tillplattade, alla är inställda på att köra på/över den som försöker stoppa dem 🙂

 6. Köper man en Porsche så borde man ha råd med en gps tracker. Dom finns nu för alla användningsområden som gamla farfar, eller hitta katten.

  • Om det fanns sådan i bilen framkommer först lite längre fram…
   Så var fallet i likande för någon månad sedan. Man lät först rånarna åka till sin uppsamlingsplats för stulna fordon sedan slog man till,en bit utanför Malmö !
   Här fanns en uppsjö av stulna,delvis demonterade fordon,i en lada !!

 7. Varför?
  Vad kan polisen göra?
  De är ju till för att jaga normala fortkörare och gamla svennar för HMF.
  Nog är de kaxiga, men de är ingen march mot dagens importerade brottslighet, de har de ju gång på gång visat.
  Skulle de mot förmodan ändå få tag i ”berikaren” så släpper domstollarna honom direkt så att han kan sitta i TV soffan och gråta om sin barndom,
  om inte Hans Aro pixlar honom. Då är det bara fortsätta som inget har hänt

 8. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Det hettar till.
  De besuttna blir nu rånade.
  Inser nu svenskar ”hög som låg”
  att vi blir rånade på gatan eller i det socialistiska
  skattesystemet.
  Läs boken ”En nästan vanlig man” av Dag Öhrlund.
  Extrem kanske men vissa får nog till slut.
  När får du säl nog vad det gäller trakasserier från
  politiker och myndigheter som inte hävdar dina rättigheter ?

  • United we stand, divided we fall, Varför ge upp det exempellösa positiva samhället som våra förfäder och vi har skapat ? Ett samhälle på topp både historiskt och geografiskt för att ett antal vänsterblivna är destruktiva och inte inser att de nyttjar det ?

Kommentera