23 thoughts on “Dagens

 1. Utan några av oss hatade vita män hade världen haft samma kulturella och teknologiska utvecklingen so exempelvis North Sentinel Island.

 2. De sitter i sitt eget morgon program och kritiserar sin egen arbetsgivare som i sin tur har talar om att de har 26% anställda av icke svenskt ursprung kanske mest av alla svenska arbetsgivare
  Vad vill dom ta över hela skiten, för med de pengar svt& radio får så är det väll bara att vältra sig i ankdammen av pengar
  Och varje morgon på P3 så är det ett meningslöst propaganda tjafs som ingen har någon glädje av,( jag cyklade till jobbet i dag!!jag badade!! jag jag – åh så roligt) bara att byta kanal.
  håller med, svtradio kan skaffa en youtube kanal där de kan hålla till med sin drit för det är inte många som tycker att de tillför npgot.
  bästa vore att de avskeda hela bunten och ta in lite normala underhållare

 3. Nästa i tur är utrikesdepartementet och diplomatgänget som ska nagelfaras .
  Då kommer det gå upp för de verklighetsfrånvända att dom skitit i fläkten.

  • För att han inte behärskar arabiska. Skämt åsido? Han vill förmodligen att alla svenskar som inte kan svenska ska förstå.

  • Han har internationella kontakter och vill att utlandet får läsa hans budskap.
   Han har bott utomlands.
   Troligen har han sitt twitterkonto utanför Sverige. Annars hade han varit blockad för länge sedan.

   • Helt rätt ”Maja 2”.

    Alexander Bard har betydligt fler följare utan för Sveriges gränser.

    Killen är unik på alla sätt och vis.

 4. I TV:s barndom var det mesta frid och fröjd.
  Vi hade Hylands hörna, Bröderna Cartwright och tiotusenkronors-frågan. Nyheter och aktuelliteter som var både aktuella och baserade på fakta. Man kunde lita på SVT.
  Men, säj den glädje som varar.
  Vänsterpacket såg här sina möjligheter till infiltrattion och så sakteliga vann dom mer och mer mark, tog över nyheterna och förvandlade dessa till rena lögner och förvandlade övriga program till propaganda för deras snedvridna åsikter och vilda fabulerande.
  I dag är SVT en extremt vidrig organisation som borde totalförbjudas. Och 99% av dom anställda ersättas med normala vettiga människor med sunt förnuft och ärlighet som ledstjärna.
  Det är rent kriminellt det dom sysslar med i dag och dom borde därför straffas med lagens strängaste straff för sitt högförräderi.
  Så fungerar det i normala länder, men dit hör tyvärr inte Sverige längre!

 5. Han är ofta riktigt bra den gode Alexander Bard han vågar säga obekväma sanningar som väldigt många tycker men inte vågar säga.

 6. Tråkig utveckling, hyllade av vänstern på de flesta medier , antirasterna, är de största rasisterna, även de värsta, genom åren, sånt fanns inte när jag växte upp.
  Stoppa dessa antirasister som föreskår prelugeriym för mörkhudade, nej tack Allas lika värde på riktigt så rösta inte på sociaödemokraterna som vill islamisera och bortförklara intetförgöra Svensk historia och tradition

 7. Deras klagomål faller på sin egen orimlighet, eftersom det inte finns några SD-are inom SR. De har väl inte fått påökt p.g.a. dåliga prestationer och tar en rövare när nu de mörkhyade är på tapeten genom BLM.
  Bättre en Bard utanför SR än 6 afrikaner inom.

 8. Noterar att det är 6 ”svenskar” på bilden .
  Varför kommer de hit om de hatar oss så våldsamt?
  Skicka hem dem !

 9. KOMMUNIKATÖR en titel på en person som ska lösa ett problem som inte finns.
  Lästa precis om Mats Runvall anställd på länsstyrelsen i Skåne som kommunikatör Gift med Kristina Lindquist som skriver hatiska inlägg på DN om alla som inte tycker som PK.
  Mats är en drivande person inom AFA en våldsbejakande organisation och försäljare av deras material..

  • Horribelt men inget nytt i landet lagom.
   Kommunikatörer är även vi här. Bör få betalt för att vi försöker få landet i balans.

 10. Alexander den Store ! Tack för ditt bidrag till Sverige.
  Du är mer man än många ”män” i vår armé!

  • Folkomröstning om SVTs vara och icke vara.Jag röstar för att ta bort skiten.Det finns många tv kanaler som man får välja at köpa och titta .SVT är påtvingad på folk som man betalar för VIDRIGT….

   • Det blev värre nu när det digitala kom. Nu har nog inte många fattiga råd att beställa extra kanaler så de tvingas till tvångsmatning av kommunister.
    Vidrigt att de tog bort många kanaler, de kvarvarande är bara skit.
    Hade varit bättre om var och en av oss hade kunnat köpa en egen parabol och sluppit kommunistkanaler.

Kommentera