Abubaker Awad Mohamed åtalas för mord på Tommie Lindh, grov våldtäkt med mera


BROTTSLIGHET. Åtal kommer idag att väckas för mord, grov våldtäkt, våldtäkt, försök till mord och grovt olaga hot i Härnösand. De misstänkta brotten ägde rum i Härnösand den 10 maj och det är en 22-årig man som nu åtalas. Han har suttit häktad sedan den 13 maj 2020.

Målnummer i Ångermanlands tingsrätt: B 1105-20. Huvudförhandling påbörjas den 6 oktober 2020 kl. 09.00 vid Ångermanlands tingsrätt.

-Pettersson säger att nu kommer det mesta av sanningen fram, då får vi se om Aftonbladet eller alternativmedia hade rätt…

 • TIDIGARE 2020-05-21. Berättelsen om mordet på Tommie Lindh är falsk

MEDIA OCH INVANDRING. För några dagar sedan skrev vi och andra fria medier om mordet på Tommie Lindh, läs nedan. Det cirkulerar som så ofta olika meningar om vad som hände när Tommie Lindh mördades och en flicka våldtogs. 

Ingen rättegång har hållits och åklagaren säger sig ha en god uppfattning om vad som hänt men är fåordig. Oisin Cantwell på Aftonbladet vet dock att berättelsen på alternativmedia är falsk och att det är skillnad på journalistik som tar ansvar främlingsfientliga skräpsajter.

 • TIDIGARE 2020-05-17. Minnesstund utan tillstånd av NMR – värre än mord och grov våldtäkt av invandrare

MEDIA OCH INVANDRING. Landshövding Berit Högman reagerar kraftfullt mot Nordiska Motståndsrörelsens aktion igår i Härnsösand. Trots att NMR saknade tillstånd för manifestationen genomfördes den – på trappan till landshövdingens residens. Det gör henne rejält upprörd, rapporterar SVT

-Pettersson tycker det hade varit bättre om landshövding och socialdemokraten Berit Högman varit upprört över anledningen till att Nordiska motståndsrörelsen var på plats, varken Berit Högman (S) eller SVT nämner att NMR var på plats för att hedra Tommie Lindh som mördades av Abubaker Awad Mohamed, medborgare i Sudan. Abubaker är mord, grov våldtäkt, våldtäkt, grovt olaga hot och grov misshandel.

Det borde Berit Högman (S) vara upprörd över och SVT berätta…Tommie Lindh blev ett offer för det mångkulturella samhället…

 • TIDIGARE 2020-05-12. Sudanes misstänkt för mord och våldtäkt i Härnösand

BROTTSLIGHET. Kammaråklagare Stina Sjöqvist har begärt en 22-årig man häktad som på sannolika skäl misstänkt för mord, grov våldtäkt, våldtäkt, grovt olaga hot och grov misshandel. Det efter tragedin i Härnösand i helgen då en man i 20-årsåldern misshandlades så svårt att han avled, skriver SVT

Åklagaren är fortsatt förtegen om händelseförloppet och upprinnelsen till det hela. Men: – Vi tycker oss ha en god bild av vad som hänt, säger Sjökvist.

Stina Sjöqvist säger till SVT Västernorrland att mannen nu till skillnad från tidigare alltså är misstänkt för två våldtäkter – en grov och en av ”normalgraden” – under söndagsmorgonen då även mordet begicks.

I sin häktningsframställan till Ångermanlands tingsrätt åberopar Stina Sjöqvist dels risken för att den misstänkte på fri fot undanröjer bevis eller på annat sätt försvårar sakens utredning, dels risken för att den misstänkte ”fortsätter sin brottsliga verksamhet” om han inte häktas.

Dessutom innebär de misstänkta brotten minst två års fängelsestraff vilket är ett häktningsskäl i sig. Åklagaren yrkar också på restriktioner i häktet för 22-åringen.

Mannen är tidigare dömd för brott vid två tillfällen, bland annat för sexuellt ofredande mot en minderårig flicka. Han har förekommit i andra utredningar om brott.

Häktningsförhandlingen hålls 13 maj kl. 13:00 i Ångermanlands Tingsrätt Mål nr B 1105-20

-Pettersson noterar att varken SVT eller åklagaren nämner att den misstänkte är medborgare i Sudan och lystrar till namnet Abubaker Awad Mohamed…

Screenshot_20200513-033011_Instagram

Abubaker Awad Mohamed

Den mördade, Tommie Lindh, blev ett offer för det mångkulturella samhället…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


10 responses to “Abubaker Awad Mohamed åtalas för mord på Tommie Lindh, grov våldtäkt med mera

 • Captain Dirk

  Är man på en fest där det finns sådan ohyra och inte slängt ut skiten genom fönstret så får man skylla sig själv🖕

  Gilla

 • Maja 2

  Vad gör en landshövding förutom ordnar kaffekalas för besökande några gånger per år?
  Bort med de onödiga kostnader.

  Gilla

  • Maja 2

   Ett ämbete grundad av Oxenstierna på 1600 talet.
   Bort med slöseriet.
   Tiderna är förändrade ,vi behöver inga landshövdingar.
   Deras arbete är att bevaka sitt län?
   Det här är helt sjukt.
   Gamla avdankade politiker tillsätts i tjänster typ Thomas Bodström, får en lön på nästan 100 tusen per månad plus andra förmåner samtidigt som de kan ha andra inkomster av annan tjänst.

   Gilla

 • Tony

  Ojsan Cantarell, har han alla pållarna i stallet ???

  Han måtte fan vara den första i världen som prickskjutit med
  ett hagelgevär, dock tror jag att Herr Cantarell hade träffat
  ett föremål ifall han vågat att hålla i ett hagelgevär ?

  Gilla

 • G Nordström

  En rubrik stämmer väldigt väl.
  Någonting tycks vara ruttet i landet Sverige.
  Väldigt ruttet när typer som han får tillgång till alster att skriva om sina ruttna idéer.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Tänk tanken en stund, bara tänk tanken om det varit tvärtom, en svensk som knivmördat en sudanes och svensken sedan våldtagit en ung kvinna. Löfven hade avbrutit sitt arbete och åkt till platsen, varje morgonsoffa hade varit fullproppade med snyftreportage, demonstrationer hade anordnats mot rasism och våld, regimmedia hade gått ner i spagat för att analysera händelsen och Eliasson hade talat och berättat om vad den stackars gärningsmannen hade för trauman. Bara tänk tanken, bara tänk tanken……….!

  Gilla

 • Anna Farsta

  Men han får vi dras med , var namnet akvrabvvitt, är dålig på Senska namn nu för tiden, har svårt att stava till även vanligt dopnanm Arsmedd
  Ja vi får dras och rösta gärna för att slippa akvarevii makmohamad och liknande,
  För dessa kriminella psykströrda korarstyrda ut, dessa så kallade medborgare och så kallade Svenskar ska ut, ut

  Gillad av 1 person

 • age

  Är det en tillfällighet att han heter Mohammed?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: