Stäng

Skottlossningar i Tensta och Kungsbacka, en skadad på varje plats

BROTTSLIGHET. En person har hittats efter att ha blivit skjuten i benet i Åsa i Kungsbacka.  Personen är förd med ambulans till sjukhus. Personen var då vaken och talbar.

Polisen är på platsen och utreder händelsen som försök till mord alternativt grov misshandel. Enligt polisen ska flera personer har lämnat platsen i ett fordon.

TENSTA: En person skottskadades vid en skottlossning i Tensta i nordvästra Stockholm på torsdagskvällen.

Vi har hittat en skottskadad man. Han är allvarligt skadad och tas om hand av personal just nu, säger Ola Österling, presskommunikatör på polisen.

Polisen har inlett en brottsundersökning som rubriceras som mordförsök. Brottsplatsen är avspärrad och kriminaltekniker är på plats.

-Pettersson tittade på TV4 Nyheterna klockan 19, de rapporterade om bråk och skjutningar i USA men inget om skottlossningar och mordförsök i Sverige…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 reaktioner på “Skottlossningar i Tensta och Kungsbacka, en skadad på varje plats

  1. Felet ligger i att inte skicka tillbaka alla dessa lyx emigranter till sina hemländer. Då hade inga problem behövt uppstå.

    1. Du menar väl immigranter. Har du funderat på varför man bytte namn från ’Statens Invandrarverk’ till ’Migrationsverket’?

  2. Hur illa skjuter de som inte lyckas avliva sina måltavlor ens när de träffar? Har de inte skjutbanor på Kriminalvårdens öppna anstalter?

    Jag känner till en del om det, för när jag gjorde lumpen så sköt jag så illa att jag fick jag veta att jag nog ska använda bajonetten istället. Vilket faktiskt passar mitt temperament väldigt bra. Men jag föredrar hammare m/812.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: