Skottlossningar i Tensta och Kungsbacka, en skadad på varje plats


BROTTSLIGHET. En person har hittats efter att ha blivit skjuten i benet i Åsa i Kungsbacka.  Personen är förd med ambulans till sjukhus. Personen var då vaken och talbar.

Polisen är på platsen och utreder händelsen som försök till mord alternativt grov misshandel. Enligt polisen ska flera personer har lämnat platsen i ett fordon.

TENSTA: En person skottskadades vid en skottlossning i Tensta i nordvästra Stockholm på torsdagskvällen.

Vi har hittat en skottskadad man. Han är allvarligt skadad och tas om hand av personal just nu, säger Ola Österling, presskommunikatör på polisen.

Polisen har inlett en brottsundersökning som rubriceras som mordförsök. Brottsplatsen är avspärrad och kriminaltekniker är på plats.

-Pettersson tittade på TV4 Nyheterna klockan 19, de rapporterade om bråk och skjutningar i USA men inget om skottlossningar och mordförsök i Sverige…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Skottlossningar i Tensta och Kungsbacka, en skadad på varje plats

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: