Fåret Morsan dödades och flåddes mitt i natten

BROTTSLIGHET. Hagen var fylld av blod och inälvor när grannen till fårens ägare gick förbi på onsdagsmorgonen. Någon har olagligen slaktat ett av fåren på gården i Lilla Edet för att sedan stjäla köttet. 

Maria Pettersson med familjens får

På Maria Petterssons gård utanför Lilla Edet, runt två mil söder om Trollhättan, har någon slaktat och stulit en fårtacka. När hennes granne på onsdagsmorgonen gick förbi fårhagen var marken täckt av blod och inälvor, men fårkroppen var försvunnen, skriver Maria på Facebook. 

Maria Pettersson och hennes familj håller fåren inte för kött, utan som sällskapsdjur. Tackan som någon olagligen slaktat hette Morsan och var det största av familjen Pettersson 13 får.

– Senast igår satt jag i hagen, och då kom Morsan fram och la huvudet i mitt knä. Och idag är hon borta, säger Maria.

Händelsen är polisanmäld och brottsrubriceringen är stöld.

– Man tror ju ändå mer om mänskligheten än det här. Ska vi behöva sova i hagen varje natt nu, eller ha fåren i ladugården under nätterna? säger Maria Pettersson.

-Pettersson säger att delar av mänskligheten går inte att lita på…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Minns ni filmen, Häng dom högt från 1968?

Oklahoma 1889: Jed Cooper håller på att driva en liten boskapshjord över en liten bäck när ett gäng män omringar honom och anklagar honom för stöld av boskap. Jed visar dem ett kvitto på att han köpt boskapen lagligt, men mannen han köpt kreaturen av visar sig vara en boskapstjuv som har mördat hjordens riktige ägare. Jed säger att han inte visste nåt om mordet, men ingen tror på honom utan de hänger honom i ett träd och rider iväg. Men Jed blir räddad i sista sekunden av den federale sheriffen Dave Bliss som skär ner Jed och tar med honom till Fort Grant, där den territoriella domaren Adam Fenton fastställer att Jed är oskyldig. Jed får ett erbjudande om att bli US Marshall, vilket han accepterar, men blir samtidigt varnad av Fenton att inte döda de nio männen som lynchade honom.

Tänk att Sverige blivit som Oklahoma, när kommer sheriffen?

11 thoughts on “Fåret Morsan dödades och flåddes mitt i natten

 1. Snälla Marie Pettersson och andra djurvänlia, kan du försöka rösta bort islamister slamader som gör p l detta sett
  Eller vill du att detta blir ett nytt inslag i våran kultur och hur man behandlar djuren😬😠😕

 2. Det senaste är ju att socialdemokraterna
  importerar och behåller mentalt
  utvecklingsstörda/psykiskt sjuka!

  ”Det kan ju tänkas att de kan göra mågon nytta”

  Underhållet kan ju tas från pensionärer!

 3. Som man röstar får man ligga. Det måste bli ett slut på detta vansinne. För var dag som går minskar hoppet om en förändring. Tyvärr pågår en stor utflyttning av etniska Svenskar från landet. Det beror inte bara på de akuta problemen som våra politiker skapar.
  Det beror ochså på de fruktansvärt dåliga lönerna efter skatt i detta land. Välutbildade ungdomar flyr landet medan vi får hit all världens patrask.

  • @Kennet! Det är flera än vad du MENA r som äter får, naturligtvis är lamm bättre än en gammal tacka. Men det är att se till vid slakt och inga hinnor kvar på köttet.
   Kommer du till ett land som serverar Chelo kebab Royal, ät så får du en gastronomisk upplevelse.

 4. Vi upplysta verklighetsförankrade vet vilken sort av människor det är !

  Vinsten för samhället !

  Ps. Socialdemokraterna välkomnar ”kulturen”….GÖR DU DET !?

Kommentera