Vi finansierar terror mot oss själva med skattemedel och Svenska kyrkan försvarar det

ISLAM. Den 1 januari 2011 skrev jag nedanstående på bloggen om herr Munir Awad:

“Han greps i Somalia, han greps i Pakistan, men när media skrev om gripandena kände han sig kränkt och anmälde publiceringarna.  Nu är han gripen igen i en bil full med vapen och ammunition och är nog jävligt kränkt.

Munir Awad är ”svensk” skriven i Spånga i en lägenhet där han aldrig bott utan bor med sin sambo på en annan adress i Stockholm där han nyss blivit pappa till sitt andra barn, en liten dotter. Att han är skriven på en adress och bor på en annan har säkert inte något med bidragsutnyttjande att göra, det vore ju kränkande, speciellt som Munirs svärmor heter Helena Benaouda Hummasten och är ordförande i Sveriges Muslimska råd.

Ordförande Benaouda-Hummsten satt för lite sedan i SVT Debatt och påstod att hon inte märkt någon extremism i Sverige och hellre ville prata om attentat mot moskéer i vårt land. Märklig kvinna, hon har en dotter som 17-år gammal med ett barn i magen greps i Somalia och sedan greps med det lilla barnet i Pakistan misstänkt för terrorism, båda gångerna tillsammans med svärsonen och kärring påstår sig inte ha märkt någon extremism. Fy fan.

Munir Awad, som är kränkt, skriven på en adress men bor på en annan, är nolltaxerare och har så exotiska resvanor måste vara världens mest otursförföljda turist som tre (3) gånger gripits misstänkt för terrorism.

─ Pettersson blir kränkt av att extremisterna, politikerna och journalisterna tror vi är så jävla dumma så de ens försöker lura oss”

***

Nåväl, Munir Awad kommer ut på lördag (29/12 2018), efter åtta år i dansk fängelse, han dömdes till 12 år för att ha planerad ett terrorattentat mot Jyllands-Posten, hans svärmor är konvertiten Helena Benaouda Hummasten, ”studieförbundet” Ibn Rushds ordförande.

Ibn Rushd plockar ut runt 20 miljoner kronor i statliga bidrag varje år – bland dess avlönade och styrelseaktiva är varenda känd offentlig islamist du kan tänka dig.

Nu får de snart besök av Munir Awad och de tre andra terroristerna på skattefinansierade Ibn Rushd, de kommer nog att ha en trevlig återföreningsfest.

Nåväl, det var dåtid, nu är nu.

Nu skryter Svenska Kyrkan om samarbete med Islamic Relief, som kopplas till Muslimska Brödarskapet, och tycker även att vissa inte kan skilja på liberala muslimer och radikala islamister?

-Pettersson sammanfattar, Svenska kyrkan, som styrs av socialdemokraterna försvarar Helena Hummasten som förnekar att hon märkt av islamsk extremism i Sverige, fast hennes svärson är den terrordömde Munir Awad. Helena Hummasten har troligen själv nära kopplingar till det Muslimska brödraskapet. Svenska kyrkan har nog aldrig hört talas on Taqiyya – den muslimska lögnen som ger dem tillåtelse att ljuga för otrogna om det gynnar islam.

Helena Hummasten. Foto Holger Motzkau, Wikipedia

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

 

21 thoughts on “Vi finansierar terror mot oss själva med skattemedel och Svenska kyrkan försvarar det

 1. Organisationen är numer en marxistisk vänsterorganisation med riktlinjer
  från DDR som förebild. Besatt av människor som utnyttjar andras ihopsamlade medel och egendomar för egen vinning och makt. Från de som i akt och mening, för att få frid i sin själ, inför vandringen mot högre höjder, överlåtit pengar och egendomar till den kyrka som ska rädda dem från den eviga pinan i helvetet. Önskan är ju numer att dessa hycklare till präster och biskopar, själva får överta de svagsintas straff i skärselden.

 2. Har jobbat inom Svenska kyrkan och den består till
  stora dela av skenheliga typer, falska individer som
  hålls om ryggen istället för att ta tag i problemen,
  om någon påpeka något som är fel så blir den som
  påpekar felen, snabbt den som är problemet.

  Kyrkan i stora drag borde rensas ut på politiska
  figurer med en vänsteragenda, där så väl som på
  alla andra ställen där vänster satt sin fot blir det
  enbart till problem.
  Rensa från den absoluta toppen, en Ärkebiskop
  som inte ens beklagar att massvis med kristna
  mördas världen över är en skandal i sig!

 3. Svar till realist; Tur att det finns en kyrkoherde i din församling som har en stor portion civilkurage och kan stå emot ev horder ur kyrkans PK-maffia som försöker brunsmeta och utmåla hen som ett fascistiskt monster i värsta fall.

 4. Har just skickat ett mail till svenska kyrkan med frågan vad gör de i frågan om muslimers mördande av svarta kristna, uppmanar er att göra detsamma
  info@svenskakyrkan.se

  Mitt mail.
  God morgon!

  Förskräckliga nyheter från Nigeria, kristna mördas för sin tros skull och tydligen är marodörerna muslimer.

  Det skrivs att mer än 100000 svarta kristna har mördats de senaste 20 åren. Är inte deras liv lika mycket värda som alla andras?

  Vad gör den Svenska kyrkan?

  Vänligen, en orolig,

 5. Man blir fullständigt mållös när man läser detta, dock inte minsta förvånad eftersom sossarna som styr Svenska kyrkan efterlever avtalet från 1999 med Sveriges muslimska råd, av vilket framgår att det ska finnas muslimer på socialdemokratiska kommunala fullmäktigelistor, landstingslistor och riksdagslistor…”aktivt föra fram muslimer för uppdrag i styrelser och nämnder”, som det står. Ett ljusskyggt avtal som kom till efter att sossarna fem år tidigare,(1994), fått ett brev med följande erbjudande: ”Våra religiösa ledare har uppmanat alla deltagare i Fredagsbön att gå till vallokalerna den 18 september och rösta, de har meddelat att det finns inte något som hindrar muslimerna från att ge sina röster till socialdemokraterna…” Undertecknat av Sveriges Muslimska Råd (SMR), Sveriges Muslimska Förbund (SMUF), Förenade Islamiska Föreningar i Sverige (FIFS), Islamiska Förbundet i Stockholm, samt en lång rad anslutna underföreningar,

  “När Svenska kyrkan blev ett redskap för islam” (Julia Caesar, 29 augusti):
  “Visste du att Socialdemokraternas kristna gren, Tro och solidaritet, sedan en vecka har en ordförande som är muslim? Uppgiften är bara en i mängden av intressant information i det här samtalet mellan Mikael Willgert och prästen Helena Edlund”. SwebbTv: “Om politiseringen av Svenska kyrkan”:
  https://juliacaesar.blog/2020/08/29/nar-svenska-kyrkan-blev-ett-redskap-for-islam/

 6. Den som är kristen och tror på det måste lämna svenska kyrkan för inte bli galen. Svenska kyrkan är helt infiltrerad av vänstervridna idioter.

  • Vi har kyrkoval. Den som lämnar svenska kyrkan och den som inte röstar lämnar fältet fritt för islamkramarna.

   https://sv.wikipedia.org/wiki/Kyrkoval_i_Svenska_kyrkan

   Kyrkostyrelsens ledamöter 2018–2021

   Ordförande: ärkebiskop Antje Jackelén
   1:e vice ordförande: Wanja Lundby-Wedin (S), Stockholms stift 
   2:e vice ordförande: Daniel Tisell (C), Göteborgs stift

   Lars Johnsson (S), Strängnäs stift
   Margareta Winberg (S), Härnösands stift
   Jesper Eneroth (S), Göteborgs stift
   Britt Sandström (S), Västerås stift
   Erik Sjöstrand (POSK), Uppsala stift
   Nils Gårder (POSK), Lunds stift
   Marie Rydén Davoust (POSK), Strängnäs stift
   Elisabeth Rydström (C), Stockholms stift
   Aron Emilsson (SD), Göteborgs stift
   Mats Hagelin (BA), Lunds stift
   Agneta Hyllstam (ÖKA), Lunds stift
   Berth Löndahl (FK), Lunds stift

 7. “Asyl-flyktingar” i Sverige kränker gärna sitt “skydds-land”. Men att svenska kyrkan vill kränka svenska samhället är otroligt märkligt. Det är extremt kontraproduktivt mot dem själva och den krigsideologi de försvarar. Hur är myndigheterna och kyrkan funtade nu för tiden kan jag undra.

  • Har suttit i “kyrkorådet” och “kyrkofullmäktige” i en “mindre” församling i – mitten av Svea Rike – där jag enkelt konstaterade att det INTE ÄR TRO SOM STYR KYRKAN utan politik….
   Blev “väckt” ur min tro på “kyrkan/kristendomen” av vår kyrkoherde som på ett möte sade “OM VI INTE ENGAGERAR OSS SÅ KOMMER SNART KYRKAN VARA EN MOSKE” !!!
   Jag blev förvånad och glad över en insiktsfull “kyrkoherde” !!!
   Hur många “vakna kyrkoherdar/präster” finns i SVENSKA KYRKAN NUFÖRTIDEN ????

 8. Ja, de religiösa håller ihop, och även en del sekulära stödjer dem. Omedvetna om vilka stora problem kyrkan åsamkade folk för inte så länge sen. Nu är de tvärtemot förr, de är inställsamma mot alla.

 9. Det finns två sätt som människor reagerar på när olyckan är framme.En del agerar direkt och gör vad som krävs.Den andra delen står passiv och handfallen och tittar på.I det här fallet när hela vår demokrati står på spel så är det kraftig slagsida åt det passiva hållet….arma land vilken framtid du går till mötes.

   • Jag menar att felet var att inte skilja kyrkan från staten långt tidigare. Sosseriet har ju omvandlat Svenska Kyrkan till det socialistiska salighetsverket med en generaldirektör hämtad från DDR. All kristendom är ju ersatt av sosseriets satans värdegrund.

   • Ulf. Vad jag menade var namnet som blev till Svenska Kyrkan när man ‘skilde’ kyrkan från staten. Man ville göra sken av att man var förmer än andra religiösa samfund. Jag är inte troende utan ateist och jag lämnade statskyrkan för femtiofem år sedan. Men jag vill mena på att det finns andra kristna samfund som är ärligare i både ord och handling än Svenska Kyrkan.

    Det var ett märkligt resonemang i bland kommunpolitikerna i Ronneby när det gällde bönemöte i Brunnsparken. Gav man inte muslimerna tillstånd för fredagsmöten i parken så blev man tvungna att förbjuda Frälsningsarmén att spela och sjunga och skramla in pengar till behövande. Men är det vad som gäller så får det vara värt det. För jag har aldrig sett och hört Frälsningsarmén spela och sjunga i Ronneby!

    De var de som blev förargade på Maria som sjöng och spelade orgel på Sergels torg i huvudkommunen. Nu är Maria borta så nu går det inte att förarga sig över det. Vid Sergels Torg fanns fria talares tribun. Den är också borta. Jag vill minnas att den försvann när riksdagen flyttade in i kulturhuset. Vilket passande namn för ett svenskt riksdagshus.

    Nu behövs det ingen fria talares tribun för nu får man inte tala fritt. Varför bry sig jag åker aldrig till Stockholm.

Kommentera