Vem vill Expressen peka ut?

MEDIA & BROTTSLIGHET. Expressen uppger att en grovt kriminell pekas ut som misstänkt i utredningen av det misstänkta överfallet på Helsingborgsgatan i Malmö. På en film ser man hur han brutalt och utan förvarning tycks slå en kvinna i huvudet så hon faller handlöst mot gatan.

Misstankarna riktas mot en man i 20-årsåldern som har ett långt brottsregister. Han har tidigare dömts för misshandel, enligt källor till Expressen.

-Pettersson tittar på Expressens tecknade profil på den misstänkte och undrar över vem det föreställer? Det är långt ifrån den misstänkte Ali. Det verkar som Expressen vill skjuta skulden på svenne banan, dessutom är Ali ljust pixlad när Expressen visar filmen…

 • TIDIGARE 2020-09-14. Rasistattack av Ali på blond kvinna i Malmö

BROTTSLIGHET. Samhällsnytt har tagit del av ett videoklipp som visar hur en man inväntar en förbipasserande kvinna på Helsingborgsgatan i Malmö för att sedan plötsligt slå henne med full kraft i huvudet. Händelsen filmas av gärningsmannens vän som samtidigt skrattar när kvinnan faller handlöst till marken.

-Pettersson säger att så ser verkligheten ut i det ”trygga” Sverige medan myndigheterna jagar dem som berättar om denna verklighet för hets mot folkgrupp.

Detta kommer garanterat inte att väcka någon större uppmärksamhet i svenska medier, de har nog med att skriva snyftartiklar om illegala invandrare som saknar asylskäl och kränkta muslimer…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

27 thoughts on “Vem vill Expressen peka ut?

 1. Trots att trynet är pixlat så går det att se att han är
  skallad efter tinningarna och bakåt? Och vem eller
  vilka brukar va det? Sen försöker blaskan att
  få en fantombild med ett typiskt Svensk profil att
  framstå som den skyldige. Hur ynklig får man bli
  Ex pressen? Har man sett filmen så framgår det
  tydligt ungefär var skithögen kommer ifrån.

  David Baas får väl försöka bättre nästa gång!

 2. Antar att det riktiga signalementet liknar han på Kalles kaviar, ni vet en sån där gängkriminell svennehora!

 3. Koranen 8:60
  ”Muslims must muster all weapons
  to terrorize infidels!”

  Koranen 9:5
  ”When opportunity arises kill the infidels
  wherever you catch them!”

  Vi har sekten i Vårt Fosterland!
  Vi bjuder sekten på vår välfärd!
  Sekten får ha stridsledningscentraler
  i Vårt Fosterland!

  Vill vi ha det så?
  Kan vi ha det så?
  Socialdemokraterna vill ha det så!

 4. Sydsvenskan tar inte emot min förfrågan gällande kvinnan i Malmö som blev misshandlad med en järnrör.
  Det står ; Ogiltig email adress.

  ”Hej
  Hur gick det med kvinnan som blev misshandlad med järnrör .
  Kan ni skriva hur ni bevakar detta ? ”

 5. Socialdemokraterna/LANDSFÖRRÄDARNA
  kan ju inte straffa en muslim för att han
  följer koranens budskap!

  Kontraktet med muslimerna hindrar dem.

 6. Det är f n ett lagförslag under beredning inför Riksdagsbeslut, innebärande att det är förbjudet att visa bilder, eller nämna om brott som utförs, där gärningsmannen kan identifieras ”till folkgrupp”, medan inget hindrar att offren pekas ut med bild, namn, adress etc. D v s i vanlig kommunistisk retorik är det gärningsmän som är ”offer”, medan offren för brott enligt svensk lag behandlas som gärningsmän.

  Lagförslaget verkar vara sharia-anpassat, typ att en våldtagen icke muslim enligt sharia är skyldig till våldtäkt, medan en muslimsk våldtäktsman är oskyldig.

  Så vet vi hur vänsterns sharia-anpassningar av svenska lagar kommer att fungera. Å andra sidan så medger sharia att ett (riktigt) offer beväpnar sig, söker upp gärningsmannen och dödar denne. Utan att straffas. Tvärtom bli hjälteförklarad!

 7. Det effektivaste får inte användas i Sverige. Ett annat mycket bra sätt är att utvisa honom på livstid efter domen, direkt ut till väntande plan till hans forna hemland. Då helst utrustad med fallskärm över ett ökenområde, fritt fall är som sagt förbjudet.

  • Jag anser att familjen skall ha ansvar för ”minderåriga” tills de fyller 18 år. Tills dess skall familjen betala all skadegörelse och rättegångskostnader mm.
   Vi kan inte vara så svaga att inte vi kan på något sätt få igenom ett lagförslag gällande allt våld mm .

  • För antagligen är hon hotad till livet, samt säkert nämnt att de ska skada hennes familj med om hon nämner nått.
   Så här fungerar det i det rättvisa, mångkulturella fiaskot Sverige.

   VILL NI HA ETT SÅNT HÄR och SAMHÄLLE ? Om svar JA: fortsätt då att rösta på partier som vill ha än mera av detta som sker.
   Annars….NEJ till idiotin och JA till ANSVAR och FÖRSTÅND !

  • Kanske för att hon gjort sig känd för att stå upp för ”allas lika värde”, hata SD, vara ”anti-rasist” mm?

 8. Är det han på bilden ska han ha 15 års fängelse eller utvisas direkt.
  Helst utvisning i går!
  ponnsan
  AFS

  • Han ska ha straffet först, och då i ett land som behandlar fången efter vad han gjort sig skyldig till…alltså ett tufft, hårt fängelse i exempelvis Kazakstan, sen efter 15 år får han inte sätta sin fot inom EU-gränser, för då åker han in ytterligare 5 år till samma fängelse.
   Det är genom sånt här agerande vi får bort de kriminella handlingarna som sker dagligen i Sverige.

 9. Får hoppas att de medskyldiga till denna mörkläggning, av vilka det är, får oxå känna av kulturberikningen framöver, då de gör allt för att försöka vilseleda, hyckla, ljuga och förtala svenskarna.

  Det är först när vi säger sanningen, som förändring till ett normalt, ansvarsfullt samhälle kan ske.

  Ps.
  Finns bra reportrar, men en hel del är vedervärdiga. 😡

 10. Det är väl överfullt på häkten och anstalter i detta arma land eftersom denna sittande idiot regering har sett till att låta Islamister och skurkar komma hit och fylla alla kriminalvårdsplatser . Är kanske också så att åklagarna har fullt upp att utreda sådana här brott . Min bror råkade ut för något liknade ,han blev helt utan anledning slagen och sparkad av tre blattar när han var på väg in i en affär som hade kamera övervakning men fallet lades ner och kanske bortprioriterades. Han lyckades värja sig hyfsat och klarade sig med att kasta sig in i butiken.

 11. Mitt förslag är att ta bort alla livvakter för politikerna, så de får möta den verklighet de har importerat. Jag är inte villig att betala för deras säkerhet, vill de ha det får de betala själva.

 12. Inser inte Steffe att varje ny inkräktare har ett uppdrag i livet, han skall döda de otrogna, det står klart och tydligt i koranen.
  Hoppas Steffe att han sviker sin koran?
  När Akilow kommer ut fortsätter han uppdraget, när han ges tillfälle.
  Han sviker inte sin koran, då hamnar han i helvetet.

 13. Undrar hur X-pressen skulle bete sig,när de skulle pixlat bilden på den ”Kanadensiska henen” (i detta fall berättigat) som sökte skicka Risin till Vita Huset ?? Hur dum tillåtes en frigående vara ?
  En gemensam nämnare för de två måste vara,deras låga IQ :
  https://www.krone.at/2235748

Kommentera