Stefan Löfven (S), många vill bo i Rinkeby

INSÄNDARE. Till Stefan Löfven , Morgan Johansson och Mikael Damberg

Under ett studiebesök i det nya polishuset i Rinkeby så frågar en journalist för Expressen dig om du skulle vilja bo i Rinkeby. På detta svarar du att du mycket väl kunde tänka dig att bo där och att många andra också gärna skulle vilja det.

Vilka dom andra är avslöjar du inte men jag förmodar att det är dina kompisar Morgan och Mikael du åsyftar.

I så fall förstår jag inte vad ni väntar på. Du kan väl säga upp din nuvarande bostad i Sagerska palatset samt även din rekreationsbostad Harpsund och hyra dig en två eller en trea i Rinkeby. Tänk vilka trevliga grannar du säkerligen kommer att få.

Har du riktig tur så får du en mångkulturell familj med kanske 7 – 8 ungar i lägenheten ovanför dig och får njuta av trippande barnafötter och deras jollrande.

Du och din fru har ju tydligen inga barn så det måste ju vara höjden av lycka att få uppleva detta på gamla dagar. Troligtvis så kommer du även att få uppleva lyckliga stunder då du upptäcker att din bil har blivit uppeldad på parkeringen eller när en mångkulturell skjutning sker utanför din bostad och en förlupen kula krossar ett av dina fönster. Kanske du även med egna ögon får åse en mångkulturellt påtvingad samvaro mellan en svensk kvinna och ett gäng mångkulturella kulturberikare eller när en svensk tonåring får njuta av ett förnedringsrån utförda av solbrända mångkulturella tillgångar. Något att se fram emot Steffe, så börja packa nu med en gång. Rinkeby väntar på dig och dina polare!

Tänk vad trevligt din fru och Morgans Annika kommer att få när dom går ut i Rinkeby och skaffar sig nya väninnor som dom kan umgås med. Det kanske t om går så långt att både din fru och Morgans Annika kommer att klä sig på samma sätt som dom nyfunna väninnorna för att smälta in i den mångkulturella miljön.

Men för att inte falla utanför ramarna så bör dom också lära sig Rinkebysvenska så fort som möjligt samt också gärna fördubbla sin vikt eftersom många av dom mångkulturella kvinnorna kommer från kulturer där en kvinna måste väga uppåt ca 150 kilo.

Och helst så bör dom också vara ständigt gravida vilket kanske är lite svårt att förverkliga i den ålder dom befinner sig i men det kan ni väl lösa genom att adoptera några små solbrända småttingar. Antalet måste uppgå till minst 5 – 6 stycken var för att smälta in i gatubilden när ni är ute och promenerar.

Det är ju ni som måste bli integrerade och inte dom nyanlända.

Nej du Steffe, ditt uttalande om att du skulle kunna tänka dig att bo i Rinkeby är inget annat än ett j – a dåligt skämt och ett bevis på din bristande intelligens när du tydligen på fullt allvar tror att dina landsmän går på detta.

Naturligtvis så kommer varken du eller dina polare Morgan och Mikael att flytta till Rinkeby eller något annat mångkulturellt getto och umgås med dom mer eller mindre vildar ni importerat hit.

Nej ni håller er långt därifrån och dom sällsynta gånger ni syns i ett sådant område så är ni mycket måna om att ha med er ett uppbåd av SÄPO personal.

Din lögn om att du skulle kunna bosätta dig i Rinkeby är inget annat än en spottloska rätt i ansiktet mot dom av dina landsmän som av ekonomiska skäl inte kan ta sig från ett totalförstört bostadsområde där anarki och våld råder tack vare er invandringspolitik. Dom är tvungna att även i fortsättningen njuta av vildarnas kulturer som innehåller alla former av primitiva inslag.

Men det enda rätta vore att tvångsförflytta dig och dina polare till något av dom mångkulturella getton som nu växer fram i snart sagt varje samhälle som finns i landet så att ni där på nära håll kunde få njuta av det som ni förvandlat Sverige till.

Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten

 

33 thoughts on “Stefan Löfven (S), många vill bo i Rinkeby

 1. Alla svenskar utom Stefan Löfven vägrar bo i invandrargettot Rinkeby.
  Grattis Stefan, du har fått en ny bostad.

 2. Har man som Stefan Löfven ljugit i så många år är det svårt att sluta. Det är en politisk yrkesskada och sker på automatik.

 3. Jag anser att de ska flytta till ett arab land tex palestina och ta träsket med sig (rinkeby) Så möligtvis när skräpet är borta kan vi få tillbaks våra pensioner som vi bestulna på

 4. Han ljuger om detta som allt annat , grodorna hoppar
  jämfota ur munnen, hur tror han det hade gått ifall
  han tagit med alla sina livvakter till sandlådan?

  Det är lätt att va mallig när man är omgärdad av
  livvakter, men flytta dit utan dem så vill jag se ifall
  han vågar sticka ut näsan utanför dörren, då får han
  nog fan känna på det liv som dom som inte bett om det
  har fått!

 5. När Mona Sahlin en gång för kanske tio år sedan besökte Rosengård, så sade hon: ”Vilken härlig mångkulturell miljö! Jag skulle vilja bo här!”

  Hon har ännu ej flyttat till Rosengård, och kommer naturligtvis aldrig att göra det.

 6. Statministern är så tom i huvut på empati och verklighetsanknytning, att jag undrar om det inte bara är en bandspelare därinne.

 7. Han kan väl flytta in hos sina väljare, de välkomnar nog denne herre med välbehag med allt han lovat dem.
  Håller han det han lovat så står han högst upp på listan över lyckade muslimska intregrerings projekt !
  Så lycka till Herr Löfven och hällsa med mössan i hand
  ”kommer aldrig avsnitt 1001”

 8. När det nu finns ett nytt polishus i Rinkeby så föreslår jag att de varaktigt placerar en vaktstyrka på minst 5-10 poliser på Rinkeby torg. En kpistbeväpnad sådan.

  Gänget som för närvarande innehar ordningsmakten på Rinkeby torg ska bort.

 9. Hade den folkvalde och av samtliga borgare gillade Steffe poliseskort? Det hade ju inte Joakim Lamotte när han besökte den delen av Mellanöstern.

 10. Ordväxling mellan Mona Walter och några boende i Rinkeby när Mona Walter tillsammans med ett nyhetsteam från SVT besökte Rinkeby Torg i augusti 2015.

  https://static-cdn.sr.se/sida/images/2795/3569169_1440_900.jpg

  Se själva händelsen + mer om Rinkeby i videon nedan:

  ”Radikalisering i förorter drabbar kvinnor hårt”. Mona Walter, Mona Sahlin Publicerades den 24:e augugusti 2015. Speltid 15:34.

  https://www.youtube.com/watch?v=ardXldO3jjI

  När Sveriges statsminister Stefan Löfven besökte Rinkeby den 22 september 2020, frågar man sig om han hade skaffat sig giltigt pass + visum inför besöket eftersom många rinkebybor redan år 2015 utropat Rinkeby som ickesvenskt territorium där t.ex. Mona Walter och SVT:s nyhetsteam inte var välkomna.

  • Jag mår illa av att lyssna på Sahlins babbel och vad har hänt sedan 2015. Det har blivit värre. Radikaliseringen har blivit ett större hot
   .Det är inte högerextrema, som Sahlin nämner, som hotar kvinnor.
   Ingenting har gjorts! Kvinnorna är nertryckta på förorter.
   Många vill klä sig som européer ,men de vågar inte.
   Mona Sahlin har bidragit stort till problemet.
   Risken att bli kallad för h-ra och bli mördad av släkten är överhängande.
   I religionens namn!

   Jag blir så irriterad när programledaren frågar islamisten om viktiga saker och Sahlin babblar på så att vi inte får höra hans svar, vilket hade varit intressant.

  • Stör honom inte…
   Stefan Löfven är SDs bästa valarbetare. 👍😜

   Varje gång han öppnar truten, så får SD ännu flera röster, så låt honom hållas, och håll tummarna att många låter honom prata 😁

   • Om det hade varit så väl Cirkus Sverige.
    Det sovande folket lever inte i verkligheten.
    Övriga blir lönade av staten via Sozzarna.

  • Den där disktrasan kläcker ingenting. Tuppen lägger inga ägg, det är annat som kommer ut från under den.

 11. Här visar en hycklare upp sitt fula tryne samtidigt visar han heller inget civilkurage.
  Han hade kunnat säga ”jag har en bra bostad men många andra vill säkert bo här.”

 12. Ord och inga visor.
  Jag skall prata med de utlänningar i Rinkeby, som är obekväma med hur det är ställt där och be dem att bjuda Lövén att bo där för att inse vad som pågår.
  Vore kul att höra hur han svarar.
  På allvar, åker dit i morgon och ställer frågan .

 13. Vilken skitstövel han är!
  Du kommer aldrig flytta ditt..En Nazist bland muslimer…
  Du är en dålig individ löfven tycker jag..
  Stå upp för Sverige och sluta hyckla.
  ponnsan62
  AFS

 14. Helt rätt vad du skriver. Uttalandet kommer från en förståndshandikappad som inte förstår vad han själv säger och han skall vara statsminister säger allt vilka sozzarna har att välja på. Att några svenskar kan rösta på detta partiet (S) nu för tiden är helt obegripligt.

  • När Diskrimineringsombudsmannen skulle flytta till Rinkeby gjorde jag anmälan mot dem. Mannen som svarade och skrattade sade att de inte kan ta emot anmälan!
   Så falskt.
   Skulle ha gjort polisanmälan då , för många år sedan.

 15. Håller med Sandor till 110 %.

  Stefan Löfven spottar svenskarna i ansiktet…och idiotförklarar svenskarna.

  HUR KAN NÅN NORMAL TÄNKANDE MÄNNISKA RÖSTA PÅ SOCIALDEMOKRATERNA !?

  Röstar för att du, din familj, dina vänner ska lida, förnedras och smutskastas och få men för livet.

  HUR SJUKT FÅR ETT SAMHÄLLE VARA, HUR SJUKT FÅR MÄNNISKOR RÖSTA !

  Sandor du är 👍👍👍👍👍
  Tack för att du finns.

Kommentera