Stäng

Regeringens propagandabudget

BROTTSLIGHET & PROPAGANDA. Regeringen har presenterat sitt budgetförslag för år 2021. Åklagarmyndigheten fick inte de 30 miljoner de begärt.

Steget Efter

Däremot fick SVT 100 miljoner extra till sin redan mer än generösa budget. Det ska gå till fler vänsterblivna som ska rapportera att den invandrarrelaterade klan- och gängbrottslighet inte finns, samt hjälpa S att behålla makten och vinna nästa val. Givetvis helt opartiskt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 reaktioner på “Regeringens propagandabudget

 1. ”Klaner” igen, det nya modeordet. I Sverige är det individer som begår brott.
  I mindre utvecklade länder där straffar man släkter trots att en individ är helt skuldfri.

 2. Ungefär som det nya Karolinska .
  Ex.o fick en pott för att hyra en lokal i Alvik med 500 personal för att bevaka oss . Antar att de är dem som tummar ner här . Troligen provision på varje ”tummen ner”.
  Sjukt men det lär räknas som rehabilitering av sjuka ?!

 3. Om Stenbock förstått rätt vad de 100 extra miljonerna till SVT skall användas för,är det till personskydd för de anställda propagandisterna !
  Dit är vi nu komna,att de som är anställda för återge en neutral bedömning av jordens händelser,nu måste skyddas av beväpnade vakter !!

 4. En budget som ger de små partierna vad de vill, så att det stora S får vara kvar vid makten. Nu för tiden är det inte så viktigt hur det går för landet Sverige, utan de viktiga är att partier utan egen makt eller mycket väljarstöd får som de vill. Demokrati, parlamentarism vad är det? Nu är det partivilja som råder. Sovjet, DDR, Nordkorea och Sverige, fint sällskap?

 5. Regeringen klarar inte av att lägga pengarna på rätt saker.
  Nästan alla åtgärder de vill genomföra, försämrar samhället än mer.
  Den s k gymnasielagen, fanns/finns det oändliga resurser till.
  Många av de berörda, klarar inte ens av studierna, utan sysslar med missbruk och kriminell verksamhet för att finansiera beroendet.
  Hur många av dessa blir en belastning för samhället hela deras liv?

 6. Det behövs inga åklagare längre, det begriper väl vem som helst. Vi har ju fått hit otaliga fredsmäklande imamer.

  Skämt åsido; att inte stärka åklagarmyndigheten visar på den egentliga betydelsen av kraftuttrycket ”oacceptabelt ”.

 7. Regeringen lägger 52 miljarder på bistånd i sin nya budget. Finansminister Magdalena Andersson (S) ville dock inte svara på varför så mycket pengar ska gå till andra länder. ”– Hur kan regeringen satsa 52 miljarder på bistånd nästa år men lägga mindre pengar på polisen, åklagarmyndigheten, domstolarna och kriminalvården i ett läge där mer resurser behövs för att knäcka kriminaliteten?”, undrade Elisabeth Svantesson (M) i riksdagens budgetdebatt. Magdalena Andersson svarade då att regeringen ger mer pengar till myndigheterna och att polisen inte vill ha mer pengar, men sade inget om biståndet. ”– Jag har fortfarande inte fått svar på min fråga: Är det rimligt att Sverige lägger 52 miljarder på bistånd till andra länder när vi inte skjuter till mer resurser till rättsväsendet?”, fortsatte Svantesson. Men ändå vägrade Magdalena Andersson att besvara Svantessons befogade fråga. Detta samtidigt som regeringen har släppt en prognos för statens utgifter fram till 2023 där avgifter för bl.a. migration, integration och bistånd redovisas. Staten kommer att dras med det största underskottet på 25 år och kostnaderna för rättsväsendet skjuter i höjden med 42 procent. Nu går åklagare ut och varnar för, att de på grund av våldsutvecklingen inte hinner med att hantera alla ärenden.
  Källa: https://www.friatider.se/regeringen-lagger-52-miljarder-pa-bistand
  respektive:
  https://samnytt.se/rakt-pa%cc%8a-12-rattegangskostnader-skjuter-i-hojden-aklagare-hinner-inte-med/

 8. Propagandamaskineriet prioriteras naturligvis.Åklagarmyndigheten går på knäna och behöver en rejäl budget för att kunna upprätthålla något som i alla fall liknar en rättstat.Det budgeteras hit och dit men för det mesta till sådant som gagnar sittande regering.Ej till Svenska folket nytta.Läs om ni orkar budgetförslagen.Fullt av svammel och floskler och vääääldigt politiskt korrekt.

 9. De fastighetsaffärer med KI gav sossarna ett 10 tal miljarder med sluga kontrakt så där är ladorna fulla för många år framöver. Sossarna stoppar man inte så lätt. De stjäl dina pengar och har du tur får du något tillbaks. Domstolar dömer som de förväntas göra, alltså PK. Vårt land är så ruttet att jag starkt funderar på att flytta. Men vart?

  1. Bäst politiker, bästa fria och statligt (folket) ägda media, bästa rättsväsendet på jorden. Vad mer vill du ha Agnes? Det kan bara bli sämre om du bor i Sverige och funderar på att flytta. Varför tror du invandrare väljer Sverige? Vi är bäst så klart.

   1. Svenskar flyttar utomlands för att de tvingas bidra till mer av sitt arbete i Sverige. Invandrarna väljer Sverige för att de får mest bidrag utan att arbeta.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: