Nästan en skottlossning om dagen…


BROTTSLIGHET. Invandring och gängbrottslighet står på dagordningen i Sverige, rapporterar Danmarks Radio. 28, till och med 15 september  – mestadels unga män – har skjutits ihjäl i Sverige i år i vad polisen kallar gängrelaterade mord. 84 har skadats.

Faktum är att Sverige upplever nästan en skottlossning om dagen. Landets gängbrottslighet blomstrar. Den svenska kriminaliteten har nu nått toppen på den politiska agendan.

Antalet anmälningar om brott har fördubblats sedan 1975. Under motsvarande period har den svenska befolkningen visserligen ökat med nästan 25 procent.

Siffror från Brottsförebyggande rådet, Brå, visar att antalet beslut i domstolen inklusive domar har minskat under samma period.

Och här sticker Sverige tydligt ut från Danmark. För svenskarna rapporterade nästan dubbelt så många brott per. per capita, som danskarna gjorde.

Invandrare och deras ättlingar utgör hälften av alla misstänkta för brott i Sverige, visar en rapport från tankesmedjan och opinionsmediet Det Goda Samhållande , som undersöker ursprungsfördelningen bland alla misstänkta i Sverige under perioden 2013-2017.

Läs vidare på Danmarks Radio…

-Pettersson säger att trots bevisen om invandringens påverkan på brottsligheten så diskuteras inte på allvar att stoppa invandringen och börja återvandring i stor skala för dem som inte vill eller kan assimilera sig…flummet och genustramset fortsätter år efter år.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 


3 responses to “Nästan en skottlossning om dagen…

 • Rädd

  Numera är det många som vill begränsa invandringen bla KD, M och S. Däremot står C och MP.
  Även små partier med vågmästarroll har inflytande, tråkigt men oundvikligt i ett parlamentariskt system.

  Gilla

 • gamgubben

  Politiker eller folk närmast köttgrytorna hävdar bestämt att de grova våldet har minskat, så grafen i inledningen måste vara felvänd. !975 var ett förfärligt år jämfört med 2019, eller hur?

  Gilla

 • age

  Vad kan vi annars vänta oss när vi
  ”bjuder in ” tio tusentals muslimer
  till Vårt Fosterland?

  Koranen:
  8:60
  ”Muslims must muster all weapons to
  terrorize infidels!”

  9:123
  ”Make war on the infidels living in your neighborhood!”

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: