Invandring, islam och Brandkärr i Nyköping

ISLAM OCH INTEGRATION. Ibland brukar Pettersson fundera på vad som hänt om någon klok kvinna eller man hade slagit ihjäl profeten Muhammed när han var liten? Jag är övertygad om att världen varit betydligt bättre om vi sluppit islams skapare och islam.

De senaste dagarna har den Eskilstunastyrda lokaltidningen Södermanlands Nyheter publicerat flera artiklar om problemen i det mångkulturella området Brandkärr i Nyköping, SN nämner till och med en expert som varnade för utvecklingen redan för två år sedan. Fantastiskt, en expert vaknade för två år sedan!

Att Pettersson med flera i SN.se varnat för utvecklingen i minst 15 år verkar lokaltidningen ha glömt, även att de kallat mig hatbloggare och rasist samtidigt som de genom åren gjort allt för att dölja verkligheten i de invandrartäta områdena i staden.

-Pettersson är övertygad om att asylinvandringen är ett stort problem, men att detta problem blir näst intill omöjligt att reda ut när invandrarna är muslimer – Alla går att integrera utom muslimer.

Om Brandkärr på bloggen…

Detta skrev jag år 2009.

22 arabiska länder och islam

Det finns 22 arabiska länder. Dessa länder tillhör världens rikaste med sina enorma oljeresurser och inkomster, trots det har den arabiska regionen världens högsta arbetslöshet. Den ekonomiska tillväxten är så långsam att det tar 140 år att fördubbla inkomsten för invånarna mot 10 år på andra ställen på jorden.

De arabiska länderna ligger långt efter andra delar av världen när det gäller vetenskap och forskning. I regionen finns endast 371 forskare på 1 miljon invånare medan snittet i världen ligger på 979.

Både utbud, efterfrågan och spridning av vetenskap är präglad av ineffektivitet och brist på innovation. I de arabiska områdena bor cirka 5 procent av världens befolkning men bara 1 procent av världens böcker produceras här. När det gäller patent och uppfinningar är de arabiska länderna så gott som helt frånvarande. Det finns inte fria medier eller oberoende domstolar.

I den arabiska regionen drömmer hälften av alla unga om att emigrera. Anledningen är brist på möjligheter. De arabiska länderna rankas sist när det gäller medborgerliga fri- och rättigheter, särskilt för kvinnor är situationen svår men även minoriteter och oliktänkande förföljs. I dessa länder lever det ungefär 300 miljoner invånare som styrs av olika auktoritära regimer som arvsmonarkier, militärdiktaturer, religiösa styren eller sekulära nationalister.

Araber är inte dummare än andra människor men det är något fel när så mycket elände samlas i en del av världen. Det felet är Islam. Islam går inte att förena med demokrati och demokrati behövs för utveckling och frihet. Därför bör vi hindra islams utbredning både är hemma och i övriga världen och hjälpa araberna att bli de stolta och fria människor de borde vara.

Tommy Pettersson

SN, skärmdump på de senaste dagarnas artiklar

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Invandring, islam och Brandkärr i Nyköping

 1. Lite konstigt är det. Den tidiga islam var vetenskapligt framstående.
  Dock numera är både islam och stora delar av kristenheten fientligt mot förnuft och vetenskap.

  • Var har du fått det ifrån att Den tidiga islam var vetenskaplig?
   Räknesystemet med o och decimaler tog de till Europa från Indien.
   Läkemedelskunskaperna är kopierade böcker från antika Grekland.
   Mig veterligen finns det inget som de har skapat som fört mänskligheten framåt. Har frågat många muslimer, ingen har något svar som jag inte kunnat motbevisa.
   En del propaganda på TV försöker framhäva det, men de sakerna är skapade innan de blev muslimer.

 2. SN tar bara upp problemen av en anledning!

  Vi skall tvingas betala ännu mer till dom så kallade utsatta!

 3. Ja en mycket bättre värld hade det vart. Mindre krig och elände definitivt. Nu har vi ett ofattbart våld och på hemmaplan dessutom tack vare pk-packet.

 4. Helt rätt. Tänk om inte islam fanns. Vilken fantastisk värld det vore. Så fort det finns en muslim blir det problem och bråk. Dom kan inte leva med andra människor

 5. En expert som klandrar Nyköpings kommun? Det är inte kommunernas fel att våra rikspolitiker och speciellt i stort sett alla regeringar från -69 och framåt har varit för blöthjärtade och tankelösa.
  Varför läste inte sossarna vad deras företrädare hade sagt om befolkning och kulturer. Varför var Alliansen så rädda för att genomdriva de vallöften de gick ut med, var det för att de små i Alliansen hotade med ”får vi inte gehör för mer invandring så spräcker vi Alliansen” eller vad var det?
  Hade han Fredrik fått en TIA eller vad? Vi hans tillskyndare såg vart det barkade och varför den strykrädde som nu är ledare inte sa ett knyst, var har geisten och respekten för väljarna tagit vägen!

 6. Även om någon hade förkortat Muhammeds liv innan han blev profet hade det förmodligen någon annan som hade blivit religionstifare och profet med samma tankegods som han. Dessa sentida religionsanhängare som bland annat har kommit hit har samma rådande tankemönster som fanns vid denna tid. De har inte genomgått någon slags upplysnings stålbad som vi i västerlandet för att komma ifrån religionens och förtryckets bojor. Det är bara att beklaga att det etablerade samhället ger dessa fritt spelrum.

  • Det tror jag inte Monica. Båda hans föräldrar var döda så det kunde inte skapa fler avarter.
   Visst har det kommit andra bakefter som K Marx t.ex. Men det går många år emellan.

 7. Lite om arabisk mentalitet. Mitt första besök som rep. för en amerikansk tillverkare av entreprenadmaskiner möttes jag vid flyget av livreklädd chaufför i en Rolls Royce. Varför så dyr bil för att hämta folk vid flyget chauffören svarade Sheiken tycker inte om armstöden där bak, de sitter för högt, så han beställde en ny bil.
  Dagen efter besökte jag deras huvudverkstad och såg en mängd av blocknycklar alla i samma tumstorlekar men inga speciallverktyg. De importerade också personbilar från USA där till varje bil en verktygssats levererades dessa togs ur och lades på hög.
  Jag fick till slut även träffa Sheiken och påpekade att det fattas verktyg. Han fnös föraktfullt och sa ”vi har en mängd verktyg så det är fel vad du påstår.” Jag berättade då att de hade 226 st 1/4, 3/8, 1/2 tum o.s.v. och talade om att för att vara vår Agent så måste han köpa och gav honom en lista på handverktyg och specialverktyg summa straxt över 64000 dollar. Den slängde han och skrek ”vi har verktyg har jag ju sagt.” Jag gav honom ett val att göra ”köp verktygen eller du blir fråntagen agenturen.”
  En månad senare fick jag ett samtal från Mr Talbert från USA, han sa ”vi har fått en order på verktyg från XX, vi har försökt få honom att köpa förut men han har nekat, hur gjorde du?”
  ”nja jag sa till honom på skarpen, vilket man måste göra med barn ibland.” Talbert l.o.l.
  Ger du dem ett finger är snart hela handen borta.

Kommentera