Politisk redaktör förnekar de kriminella klanerna och vill slänga ut svenskar ur Sverige…

MEDIA. Alex Voronov är född 1975 i Odessa i Sovjetunionen och arbetar sedan 2002 som ledarskribent och senare politisk redaktör på liberala på liberala Eskilstuna-Kuriren/Strengnäs Tidning och Katrineholms-Kuriren.

Alex Voronov har en rysk mor och en far från Uganda, han är uppvuxen i Ryssland. Till Sverige flyttade Alex vid tio års ålder. Alex Voronov är totalt faktaresistens och en desinformatör i Arnstad och Lindbergs klass.

Herr Voronov har varit med och gjort Eskilstuna-Kuriren till Sveriges första öppet islamistiska tidning och han fortsätter på samma svenskfientliga linje.

-Pettersson tycker att Alex Voronov som inte tagit till sig svenska värderingar trots 35 år i landet ska flytta till ett muslimskt land eftersom han så öppet sympatiserar med islam…

Om Alex Voronov på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Politisk redaktör förnekar de kriminella klanerna och vill slänga ut svenskar ur Sverige…

 1. ”Klaner” är populärt nu, men leder ingen vart såtiivida vi inte själva blir en klan och angriper folk på ett orättfärdiga sätt.
  Vi lever i ett civiliserat samhälle, där vi focuserar på individen när det gäller brott och straff.

 2. Han är ju halvryss, varför flyttar han inte till Ryssland och sitter där och va stor i klykan, nej det aktar han sig för, för han vet vad som kan hända.

 3. Voronov är född i Ukraina och är därmed ukrainare. Alla som inte bara läser PK propaganda vet väl vilket shithole Ukraina är nu för tiden. Ekonomin kan jämföras med Zimbabwe och levnadsstandarden har sjunkit med 50 % sedan ”Putschen” ! Människorna i Krim kan vara glada för att dom tillhör Ryssland och inte skithålan Ukraina !

 4. Denne Alex Koronow hade aldrig varit så kaxig och oförskämd om inte debattklimatet hade varit så flat och åsiktskorridoren så snäv av PK-maffian som dikterar villkoren för vilka som har fritt spelrum och andra som tvingas täppa till truten för att inte bli en inhemsk paria.

 5. Om man sympatiserar med islamismen så borde det vara mycket bättre att bo i ett muslimskt land.
  Vi vill inte ha en shariastat och be fem gånger om dagen i Sverige

 6. Själv tycker jag han ska flytta till Påskön
  Där kan individen sitta och mummla sitt skit
  Ponnsan
  AFS
  ..

 7. Denne Voronov troligen hitkommen för att de endera var trötta på regimen eller förstod att det snart spricker. Det är dock klart att han har ingen hum om ekonomi och kan inte se orsak och verkan. Han har väl aldrig frågat sig varför kan inte de som kommer nu assimileras och bli svenskar när det gick bra tidigare.
  Att tillgång och efterfrågan är två viktiga komponenter förstår han ej, kultur och skillnader mellan ett land och annat förstår han ej heller. Han är m.a.o en person vi inte har någon som helst nytta av i Sverige.

 8. Kul Alex att ditt minne är så kort. I ditt hemland förflyttades befolkningar av regeringen. Och kommer du ihåg hur det gick? Ett exempel är ryssar som flyttades till baltstaterna. Efter Sovjetunionens fall blev inte balterna nådiga mot dessa ryssar och kastade ut dem.
  Hur var det han sa Jesus?
  Varför ser du flisan i din broders öga när du inte märker bjälken i ditt eget? Hur kan du säga till din broder: Låt mig ta bort flisan ur ditt öga, när du inte ser bjälken i ditt eget? Hycklare, ta först bort bjälken ur ditt öga, så kan du se klart och ta bort flisan ur din broders.

 9. Så tråkigt att Herr Voronov vantrivs så förfärligt i Sverige.Hans ” glada ” uppsyn talar väl för detta faktum.Man kan inte verklighetsförneka ett konstaterat faktum.Vi har klaner som nästlat sig in i det mesta inte minst i den politiska sfären.Jag tror nog att höga Polischefer har bättre koll på det än Herr Voronov.Det finns säkert trevligare länder att bosätta sig i om man inte tål höra sanningar .Uganda t.e.x.elle varför inte Nordkorea.Där hör man inga sanningar om sakers tillstånd.Lycka till med flytten.

 10. Han är avskyvärd. Jag har tjafsat med honom ,men man kommer ingen vart.
  Han om någon bör utvisas.
  han hatar svenskar och Sverige ,men lever gott här och dt gör mig förbannad.
  En misslyckad coctailmix.

 11. Pettersson skriver att Alex Voronov är totalt resistent mot fakta och att han är en desinformatör. När Voronov dessutom på Twitter framför att han med knytnäven och utan undantag vill hålla alla alternativa medier på avstånd, så understryker det bara detta faktum. Men faktaresistens och desinformation passar förmodligen alldeles utmärkt bra in hos Eskilstuna-Kuriren, då den enligt Pettersson är ”Sveriges första öppet islamistiska tidning”.

 12. Är det nån som ska flytta är det dom som INTE är svenskar och gnäller. Passar det inte så stick då. Det tackar vi för

 13. Är Alex Voronov en ”klanförnekare”?

  Finns ju en grupp som inte gillar att man använder vissa ord. Då i koppling med våra stora samhällsproblem. Linda Snecker är en annan.

  ”Snecker är den svenska förnekelsens gängledare”.

  Ordvalet ”klan” blir i vänsterns förvridna värld viktigare att angripa än de kriminella familjenätverk som sätter upp vägspärrar i svenska förorter.

  Låt inte vänstern mörka ännu ett samhällsproblem, skriver Nils Littorin i Expressen.

  https://www.expressen.se/debatt/snecker-ar-den-svenska-fornekelsens-gangledare/

 14. Kommunisten skriver ”Intressant att Moderaterna anser att skattebetalarna ska bekosta arvode för en riksdagsledamot utan uppdrag.”
  Skulle stå: Intressant att skattebetalarna ska bekosta invandrarnas uppehälle utan behöva arbeta/motprestation.
  Kallas inte det för parasit?

Kommentera