Stäng

Varför regnar det mångmiljonbidrag på islamister?

ISLAM. År efter år får muslimska organisationer statliga och kommunala bidrag i mångmiljonklassen trots att inte en enda av dessa organisationer uppfyller samhällets krav på demokrati och jämlikhet. Varför regnar det bidrag på islamisterna i Ibn Rushd. 

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

Vad är det som är så svårt att förstå? Koranen är oföränderlig och importerar vi Mellanöstern får vi Mellanöstern.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 reaktioner på “Varför regnar det mångmiljonbidrag på islamister?

 1. VARFÖR fattar inte alla svenskar att
  Vårt Fosterland är utsatt för en
  systematisk invasion av muslimerna!

  VARFÖR fattar inte alla svenskar att
  socialdemokraterna/LANDSFÖRRÄDARNA
  samarbetar med muslimerna?

 2. Det är inte frågan om ett miljonregn, det är ett MILJARDregn. Bara skenmyndigheten Folkbildningsrådet har 4,4 MILJARDER att dela ut varje år. Ingen vet vart pengarna går, knappt ens de själva.

 3. Pettersson har lagt ut texten i kontraktet
  många gånger här på bloggen!

  ALLA borde få veta och ALLA borde
  förstå vilen katastrof detta är för Vårt
  Fosterland.

 4. Svar på frågan i rubriken:

  Socialdemokraternas/ LANDSFÖRRÄDARNAS
  kontrakt med Muslimska Brödraskapet
  skrivet 1999 !

 5. Islams långsiktiga mål är att tränga in i samhällets alla delar. Ledarsidorna skriver om att Ibn Rushd infiltrerat nykterhetsrörelsen: ”IOGT-NTO och UNF har utvecklats till att mer och mer bli en del av Ibn Rushd-sfären”. (UNF=Ungdomens Nykterhetsförbund). ”Nykterhetsrörelsen har förändrats de senaste tio-tjugo åren. Tittar vi tillbaka i Nykterhetsrörelsen historia så var den tidigare avskedade miljöministern Mehmet Kaplan IOGT NTO:s ordförande i Stockholms län i början på 90-talet. Kaplan figurerar även i rullorna så sent som 2006-2011. Genom sitt engagemang i IOGT NTO lärde sig Kaplan föreningslivet samt hur statlig finansiering av organisationer bedrevs. Han lärde sig att bygga nätverk med olika grupper och var även ordförande för SUM i början på 2000-talet som var arrangör på Muslimska Familjedagarna. Han grundade även SMFR (Sveriges Muslimer för Fred och rättvisa) 2008 tillsammans med Yasri Khan som gjort sig känd för att vägra ta kvinnor i hand. I UNF förbundsstyrelse idag sitter bl.a Semanur Taskin, känd hijab och köns-apartheid-aktivist. Hon har tidigare arbetat för SMFR, (Sveriges muslimer för fred och rättvisa), den organisation som Mehmet Kaplan och Yasri Khan grundade 2008. Enligt IOGT NTO är det ett prioriterat mål att arbeta mot rasism. IOGT finansierar sedan 2017 den antirasistiska stiftelsen EXPO, samt organisationen ”Inte rasist men”. Bilan Osman är föreläsare och krönikör på EXPO. Hon har flera gånger kritiserat GAPF för arbetet mot hedersrelaterat våld och förtryck. Nykterhetsrörelsen bidrar till mycket positivt i samhället, – ur ett bredare perspektiv, men har idag utvecklats till att utgöra en del av Ibn Rushdsfärens inflytande och finansiering.
  https://ledarsidorna.se/2018/06/iogt-nto-en-del-av-ibn-rushd-sfaren/

 6. En dam i Sverige möts talar om att myndighetssamordning inneburit att de upptäckt att 79 000 kr i månaden hade utbetalats på felaktig grund till en klan. I samma program står en S och påstår att det är på grund av fattigdom som de är kriminella? Om inte 79 000kr för mycket i bidrag hur mycket mer anser S aren att det då ska betalas ut utöver det som de normalt ska få?

 7. Svaret på frågan är att Socialdemokratien i året ~1990 slöt ett bindande avtal med muselmanerna. Klanröster mot politiskt inflytande. Ett tvättäkta landsförräderi som borde straffas med döden genom offentlig rådbråkning för de ansvariga sossesvinen.

 8. Då är det klarlagt återigen att det finns inget behov av en regering och ministrar för se de får inte lägga sig i hur myndigheter styr och ställer. Regeringen utfärdar regleringsbrev inom vilka ramar de ska jobba och en myndighet kommer ju till genom ett regeringsbeslut.
  Jag är förvånad att SD’s Andersson frågade direkt hur det kommer sig att S har ett indirekt avtal med mussarna sedan -99 och i vilken grad det skulle ha påverkat mussarnas starka framväxt i vårt land.

 9. Hallå Pettersson! Vad hände med svaret från Anna Ekström. Har du blivit påverkad av sossarnas taktik, frågan är fri men vänta dig inget svar. Jobbade du för länge i Oxelösund och blev S-indoktrinerad utan att veta och känna, eller?

   1. Pettersson! Jag hade för bråttom gick in via pilen såg endast Anderssons fråga, tog sedan länken och har hört ytterligare en helindoktrinerad Anna inte kunde svara. Jag hörde också hur hon lovordade folkrörelsernas studiecirklar där s gör en tänkande självständig person till sosse utan egen tankeförmåga.

 10. Socialdemokraternas överenskommelse med Muslimska brödraskapet har gett mussar makt att sno våra pengar helt legalt

 11. Vet du inte har det Pettersson?
  Röstköp på socialdemokraterna är svaret och det kostar dem inte ett dugg vi betalar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: