Det är bra drag på mångkulturen…

INVANDRING. -Pettersson har i över ett decennium hört Mona säga att mångkulturen är berikande och Fredrik fylla i med att det är spännande, Morgan och Stefan har sagt att den behövs för pensionerna, pizzaekonomen Henrik att det är billigt men han verkar ha tystnat samt Betnér som fyllde på med att Sverige aldrig varit tryggare…

Men, tycker ni inte att det börjar bli lite väl spännande nu. Minst fyra mord på ett dygn och det vanliga knivhackandet, rånen, misshandeln, stölderna, bränderna, våldtäkter osv…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Det är bra drag på mångkulturen…

  1. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Pålsjö har uttryckt varför!

  2. Ett möte mellan människor säger MP ( Mental Patienterna ), nä nu är det dags att höja skatterna igen för bilisterna istället. Det är absolut mycket viktigare än dessa möten mellan människor

  3. För några veckor sedan såg det mörkt ut, i jakten på nytt Årsrekord. Stenbock t.o.m. började tvivla,nu ”i grevens tid” har det ljusnat betydligt.
    31avresta redan 18 september,är ju lysande och nog hinner de med 20 ytterligare, innan nyårsklockorna ringer in 2021……

  4. ”Folkhem eller Mångkultur”: Sveriges befolkning var länge unikt homogen. 1930 var 1% av befolkningen utlandsfödd, 1960 var 1,7% födda utanför Norden och 1980 var 0,9% födda utanför Europa. De senaste 25 åren har invandringen till Sverige varit extremt stor. 2016 var 993.784 st, 10 % av befolkningen, född utanför Europa. 2017 var 18,5 % utlandsfödda och andelen födda utomlands/svenskfödda med båda föräldrarna födda utomlands var 24,1 % !! Denna befolkningsmässiga förvandling genomförd på bara en generation är en av de största samhällsförändringarna någonsin. Men de som gjort denna förvandling möjlig gör sitt yttersta för att dölja fakta om vad detta innebär för samhället. Därför följer nedan 10 centrala fakta som alla bör känna till om dess konsekvenser. Kritiken i texten är inte riktad mot invandrarna utan mot de som driver den extrema invandringspolitiken. Denna text om sanningen om ”utanförskapslinjen” är främst avsedd för att vidarebefordra till de 87% som vid valet -14 röstade på något av de 7 riksdagspartier som genomfört utanförskapslinjen, varav en hel del gjorde det av den enda anledningen att de är okunniga om konsekvenserna…. Alla siffror finns bekräftade i referenserna.
    Tio huvudrubriker med fakta som redovisar vad alla bör veta om svensk invandringspolitik.
    1. Svensk invandringspolitik är extrem.
    2. Invandringen,försämrar ekonomin och därmed välfärden.
    3. Invandringen ökar utanförskapet och har skapat en ny underklass.
    4. Invandringen gör Sverige till ett farligare land.
    5. Invandringen gör Sverige mer muslimskt.
    6. I journalistkåren finns extremt stort stöd för partier som stöder en extrem invandringspolitik.
    7. Den viktigaste politiska prioriteringen för regeringen och alliansen var till 2015 att fortsätta med extreminvandring. Nu är högsta prioriteringen att hålla SD borta från inflytande
    8. Invandringspolitiken har gjort Sverige odemokratiskt.
    9. Invandringsförespråkarna är hycklare.
    10.Mångkulturalismen raserar folkhemmet.
    Länk till Folkhem eller Mångkultur: https://folkhemellermangkultur.webnode.se/

    • grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
      gamgubben skriver:

      Kristina! Ja det är bättre än att tala om någon som är så olycklig för att vi inte tar in fler. Vad jag förstår är Endometrios ett gissel för många kvinnor som också tydligen behandlas styvmoderligt av sjukvården.

KommenteraAvbryt svar