Stäng

Är svensk damfotboll hjärntättade eller bara dumma i huvudet?

IDROTT & POLITIK. I går kväll spelade svenska damlandslaget en match mot Ungern i kvalet till Europa Mästerskapet. Sverige vann med häpnadsväckande 8-0, så på det sportsliga planet gick allt bra. Värre blev det när tjejerna blandade in politik. 

George Floyd en svart yrkeskriminell,  damlandslaget vill lyfta fram det George Floyd stod för…

Sveriges damlandslag i fotboll gick innan matchen ned på knä för att visa sitt visa sitt stöd för den vänsterextrema Black lives matter-rörelsen i USA. Det verkar som laget och landslagsledningen inte förstått att när de tar på sig landslagströjan representerar de något större än sig själva och med det följer ett ansvar.

De ungerska kvinnorna stod däremot upp. De tänkte nog vilka hjärntvättade idioter, protesterar mot dödade kriminella i USA men är tysta när 12-åriga flickor mördas i Sverige.

-Pettersson trodde att det kvinnliga landslaget ville att man skulle ta damfotboll på allvar…

Detta hyllar svenska damlandslaget, filmen från i somras i Stockholm

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

41 reaktioner på “Är svensk damfotboll hjärntättade eller bara dumma i huvudet?

 1. Omina ögon vann Ungern. Sport är sport. Och politik är politik. Så enkelt är det i min värld. Tror det är så enkelt att dom är jävligt hjärntvättade. Och dom tror att dom gör något gott. Men uppträdandet gör att man kan tro att dom är dumma i huvet.

 2. Dessutom, det här är undergivenhet i full prakt.

  Vi är namnlöst rädda för vad(det som komma skall) halvkanske ev. kan smyga i skuggorna…

 3. Likadant med damlandslaget i ishockey. Bara jä*la tokerier och gnäll.

  Har aldrig brytt mig om damfotboll, för den delen. Det ser ut som skrämda kor på grönbete.

 4. Med en sådan demonstration för våld och död, borde de bli uteslutna från Svenska fotbollsförbundet. De är en skam för idrotten.

 5. RIKTIGA STOLPSKOTT ! 🤮

  Och dessa vill ha samma lön som herrarna…helt sjukt…med detta beteende, så borde de betala varje gång de ska spela.

  Svenska Fjant Laget.

 6. Svensk damfotboll handlar mer om vem som tycker om vem inom laget? Dock förstår jag inte tänkande emanciperade kvinnor som stödjer våld och mord. Vore det inte bättre att ni ställer upp för de kvinnor i Sverige som har fått men för livet på grund av våldtäkter och andra förnedrande våldshandlingar!

 7. Damlandslaget och de enskilda spelarna har e-postadresser. Varför inte skicka lite fakta och filmer om BLM-fanatiker som misshandlar, anlägger bränder, mördar och skriker att alla poliser är svin.
  Min bojkott av svensk damfotboll är fr.o.m. nu total

 8. Citat ”Det låter ju perfekt, då kan andra idrottsutövare hädanefter visa stöd för diverse politiska organisationer och partier.. 😁👍🏻”

  Nu är det alltså fritt fram att tokheila som idrottsman även när man representerar Sverige?

 9. Det handlar om en mix av dum i huvudet ocgh hjärntvätt !
  Har aldrig tittat på damfotboll och kommer naturligtvis inte att göra det framöver heller, hoppas att fler slutar titta på dessa vänsterextrema fotbollsdamer !
  Lite märkligt att två danska damfotbollslag gått i bräschen för en sjuk knäböjning men även Danmark lider ju av farsoten Vänsterpandemi…

 10. Det är svårt att respektera ett lag som delar värdegrund med en företrädare för kokainkulturens följdverkningar. Den moraliska segern gick utan tvekan till Ungern.

 11. Skamligt, jag hade accepterat om de gjort det för svenska kvinnor som blivit mördade eller dömda till livslång ångest för att en man från, vem vet var, har våldtagit dem. Har då förövaren hittats, vilket inte sker för ofta, och fått straff på månader eller högst ett par år mildras ju inte smärtan och förnedringskänslan nämnvärt.

 12. De menar säkert väl men jag skulle aldrig stötta någon för viss hudfärg. BLM har även dragit med sig förstörelse, upplopp och plundring. Vänsterrörelser har alltid med ”goda tankar” och ”goda system” förfört unga människor men alltid urartat i att ta över allas liv och bli viktigare än människorna den var till för. Kommunism har hittills dåligt facit världen över, som styrelseskick.

 13. Dam-laget har missat att de flesta inte längre vill
  associeras med det våld och plundring som Utmärker BLM-rörelsen?

  Pinsamt! Hur hänger de inte med?

 14. I Tyskland förlorade ett fotbollslag med 32-0 för att de ställde upp med minst tillåtna antal 7 spelare och höll ”socialt avstånd” under spelet! Deras psyksjuka lagledning panikhallucinerar om domedagspesten.

  Tyskland är helt galet p.g.a. det vanliga förkylningsviruset. Om en familjemedlem har testats positivt för corona så måste deras barn hållas inlåsta på sina rum och får inte ens träffa sina föräldrar, i sina egna hem! Men protester har kommit igång. För ett par veckor sedan demonstrerade flera hundratusen i Berlin mot Merkels fascistiska lock down. En brorson till John F Kennedy höll tal:
  https://www.youtube.com/watch?v=-u3H3PvebBU

  Det är alla från extrem vänster till extrem höger och alla däremellan som demonstrerar. När en så bred opposition enats kring en livsavgörande fråga så är en revolution mycket nära. De raserade berlinmuren 1989 och vips upphörde DDR att existera. På 195-talet protesterade tyskarna brett mot Sovjets krigsskadestånd, och vips slopade Stalin det. Tyskar demonstrerar inte lättvindigt, så när de gör det så har staten verkligen gått allt för långt över gränsen för vad de kan acceptera. Merkel är historia nu.

  1. 37-0 blev det t.o.m. Nästan ett mål varannan minut. Inte oftare för 7-mannalaget kan ju hålla på bollen en stund efter varje mål. Fast så fort det riktiga laget får bollen så kan de ju helt enkelt promenera in över mållinjen med den eftersom målvakten håller armlängds avstånd. Jag har alltid hatat fotboll, men det här måste jag försöka hitta en video av!

   Här är förresten robot-fotboll, Terminator kommer o tar oss, hjälp!
   https://youtu.be/dxmOrcRzDOo?t=24

   Och min nya favoritgren i olympiska spelen: Japanese binocular football (de bär kikarna bak och fram…)
   https://youtu.be/-rRK7vlBG8A?t=17

 15. Kan man bara inte sluta med den här dumheten och masspsykosen.Dom representerar Sverige och inte sig själva.Om man överhuvudtaget ska göra sådana här tilltag så ska man ha en Svensk majoritet som tycker lika i ryggen.Det har dom inte,så lägg ner och spela bra fotboll istället.

 16. Dessa flickor visar att deras kunskap/förstånd inte har mycket till övers.
  Nu skall fotbollsförbundet agera och hänvisa till vad som står i stadgarna.

  1. Flickor?

   Ett gäng flator som springer omkring på en gräsmatta. Vem är intresserad av sånt skit? När jag växte upp och vi spelade väldigt dåligt i pojklaget skrek publiken ”Jävla kärringfotboll”. Det var det värsta skällsord man kunde få.

   Tiderna förändras och inte till det bättre.

 17. Ser bara en samling ynkryggar som fjäskar för en
  terrorsekt men som håller tyst när unga flickor blir
  regelrätt avrättade av mentalt retarderade figurer?

  Derras sportsliga framgångar förbleknar av tilltaget,
  samma ynkedom som den kvinnliga polisen visat upp?
  Dom förlorade i alla fall en som önskat dem sportslig
  framgång, det är inte fler krypare som det Svenska
  samhället behöver, det finns i tillräcklig mängd innan!

 18. Vänstervridna är hjärntvättade och därmed dumma i huvudet. De borde bli avstängda att representera Sverige för alltid.

 19. För att vara konsekventa så borde de ha spelat i svarta tröjor. Med den knäböjningen försvann mitt förtroende och mitt intresse för damfotbollen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: