Stäng

Södertäljenätverket finns i alla delar av civilsamhället

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Södertäljenätverket återfinns i alla delar av civilsamhället, visar en hemligstämplad rapport av polisens Nationella operativa avdelning, NOA, skriver Expressen och bekräftar därmed det bloggen och andra rapporterat om  i drygt tio år.

Följ fucking order om Södertäljemaffian av Ann Törnkvist

Nätverket ska bestå av cirka 130 kriminella individer som livnär sig på bland annat indrivningar, matchfixning och vapen- och narkotikahandel.

Dessutom är nätverket uppdelat i tre förgreningar, den illegala, den legala och den institutionella. I rapporten står det bland annat att: ”Polisens bild är att medlemmarna i Södertäljenätverket inte anser sig vara kriminella, utan företagare. Gruppens mål och behov är det primära, medan svenska lagar och regler är av sekundär betydelse.”

Flera personer med kopplingar till nätverket ska även ha roller inom den lokala politiken och på riksnivå.

Läs gärna om Södertäljenätverket och Sagan om Södertälje på bloggen…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 reaktioner på “Södertäljenätverket finns i alla delar av civilsamhället

 1. Invandrare fortsätter som i sina hemländer. Svenskar, tyskar, italienare, fransmän, puertoricaner i ex USA har i mycket samma sociala, ekonomiska och kulturella mönster som från sitt ursprungsområde även i nästa generation.. Då kan du tänka dig Södertäljes framtid. Nu behövs ett invandringsstopp för att åtminstone lindra för framtiden. Även återvandring behövs. Boktips: The Son Also Rises, Gregory Clark

  Räkna nu ut i allas-lika-värde(?)-landet, med sin egen antisvenska socialistiska feministiska regering hur
  ex somaliska, arabiska, tyska eller danska invandrare kommer fungera i samhället här på sikt?
  Vad Morgan och Löfven säger vet vi redan. ”Än mer berikande för nya ”Sverige” förståss”.

  Hjälp din granne få vetenskaplig information hur olika kulturer fungerar och att invandring gör sig bäst inom närområdet. Senaste regeringar behöver ställas inför rätta för att ha struntat i konsekvensanalyser. Regeringarna är delaktiga i den ökande kriminaliteten.
  Sverige är infekterat i destruktiv politik mot folkviljan, politikerkorruption och stigande kriminalitet.

 2. Hur de drivit företag är skolexempel på
  hur man ksn utnyttja svenska lagar.

  Hur de bedrivit ”bankverksamhet ” är
  skolexempel på hur man kringgår
  svenska lagar .

  Hur de hotat och behandlat individer i
  ansvariga positioner är dkolexempel på
  hur man neutraliserar svenska lagar.

  Hir de agerar för att köpa grannens hus
  är skolexempel på hur man tar makten
  i ett bostadsområde.

  Det finns fler exempel på ”effektivt
  levnadssätt” som leder till ”framgång”.

  – och vi, dumma och ärliga svenskar, vi backar och drar oss undan!

 3. ”Kriminella klaner ett allt större problem i Tyskland”, skriver Chris Forsne i Ledarsidorna, här bara några rader ur texten: ”I Tyskland tas idag den växande klankriminaliteten på stort allvar. Den tyska regeringen har arbetat fram ett av Europas mest effektiva lagrum för att på allvar ta upp kampen mot klankriminaliteten. Bland annat kan polis beslagta fast egendom i avsevärt större utsträckning än i Sverige. Enligt tysk statistik, betydligt mer öppen än svensk, så dokumenterades enkom i Nordrhein – Westfalen (där Ruhrområdet ingår) omkring 100 olika kriminella klaner. Mycket av klanbrottsligheten härrör från väl kända stora släkter, ofta med sitt ursprung i Libanon / Palestina, men även Balkan och Syrien. Parallellerna till dagens svenska samhälle är inte svåra att dra. Pengarna till en hög levnadsstandard som man gärna vill visa upp utåt kommer idag från narkotikahandel, prostitution, skyddshantering, rån, inbrott och stölder”. Chris Forsne avslutar artikeln med att Morgan Johansson borde göra en bildningsresa till vårt grannland i söder.
  https://ledarsidorna.se/2019/06/kriminella-klaner-ett-allt-storre-problem-i-tyskland/

 4. Ja, den såg inte pk komma.
  Vi har varit naiva.
  Vi ska ta krafttag mot detta.
  Det är oacceptabelt.

  Hur ofta har vi inte hört dessa floskler?
  Att denna kriminalitet utvecklats, är en direkt följd av slapphet hos myndigheter och politiker, som vägrar se verkligheten. Istället har de strukturellt, sopat skiten under mattan och smutskastat alla som ville debattera ämnet.

 5. Ja Kringelstaden har verkligen utvecklats från den tiden då gummor sålde kringlor till tågresenärer, frågan är har det blivit bättre. Vad har detta tillfört staden?
  Innan vågen av syrianer och assyrier kom, positivt många fick jobb på Scania jobbade ihop tillräckligt för att skaffa lägenhet och hämtade familjen. Blev goda svenska medborgare.

  Efter vågen är det väl diskutabelt eftersom nätverk som talas om här bildades, gatubilden blev en annan svårt att avgöra vad man befann sig.
  Var man i Damaskus eller kanske Bagdad för kluster av äldre män med sina radband och kaffedrickande var en daglig syn på sommaren.

 6. Polisen hade kunnat knäcka buset för länge sedan. Men man har nog fingrarna i samma syltburk.

  Allt organiserat bus har gott om pengar att muta polisen. Några poliser på noa låter sig säkert mutas.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: