Stäng

2022 är svenska mäns sista chans!

INSÄNDARE. Vid nästa val skulle de röd-gröna få kraftig majoritet om bara kvinnors och invandrares röster skulle räknas. Om däremot enbart manliga röster skulle räknas skulle M, Kd och Sd få ännu större majoritet. Men min gissning är att valet kommer att avgöras av stödröster till L och Mp från vänstern. De två dvärgpartierna hotas av att inte nå spärren. Slås L ut får vänstern fortsatt majoritet. Om också Mp åker ut får oppositionen majoritet. Skulle även C åka ut, så vinner oppositionen en jordskredsseger. Vänsterröster lär se till att något av L eller Mp klarar 4%. Min tro är att det tyvärr blir Mp. Sektmedlemmar är inte fria att tänka själva, Liberaler vet inte vilket ben de ska stå på och det gamla bondförnuftet har flytt sin kos när nu gårdsfolket leds av en städslad piga.

Rolf Malm

Chansen att männen ska vinna över kvinnorna är dock minimal. Vid valet 2026 är det omöjligt, eftersom landet då är helt islamiserat och genmanipulerat. Visserligen totalt utblottat och mörklagt, men kvinnorna och migranterna har total makt i toffelhjältarnas förlorade land. De är ju också fler än männen.

Det fanns 2018 7.268 miljoner röstberättigade. Av dessa röstade 87.2 %. Cirka 5% färre än 1976. 59.000 röster förklarades ogiltiga. 2% röstade på ”annat”. Totalt räknades alltså 6,3 miljoner röster.

Antalet unga förstagångsväljare hade minskat med 62.000. Invandrarrösterna ökade dock kraftigt till 600.000. Vid kommande val kommer de att vara betydligt fler med nuvarande migrationspolitik. Mer än 90% av dem kommer att rösta på Löfven eller hans arvtagare.

Chansen att fler kvinnor kommer att överge 7-klövern lär vara liten. Antalet våldtäkter, det allmänna våldsklimatet eller islams kvinnoförtryck tycks inte påverka ”feminister”. Antalet av staten och regeringen beroende statsanställda har också ökat explositionsartat. Både inom den nationella statsförvaltningen, inom kommuner, landsting etc har antalet politiska tjänstemän med höga löner fördubblats de senaste åren. På UD har det gått så långt att 100-tals ”opolitiska” tjänstemän skulle vägra lojalitet mot en annan regering! Det är vidare känt att bland medieanställda har 73% vänstersympatier. De flesta är Miljöpartister. Nepotismen inom regering såväl som i kommuner, myndigheter och som i t.ex SVT ser också till att socialismen orubbligt garanteras i Sverige. Ingen utanför familjen får chefsjobb eller fast anställning. Vidare har man lyckats göra kyrkan till valstuga och Folkbildningsrådet till finansiär av det växande, islamska klansamhällets otaliga organisationer. Som genom löften om klanröstning och avtal med partierna nästlar sig in bland taburetterna. Som t.ex Memeth Kaplan. Familjen har sin egen kyrka vid namn Equmeniakyrkan och sin egen organisation i sosseledningen. Tidigare den kristna Broderskapsrörelsen, nu kallad Tro & Solidaritet, öppna för islam.

Oppositionen är också skadeskjuten genom Centerns och Liberalernas avhoppare. Men kanske främst av oförmågan att frigöra sig från arvet efter Reinfeldts välbetalda vaktmästarjobb i globalisternas tjänst. Som nu slutförts av Löfvens EU-avtal. Där tre generationer svenskar satts i skuld med 8000 miljarder och därmed sålt sin nationella själ till en totalt odemokratisk Europaregering. Styrd av de oligarker som med historiens största bedrägeri lurat svenska väljare att rösta ”klimatsmart” och för det bytt välfärd mot kollektiv ångest och nattsvart framtid. Inte minst i coronatider där krisberedskapen lagts ner till förmån för ”den gemensamma värdegrundens” abnorma kostnader.

I dessa yttersta tider har man dock efter 5000 år fattat att det islamska klanväldet inte är kompatibelt med det svenska. Ty de är varandra ytterst lika. Som inom Maffian går ”familjen” före allt annat. Inom islam styr det mäktiga Kalifatet från Mekka. I Sverige styr det ”smartaste gänget” från Bommersvik. Inom Maffian Gudfadern från Sicilien. Vi andra är bara nödvändiga så länge de kan mjölka ur oss 72% i skatt. Vilken guldkalv som sedan ska göda herrskapsfolket är frågan. Inte ens för fortplantningen är män längre nödvändiga. Särskilt inte i mångkulturens Regnbågsland.

Men skatten vid dess slut har vi berövats av andra lycksökare. Det ska till ett krig för att det enligt naturens ordning ska födas fler män. Upp till kamp, sista striden det är!

Rolf Malm

Ps. STORT TACK för allt fantastiskt moraliskt stöd och bidrag till mitt grävande och skrivande!! Tyvärr sinar nog kassakistan fortare är orken och viljan. Storebror vet hur man svälter ihjäl en gnällig fattigpensionär om han tar sig ton.

Swish 0722 – 84 70 52, bankkonto SEB 5005 01 187 30, kontakt rolflmalm@gmail.com

Skriv under namninsamlingen folkomrosta2021.se

Steget efter. Valet 2018

24 reaktioner på “2022 är svenska mäns sista chans!

 1. Höj spärren från fyra till tio procent. Nu blev vi av samtliga små SKITPARTIER som enbart ställer till problem. Historien är väldigt tydlig på den punkten. Det kan väl inte vara så svårt att ändra det. Vi måste bli av med dom nu

 2. Andersson

  18 09 2020 at 16:56
  Jag har närmre till Danmark, Tyskland, Polen, Ryssland, Litauen, Lettland och Estland.

  Vad spelar det för roll om man inte har råd.”

  FK i Sverige är skyldig i många fall gällande sjukdom att bekosta vården i ett annat land, om man står långt bak i kön och äventyrar sitt liv.
  Polen är bra!

  1. Absolut!

   Finland i dag. Oppositionen försöker fälla Sanna Marins regering.
   ”Regeringens ekonomisk och anställningspolitik är fullständigt ansvarslöst.
   Enligt oppositionen är inte Sanna Marins (soc.dem) ekonomiska politik enligt regeringens regler. Enligt oppositionen äventyrar regeringen politik välfärdens service och underhållande av arbetslöshet som leder till höjda skatter. ”
   Det kokar i Finland efter Marins beslut om Stödpaketet till EU!

   ”Finska Centern kommer att lämna en interpellation , om regeringen inte kan bestämma i budgetproposition om hur de skall kunna besluta hur de kan stoppa att skuldberget växer och det nya arbetsmöjligheter och hur man löser så att Finland kan kan bli bättre på att förbättra möjligheter till att tävla på den internationella marknaden.

   De övriga oppositionspartier bestämde gemensamt att ta del i interpellation efter diskussionen i Riksdagen. ”

   Fritt översatt , hoppas att det blev rätt.
   Källa IL/Iltalehti

   https://svenska.yle.fi/artikel/2020/07/22/sanna-marin-finland-klarade-sig-battre-an-den-snala-kvartetten-i-eus

   Aj aj Sanna .Det blev bråk !

   1. Wow. Efter interpellation skall de röstas för eller emot fortsatt förtroende för regeringen. Jag kallar det för regeringskris.
    Har någon läst om det i svensk media.
    Att Sossen Sanna Marin skänkte bort som bidrag biljarder av finländarnas lånepengar blir nog hennes och regeringens fall!
    Mycket spännande.
    De 4 a snåla , Sverige med flera ville ha hela lånepotten som just lån, men madonnan från Finland ansåg att det skall vara generöst, det skall vara bidrag.
    Hur i hela världen kan Finland skicka en oerfaren kvinna på ett så viktigt uppdrag solo.
    Det var som att skicka ett offerlamm bland vargarna.

  2. 80% av kvinnorna lämpar sig inte för arbetsuppgifter där konflikter skall lösas, de är alldeles för känslostyrda.
   Vika yrken kan ni själv räkna ut.

 3. Jag håller på er svenska män och till er stöd har ni säkert era grannar och folket från Jugoslavien, Polen med flera länder med vita män representerade.
  Talade med en mycket lugn svensk man som sade häromdagen , att nu är nog måttet rågat. Vi håller käften men det blir en explosion som heter duga , det kan komma snart.
  Vem skall annars skydda oss kvinnor?

  https://samnytt.se/kvinnlig-politiker-sparkades-ned-av-migranter-javla-sd-hora-du-ska-do/

  1. ”Peter de Mander”!

   Klockan hoppade fram till
   fem i tolv trdan när socialdemokraterna/
   LANDSFÖRRÄDARNA skrev kontraktet
   med muslimerna 1999 !

   => Det var – och är – Sveriges största
   förfall genom tiderna !

   – och det är inte många utanför kretsen
   i Petterssons blogg som vet och förstår
   denna katastrof!

 4. För mig skulle det sannolikt inte spela någon roll om Sverige blev muslimsk. Tvätta fötterna och be ett par gånger om dagen, bestämma över en hustru eller två eller tre.
  Med det jag inte fattar är att kvinnor inte motsäger sig den här muslimskiten?

  1. Fy fan vad vidrigt. Be fem gånger om dagen med rumpan i vädret. Klä sig en heltäckande särk med en mössa på skallen.
   Äta med händerna all mat. Ingen julskinka!

   Tacka vet jag det europeiska kläde sättet både för män och kvinnor och våra kulinariska rätter med fläskkött och annat gott.

 5. De onda mörka krafterna och dess medlöpare använder ju sig sen länge även av chemtrails och mikrovågsstrålning för att skada och döda allt liv.

 6. Tack Rolf för ännu en välskriven och småkomisk text. Vad det gäller röstandet 2022 så kan vi alltid hoppas att de nystartade muslimpartierna tar några av rösterna från vänstern/Mp, utan att nå upp till spärren.

  1. Andersson:
   Nej,men till 2022 skall vi väl kunna kämpa oss genom o. fram !!
   Skaffa dig en duktig husläkare,och undvik Vårdcentraler är mitt tipps !

   1. Jag har närmre till Danmark, Tyskland, Polen, Ryssland, Litauen, Lettland och Estland.

    Vad spelar det för roll om man inte har råd.

 7. En invandrad som inte kan försörja sig och sin familj efter 3 år skulle inte ha några som helst bidrag och ingen framtida pension då de flyttar från Sverige. Vilket skulle innebära att gammelfolket som nu kommer hit blir registrerad får garantipension, flyttar hem och lever på våra skattepengar tills eventuellt skattemyndigheten upptäcker att de avlidit för 10 år sedan.

  1. Och hur många svenska pensionärer har full garantipension?
   Inte många. Eftersom din privata sparade pension och tjänstepension räknar ner garantipensionen. Många svenskar har bara någon hundring i statlig garantipension.

   Medan invandrande pensioner får full garantipension!!

 8. Vi harv en fördel och det är att skatteintäkterna kommer inte att räcka och några omfattande skattehöjningar är omöjliga för då kommer en stor del skattebetalare att sluta jobba och också kräva att få lev på bidrag. Vilken grupp är det då som får ta nedskärningarna. Jag tror att politikerna kommer välja att fortsatt stödja sina vänner inom förvaltningen och tror därför att invandrarna kommer få ta nedskärningarna.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: