Stäng

Fem dagar efter alternativ och brittiska media vaknar Sydsvenskan men de berättar inte sanning

MEDIA & BROTTSLIGHET. Sedan en vecka cirkulerar en film på nätet där en ung man går till våldsamt angrepp på en kvinna i Malmö. Polisen har identifierat gärningsmannen på klippet – däremot inte offret.
– Vi vet vem han är, säger förundersökningsledaren Hanna Hagberg om våldsverkaren.

Det har alltså gått nästan en vecka sedan alternativmedia som Samhällsnytt och Pettersson publicerade filmen på en man som smyger sig upp bakom en blond kvinna och slår henne hårt i huvudet så att hon faller till marken, när Sydsvenskan och Expressen tar upp det som verkar vara ett hatbrott och givetvis pixlar Sydsvenskan den arabiske mannen och nämner inte att kvinnan är blond, invandrare ska skyddas. Polisen vet också vem mannen är men det är oklart om de gripit honom. De svenska etablerade medierna är till och med efter de brittiska.

Från Tino Sanadajis Facebook 

Varning för känsliga: Brittisk media publicerar video från Malmö: en man med invandrarbakgrund väntar på att en blond tjej går förbi för att bakifrån brutalt slå henne i huvudet, medan hans kompis skrattar och förtjust ylar som en hyena åt kvinnomisshandel med våld med en kraft som gränsar till mordförsök.

Daily mail: “Shocking moment brutal thug sucker punches woman on a Swedish street as another man howls with laughter”

Ett par dagar efter att det rapporteras i England bryter Expressen medieblockaden: ”Filmad våldsattack i Malmö sprids – polis vädjar om tips. Polisen: ”Vi tvivlar i nuläget inte på att filmen är äkta”

Vi ser alltfler attacker som riktar sig mot svenskar utan någon annat syfte än sadism, inklusive två 16-åringa pojkar som kidnappades, torterades i timmar på kyrkogård, våldtogs och tvingades gräva sina gravar.

Trots rekordhög utsatthet för brott i statistiken förnekar SVD att förnedringsbrott ökar, på basis av tomma anekdoter. DN vinkel på koranupploppen var att hylla imamer kopplade till Muslimska Brödraskapet samt uppmana media att göra mer för att skönmåla Malmö: ”Vi journalister är inte så bra på positiva nyheter”

Mycket av det våld som mörkas eller tonas ned av statsmedia är helt enkelt hatfylld antisvensk rasism. Vi kan ju föreställa oss reaktionen om det i stället var blonda nazister som väntade på att slå ned en invandrartjej på öppen gata och gapskratta.

Även när motivet är uppenbart insisterar flumakademiker att förklaring är ”socioekonomiska faktorer” och att rasism mot vita är teoretisk omöjligt, på basis av poststrukturell svammel. Hur mycket värre kommer kvinnofriden bli innan fler vaknar och lyssnar på vetenskap och fakta över 68-vänsters ideologiproduktion?

Tino Sanandaji

-Pettersson hoppas den unge mannen får ett rejält straff och att Sydsvenskan får sitt mediestör på drygt 30 miljoner indraget…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

36 reaktioner på “Fem dagar efter alternativ och brittiska media vaknar Sydsvenskan men de berättar inte sanning

 1. Sverige var ett land som ganska tidigt införde lag om kvinnofrid, året var 1280. Lagen kom att 1996 omfatta grov kvinnofridskränking (e handlingar som avses är exempelvis misshandel, olaga hot, olaga tvång, sexuellt eller annat ofredande samt sexuellt utnyttjande. ). Fängelse på max sex år ingår i straffskalan. Varför försöker inte åklagarna att stämma gärningsmän för brott mot kvinnofriden i samband med misshandel och våldtäkt, men risken är väl att förövarna (om dom inte är svenskar) går fria i alla fall. Sverige ar blivit ett land som skiter blankt i sina medborgare, barn, ungdomar, yngre män och kvinnor och äldre män och kvinnor. Det är fritt fram för vilken invandrare som helst att misshandla eller mörda, sedan skylla på att dom inte kan läsa svensk lag och som en följd av det så går skiten fria Vi lever inte i en banan republik utan i ett land man hittar i botten av en gödselbrunn

 2. Att ”polisen har identifierat gärningsmannen på klippet – däremot inte offret”, kan även denna gång bero på att polisens telefonister vägrar att koppla tipsarna till en polis!

  Växeltelefonisters kräver – i strid mot lagen att dem som ringer ska berätta vem de är, personnummer, adresser, vad ärendet gäller eller samtalen kopplas bort och annan i strid mot lagen metod polisens växeltelefonister kör med är att de säger att de kopplar samtalet till en polis och efter en stund återkommer de och låtsas vara poliser.
  Samma telefonist återkommer och spelar polis, vilket är falskt föregivande av allmänställning med fängelse i straffskalan vilket undanröjs för att det inte når ledningen så lämna aldrig uppgifter till polisens växeltelefonister för risk är att de känner eller till och med är släkt med den tipset avser och med öppet mobilnummer kan det och har det slutat illa.

  Polisen skulle direkt lösa både vem brottsoffret i artikeln är och ett stort antal andra grova brott – om de såg till att växeltelefonisterna följde lagen och direkt kopplade ”tipsare” till en polis.

  Här artikel av Börje Carlsson kriminalpolis utredare av de grövsta brotten. https://www.magasinetparagraf.se/nyheter/kronikor/201671-hur-kunde-mordaren-halla-sig-undan-sa-lange/ Lite saxat ut artikeln. ”Att få kontakt med polis, ibland med rätt polis eller en namngiven polis får inte ta eoner av tid. Att i växeln hamna hos en telefonoperatör som med utfrågningar vill veta vem uppringaren är, vad han vill och vad han har att komma med är inte heller bra.
  Om jag ringer och söker en viss polis har operatören inte ett vitten med att göra vad jag vill men det förekommer att samtalen kopplas ner när uppringaren inte vill berätta vad hans ärende är.
  Jag har själv vid ett par tillfällen blivit bort-eller nedkopplad när jag berättat för operatören att hon/han inte har ett dugg att göra med vad jag vill utan operatörens arbete är att koppla fram mig,,,,,,,,,,,,,.
  mvh. robin.

  1. Jurist Robin H., mitt förtroende för den svenska polisen (avsiktligt stavat med litet p) har sedan länge varit under skosulorna.

   Organisationen har under de senaste 20-25 åren politiskt korrumperats, framförallt av de olika Soϟϟe-regeringar som suttit vid makten. Den svenska polisen är idag så genomruttet politiskt korrupt att ingen i polisledningen vågar göra något utan ett samtal med den lille mannen i Höganäs, snacka om ministerstyre.

   Jag rekommenderar varmt detta avsnitt i SwebbTV:s serie Fjärde Statsmakten med Peter Springare

   https://www.youtube.com/watch?time_continue=545&v=wX7Zx-HtZ4Q&feature=emb_title

   //Gunnar

 3. Det är farligt att skriva detta: Om ni vet namnet på brottslingen samt på vilken ”vårdinrättning” han vårdas – går det att köpa tjänsten?

  1. Vilket dravel. Orkade bara läsa några spater. Att någon inte har annat att göra än att skapa sånt skit,

 4. Flickor / tjejer och kvinnor var närmast orörbara när jag var ung. Visst kunde man dra en flicka i flätan någon gång, kanske för att reta henne, kanske för att flörta med henne, men det var inte misshandel.

  Tiderna ändras…

 5. När jag var ung hade jag och mina kompisar som sport att spöa upp killar som slog tjejer.
  Jag kanske ska samla ihop det gamla gänget och åka till Malmö? Är det någon mer som följer med?

  1. Vore inte mer än rätt…

   våra kvinnor och barn borde ha bättre skydd och behandlas bättre än såhär…

   det tragiska är att det verkar som att ”våra” feministiska kvinnor föredrar dessa ”män” kanske för att de feminiserat ”sina” män för mycket utan att de förstått att biologi fortfarande är lika med hanne och hona med biologiska förutsättningar…

 6. Vad händer med pk blaskorna, när betalande prenumeranter försvinner?
  Ungdomar väljer att läsa nyheter på nätet och följa Facebook.
  Kommer staten fortsätta försörja propaganda blaskorna, när knappt några vill betala för skiten?
  Vi får kanske ett antal statligt betalda ”objektiva nyhetsförmedlare” istället?

   1. Nisse, de får allt högre statliga bidrag för att kunna hålla näsan över vattenytan. Hela denna respiratorverksamhet är så otroligt sjuk att det inte finns ord, låt liken dö !!

    //Gunnar

  1. Redan nu försörja dom flesta tidningar via presstöd.

   Kanske inte helt uppenbart, men då tidningskoncernerna även har små udda alster, som nästan ingen känner till, som även dom får presstöd, så är pressen snart helt försörjda av skattebetalarna.

   Utan presstödet skulle många tidningar försvinna direkt, så det är mycket noga med att skriva rätt saker i tidningarna, annars är dom flesta snabbt arbetslösa.

 7. Jag skriver ofta till journalister på pk media och ifrågasätter att de utelämnar viktig information.
  Några få svarar och då med att de inte vet mer för stunden.
  Det kommer nästan aldrig en uppdatering av artikeln, som belyser nya fakta.
  Pk vet, att imorgon kommer nya hatbrott mot svenskar, som behandlas på samma sätt.
  Folk glömmer, för det sker ständigt nya hatbrott mot oss.

  1. Samma här. Väntar med spänning på svar på frågan som jag skickade i mars, från en Miljöpartist gällande Stockholms p platser.

 8. Ett lämpligt straff för denna arab är ett rejält kok stryk och sen hemfärd till kamelerna där han hör hemma.

 9. Få se hur det går med Polisens utredning, den läggs väl ned efter några dagar då folk har något annat att oroa sig för.
  De oupplysta tycker att det är mycket viktigare att försöka få fast polisen för vad de helt lagligt gjorde med negern på tåget från Danmark.

  1. Finns det även sådana fjollor i Abzurdien ??
   Trodde bara det fanns hästar som springer runt dygnet om,i den nya kanal,som jag nu tvingas betala uppåt 2.000:-/årligen för,av min hyra !!
   Samtidigt har de stängt ner den enda sanna kanalen som fanns av 20-talet. Nämligen den Danska !

 10. Kan det inte vara så att det är bättre om polisen tar honom ?

  Det fegaste och äckligaste skräpet av skräp.

 11. Har polisen inte hittat tjejen det gör historien märklig.
  Agerandet är tycker jag grund till utvisning även om brottsoffret saknas.
  Sydsvenskan är bortom all räddning tidningen har bara inte tekniken emotsig utan en totalt värdelös ledning av tidningen också.

  1. Dom vet vem hon är, men väljer i sann Socialdemokratisk ( feministisk PK-sörja ) att göra allt för att stoppa att det ska komma fram, då finns legitimt skäl att åtala, denna VINSTEN FÖR SAMHÄLLET, och då visas det än mer, vilka som gör dessa fega sjuka brott.
   Att ”offra” en svensk, och gärna då en kvinna, det går bra i detta sjuka styret av Sverige.

  1. turrim, det som övergår mitt förstånd är, att det fortfarande finns personer som abonnerar på detta vämjeliga alster, det måste vara svårt förståndshandikappade stackare….

   Det är en mycket tragisk historia som denna gamla fina tidning har genomlida sedan Bonniers tog över och körde den rakt ned i skiten.

   //Gunnar

   1. Jag håller helt med dig Gunnar. Den sista läsvärda skribenten Mats Skogkär kickade man. Heide Avellan gillade tydligen inte honom och nya chefredaktören Jonas Kranje vågade inte säga emot eller höll han med. Det är sorgligt.

    Nu går det fort att läsa. Hoppa ledar- och kultursidorna. Hoppa Lönnaeus helsidor med elakheter mot SD. Hoppa nyhetssidor med kritik av polis och gränskontroll. Kvar är sporten och familjesidorna.

   2. turrim, det blir som sagt var inte mycket kvar när du skalat bort all den skit som du räknade upp !! Att betala en helårsprenumeration för dessa ynka sidor är inte en speciellt klok investering. Jag fick otäcka kräkreflexer när jag läste namnet Lönnaeus i din uppräkning.

    Den enda skånska tidning med en nykter ledarsida idag är väl Kristinstadbladet. KB och GP är, mej veterligen, de enda två PK-tidningar som jag skulle kunna tänka mig att prenumerera på.

    Jag håller helt med Alexander Bard om att de tryckta tidningarnas tid närmare sig sitt slut med rask takt och SR & SVT kommer oxså att följa med i in historiens skräpkammare.

    //Gunnar

   3. Gunnar, vad säger du om Skånska Dagbladet? När jag flyttade söderut så ägdes den av Centern och var helt oresonlig mot kärnkraft. Nu vet jag inte vem som äger och om den är läsvärd.

   4. Hej turrim,

    Enligt Wikipedia är svaret på din fråga angående Skånskan, ”Tidningen är numera andratidning i Malmö, efter Sydsvenska Dagbladet. Tidningen ägs främst av Skånska Tidningsägareföreningen (en ekonomisk förening med drygt 400 andelsägare och del av den lokala centerrörelsen), och man är därmed den enda dagstidningen i Sydsverige med lokala ägare.”

    De få gånger jag varit inne på Skånskan de senaste åren verkar den fortfarande rabiat stödja Fälldins gamla antikärnkraftlinje. På tal om Centerpartiet har jag många gånger tänkt tanken, vad som skulle ha hänt om de inte uteslutit Sven-Olle Olsson från Sjöbo i slutet av 80-talet, utan istället stött hans linjen och satsat på honom, och hans folkliga framtoning, som gick hem över hela Sverige.

    Tror du att Sverigedemokraterna hade funnits idag ?? jag är helt övertygad om att svaret är Nej. Centern hade, troligen, då varit Sveriges dominerande parti och antalet invandrare legat på Polens nivå.

    Ja du Annie Lööf, så går det när den mentala småskaligheten får råda, jag hoppas ni gör Liberalerna sällskap när de lämnar Riksdagen för alltid vid valet 2022.

    //Gunnar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: