Stäng

EU-kommissionens förslag: Upphäv Dublinförordningen

16 reaktioner på “EU-kommissionens förslag: Upphäv Dublinförordningen

 1. Ut ur eu så fort som möjligt – helst igår.
  Avsätt regeringen snarast. De ska åtalas för landsförräderi allihop. Vi behöver SD i nästa regering för att få ordning på landet.
  Nu ser vi ju hur det går med idioterna som styrt hittills. Käpprätt åt helvete. Det brådskar om våra barn och barnbarn ska kunna leva kvar i Sverige.

 2. P Lundgrens tal var bra att han påtalade varför allt fler vill lämna skiten och varför svenska arbetare skall betala för andras välfärd för att de inte själv vill skaffa sig den välfärden.

 3. Vad spelar detta för roll. De kommer bara resa igenom hela EU utan att söka asyl förrän de kommer hit där man har asyl-regler som är lika skarpa som Stefan Löfvens intellekt
  Hur skulle det vara om man höll EU:s yttre gräns i stället?

 4. Jo det tror jag säkert, att dom vill ha bort den spärr, även om Sverige aldrig rättat sig efter förordningen, så att det kan välla in med folk
  till smörgåsbordet i norr, då blir ju även Annie Lööfs våta dröm om
  30 miljoner o anställningsbara migranter uppfylld..

  Ni som är unga idag måste jobba för att gå ur denna tvångströja
  som kommer att kväva er till sist !

 5. Kommer troligen att bli nåt ännu sämre så alla bidragsturister får en lättare resa till det förlovade landet.

  1. Stenbock var aldrig någon vän av Margaret Thatcher.Men en sak jag speciellt minns där hon fått helt rätt var en varning,för det som just nu sker.
   ”I ett förenat Tyskland kommer dessa på nytt söka styra hela Europa”, sade Thatcher i samband med,4 plus 2-förhandlingarna.
   Just nu har diktator Merkel och hennes land ordförandeposten inom EU. Vi ser dagligen hur hon nu utdelar befäl kring allt o. alla inom EU.

 6. Peter Lundgren har ett fel i sitt anförande Tyskland har inte så stora problem som oss, även om de också har problem.
  Om EU ska ha en framtid så är det Ungern, Polen, Tjeckien, Danmark och Slovakien som kan rädda unionen.
  Med Ursula von der Leyden som ordförande så är det inte bara väntat utan också tacksamt om unionen bryter ihop och man kan gå tillbaka till en handelsunion.
  Man kan undra om Ursula von der Leyden är en produkt av den långa marschen genom instutionerna.

  1. Nej,hon har ärvt det i familjen…
   Dessa har i alla tider varit en form av parasiter som lyckats smeila sig in,hos olika styrande….
   Ursprungligen kommer hela släkten från Niedersachsen där hennes fader Ernst,var ministerpresident.Troligen var familj även trogna parti-genosser hos Adolf.Annars lär de inte ha kunnat överleva,och njuta av skattemedel i alla tider !!
   Ursula själv var bekant med skandalomsusade Bundespresidenten Wulf,som tvingades avgå p.g.a. sina tvivelaktiga affärer.
   Den mannen föreslog henne till Socialminister 2003,och hon har sedan dessa legat landets skattebetalare till last.

 7. Just nu har vi en svetsare utan examen som statsminister, men jag tror att Peter Lundgren lastbilschaufför med körkort skulle göra det bättre.
  Hans tal i EU var klart och tydligt utan hummande och tveksamheter. Bra!

 8. Ha en flyglinje som avgår från mena till Stockholm varje timme. Låt invandrarna åka gratis till Stockholm för att få saken ordentligt prövad. Nu anställer man en med något taskigt förstånd (förståndshandikappad) man ger denne en fusk tärning som alltid visar 1. Man säger till invandraren att denne man skall grundligt pröva ansökan, och överklagan och överklagan, allt inom 5 minuter. Till den förståndshandikappade säger man att blir det 1 så skall han myndigt resa sig upp och väsa -Avslag, omprövan numero 1 avslag och numero 2 överklagan AVSLAG. Bättre lycka nästa gång, lika lång väg hem igen, DÄR DU HÖR HEMMA. DITT HEM, BLAND DE ANDRA APLIKA IDIOTERNA.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: