Stäng

En video som borde tvångsvisas för alla godhetspolitiker

INSÄNDARE. Den finns bl.a. på Petterssons. Den ger på ett ögonblick den sanna bilden av dagens Sverige. En 20-årig invandrare slår med full kraft ner en intet ont anande kvinna. Han ger henne bakifrån en våldsam högersving rakt i ansiktet och hon faller som en fura. Någon kompis gapskrattar i bakgrunden när kvinnan ligger i rännstenen. Dessa sekunder från verklighetens Sverige borde sätta stopp för åratals tramsdebatter mellan de som påstås styra landet. En käftsmäll mot eftergivenhetens hjärndöda företrädare.

Rolf Malm

Videon säger på några sekunder mer än vad åratals tjafsande partiledardebatter om den gemensamma värdegrunden åstadkommit. Den sammanfattar resultatet av den utopiska mångkulturen och den trånga åsiktskorridoren. Den representerar alla de fruktansvärda illdåd som i islams namn sker mot svenska folket och alla de glömda offer som liksom kvinnan i videon lämnats i rännstenen.

Gärningsmannen är av allt att döma en 20-årig irakier vid namn Ali. Han bor hemma hos mamma och pappa i Malmö. Han är tidigare dömd för flertalet brott. Videon är suddig, men det kan inte vara omöjligt att säkert identifiera honom. Polisen säger sig dock inte kunna göra något eftersom ingen anmälan har gjorts! Även om de känner till videon. Med tanke på våldsamheten i Alis högersving blev kvinnan förmodligen svårt skadad. Men som alla andra inser hon väl att anmälan skulle innebära risk för nya överfall. Folkhemmet har ersatts av ett maffiastyrt dårhus där anstaltsledningen består av de största dårarna.

Jag undrar vilka hymlande skäl vår marionett till statsminister skulle hitta om han såg videon. Bortsett från det intetsägande pladdret om att han inte vill koppla våldet till etnicitet. Hur ska han förklara det som videon uttryckligen bevisar? Denne man som satt tre generationer svenskar i skuld med ofattbara 8000 miljarder kronor. Utan att enligt grundlagen, via riksdagen fråga dem. Hade det gällt en vanlig bedragare skulle det renderat stränga straff.

Hur ska den storljugande, svenska BagdadBob till justitieminister vid namn Morgan Johansson slingra sig ur detta påtagliga bevis för hur fel han har. Hur ska förrädaren Annie Lööf försvara att hon vill ta hit 30 miljoner av Alis sort? Hur ska ”feministerna” hjälpa alla kvinnor som blir nerslagna och våldtagna av ”svenska talibaner” och lämnade i rännstenen. När ska statsmedia fatta att en bild som den i videon säger mer än tusen censurerade ord? Hur skulle de vränga till sanningen om det varit någon i kungafamiljen eller i nominklaturan som varit i den nedslagna kvinnans ställe? Det skulle de i alla fall inte kunna tiga om. Tacka de alternativa medierna för att rännilar av sanning ändå läcker ut. Vi tvångsbetalar 9 miljarder om året för att bli förda bakom ljuset av familjeföretaget public-service media. Det är sanslöst att vi accepterar att betala vår egen hjärntvätt. Liksom Stalin lät folket betala utgivningen av Pravda eller Hitler av Der Stürmer och Goebbels riksradio.

Som urgammal patriotisk svensk man från en annan tid blir jag rasande när jag ser videon. Jag erkänner att jag känner rent hat mot monstret i videon. Jag blir galen när jag tänker att det kunde vara någon av mina döttrar som råkade ut för denna våldsamma förnedring. När jag vet att jag med min fattigpension betalar odjurets underhåll. När gärningsmannen dessutom inte kommer att dömas. Om det ändå mot alla odds skulle ske är han snart ute på gator och torg igen. Såvida han inte är dum nog att åka till Danmark för att sprida sitt hatiska djävelskap. Försvarat med att han skulle vara en utsatt stackare, drabbad av svenskarnas rasism och offer för den brist på det inkluderande som är det sista han önskar. För evigt assimilerad med sin klan och dess lagar som han är.

Den regering som nu leder landet mot dess upplösning påminner om den i forna Jugoslavien. Det slutade med Balkankrigens väpnade uppror och etniska rensning. Men för det fredsskadade och naiva svenska folket finns den utvecklingen inte på kartan. Om verkligheten inte överensstämmer med kartbilden gäller Löfvens föråldrade karta. Den politiska orienteringen missar alla kontroller och går vilse utan kompassriktning.

Rolf Malm

Ps. Kartboken har förfalskats i decennier. Den politiska historien har skrivits om med lögner, svek, dolda skandaler, nergrävda sanningar och gömda lik i garderoben. Jag försöker gräva upp dem i boken ”Sverige 2084”. Varmt TACK för alla tips, allt vänligt stöd och alla bidrag för mitt skrivande här, i Nya Tider och på boken. Det uppväger ännu Storebrors allt mer hotande öga. Jag vet att han tjuvläser allt jag skriver här.

Swish 0722 -84 70 52, bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt rolflmalm@gmail.com

Gå med i namninsamlingen folkomrosta2021.se

Jeander

 

17 reaktioner på “En video som borde tvångsvisas för alla godhetspolitiker

 1. Bäste Rolf,
  Det är ju ändå minst 90% chans att kvinnan röstat för mångfalden hon får smaka på och därför i sin godhet inte anmält? Bara undrar. Är hon SD så borde väl hon gjort ngt?

 2. När jag blir 80 år, så skall jag inte vareviga dag skälla på det jag ogillar.
  Jag skall äta och dricka gott och ägna mig åt tex svampplockning.
  Resten får de yngre ta hand om.

  1. När du är 80 år då har du på dig en klänning/kaftan och en mössa på huvudet och du lär be till allah.
   Rädd redan nu ,så ….

 3. Det är väldigt trist att en del fula vänstertrynen som den som kallar sig esmeralda idag skriver kommentarer på denna blogg.Man undrar ju om inte en sväng till psyket vore på sin plats för vissa av dom.Har man inget annat för sig än att hålla på med hatiska och enfaldiga inlägg ?

 4. Med tanke på att myndigheterna tvingar mej att försörja sånt avskum, tog jag SD-tåget, som väljare. De har bl.a. enkla humana åtgärder, som utvisning av brottslingar för att snabbt bli av med liknande skit och lika kvickt höja den allmänna säkerheten. Jag tror många längtar efter ett säkrare Sverige utan ständiga upplopp, anlagda bränder, sprängningar, rån, skjutningar och rovdjursliknande våld. I Sverige bor för många nu, som helst sysslar med våld, brott och bedrägerier. Enfaldig invandringspolitik i stora volymer ger stora volymer kriminalitet. Nuvarande och tidigare regeringar kan inte blunda så länge till för att slippa se vad de ställt till med.

 5. Hade en vit svensk gjort sammaledes med nåt huckle då jävlar hade det visats om och om igen till förbannelse.

 6. Den första åtgärd som den fega Svenska statsmedian
  hade gjort hade varit att pixla trynet på fanskapet, och
  sen hasplat ur sig att alla invandrare inte gör så här,
  nej men många allt för många beter sig som detta svin.

 7. Det hjälper inte att tvångsvisa dom den där filmen. De flesta i riksdagen är demonkontrollerade och jobbar för ondskan. Den sekulära världen kan inte förklara allt det sjuka som försiggår runt omkring oss på ett adekvat sätt. Det kan dock Bibeln. Jag vet att det jag skriver här går emot gängse socialistiska anti-Jesus indoktrinering och hjärntvätt som vi alla blivit tvingade att gå igenom (offentlig sosse-slav-skola, SVT, Bonnier-median, osv), men den som klarar av att ödmjuka sitt hjärta och sätter sig in i dessa saker, kan faktiskt reda ut begreppen och finna frid. Livet är inte bara detta mardrömslika scenario som vi ser utspela sig på fejk-TV, och kommunist nyheterna; det finns saker efteråt också. Alla har ett beslut att fatta. Tro inte på mig. Kolla upp dessa saker själv. Efesierbrevet 6:12.

 8. Konstigt är att invandrare sköter sig i sina hemländer. Där ser man inte gängbildningar. Det är klart att de är småtjuvar hela bunten, den som varit i Turkiet eller arab/neger-länder vet att 80 % av näringsidkarna ger dig fel växel och låter dig betala dubbelt, minst om du är utlänning.

  Den rasism har jag inte läst om i svensk media. Skulle vi göra detsamma så skulle idioterna på redaktionerna gå i taket.

  Falska fähundar, revolution står för dörren. Snart smäller det tyvärr, men dags att rensa upp i leden.

 9. Jag håller med dig Rolf, det är så det kokar inombords. Mest för jag inte har kroppen längre, det är märkligt att inte några skåne pågar går hem till ynglet och talar om vad som är rätt. Ta honom till en mörk plats och tvinga honom att få ta emot samma sorts behandling som han gav grebban. Dock ej en gång utan ”tiofalt ska dessa marodörer straffas om de ger sig på kvinnor och barn.”
  Efter det skulle de ställa sig att urinera i hans öppna sår, men dock ej skratta, utan tala om att gör han det igen kommer hela hans familj få samma behandling.
  Om han mot förmodan skulle hämtas av polisen och sedan åtalas blir han väl frikänd genom att säga ”det var inte meningen jag skulle bara visa kompisen vart korvkiosken ligger, och då sprang hon rakt in i min hand.”
  Frikänd ersätts för lidande med 40 000:- Absurdistan!

 10. En majoritet av Sveriges odugliga, lågutbildade journalister inom MSM verkar vara psykopater och totalt sakna empati för etniska svenskar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: