9 thoughts on “Dagens

 1. Som vanligt något som den tidningen inte uppfattat. Muslimer anammar hakkors. Det är en protest mot deras rasistiska symbol och jude hat.

  • Just så…
   Detta har tills idag inte Tysklands diktator Merkel kunnat inse,och undrar varför antisemitismen ökar oroväckande,i hennes 4:e Rike !!
   Nu söker hon på nytt bevisa ”Deutschland über alles” ,genom att söka påtvinga EU,brandstiftarna från Grekland.
   Hjälp får hon av Socialisterna,och de Gröna dårarna.
   Hallelulja…..

 2. Synd om dagens ungdomar som inte lärt sig ramsan dj-ljuden ”I djungelns djup ett djävulskt djur på djärve djäknen låg på lur. Endast sex ord att minnas!
  Det är så tröttsamt för en gammal man att se ”jävla muslimer” inte för uttrycket som sådant utan stavningen.
  Varför skall vår kultur förflackas genom en massa konstiga nyord, som det mest vedervärdiga jag vet ”hen” vad var det för fel på denne.
  Vi gör allt för att tillrättalägga exempelvis översätta information till en hel radda språk, ge tolkhjälp samtidigt undrar våra svagbegåvade politiker varför integrationen inte fungerar. De skyller på oss att vi inte vill förändra oss, till vad då? Vi är födda i Sverige av helsvenska föräldrar men vi ska ändra oss och underlätta för de nyanlända, vi har släppt in dem.
  Nu är det upp till dem att visa sig värdiga och duktiga nog att bli svenskar.
  Media måste också införa beteckningar så vi förstår vilka har gjort vad, svenskar alltså vi, de är somaliensvenskar, afgansvenskar, syriensvenskar o.s.v. Det kommer att ge oss information vilka inflyttade är de bästa som har störst chans att bli svenskar, eftersom de inte blir omnämnda så ofta. Vilka skjuter andra, vilka våldtar våra flickor och kvinnor mm mm.

 3. https://www.hd.se/2020-09-16/efter-rasistklottret-i-nyvang-det-kan-komma-fler-som-kanner
  Bilden i dagen vänsterblaska HD,visar vad många anser,och känner innerst inne. Inte minst våldtäktsoffer,brand o. sprängoffer m.fl. som råkat ut för dessa öknen-världens vildar.
  Korrekta HD´s läsare,har i två dagar(minst) fått sett bilden från f.d. lilla gruvorten Nyvång, i nv.Skåne.
  Blaskan söker på så sätt skaffa poäng,bland Reinfeldts ”goda” moderater..
  Kanske rent av vilja importera alla brandstiftarna,från Lesbos ?

Kommentera