Stäng

Ung man misstänkt mördad, hittades i bil efter olycka

BROTTSLIGHET. En 23-årig man med bakgrund i Mellanöstern har avlidit sedan han svårt skadad i går kväll kört in i en stolpe på Remigatan i Landskrona. Polisen misstänker att han mördats eftersom han inte själv åsamkat sig skadorna, rapporterar HD.se.


Larmet om trafikolyckan som var ett mord kom vid 18-tiden på söndagskvällen. Mannen var ensam i bilen när ambulansen kom dit och han fördes till sjukhus, där han under kvällen dödförklarades. Fordonet är taget i beslag och ska genomgå en teknisk undersökning.

Ingen person har gripits och polisen är förtegen om mordutredningen.

Akutmottagningen vid lasarettet i Helsingborg spärrades av i samband med händelsen. Enligt uppgift till HD var det upprörd stämning.

-Pettersson säger att upprörd stämning på akuten säger en hel del…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 reaktioner på “Ung man misstänkt mördad, hittades i bil efter olycka

  1. Sjukhuset i Landskrona köpte väktartjänster för 8 Miljoner.
    Skulle vara kul att veta hur mycket hela landets sjukvård lägger på väcktare.

  2. Ungefär som på 900-talet, öga för öga mord för mord. Enkelt eftersom lättkränktheten är stor och alla strävar till toppen av klan-imperiet, allt under lovsånger till den himmelske härskaren.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: