Sju med järnrör anhållna efter poliskontroll i Solna


BROTTSLIGHET. Sju personer greps i Solna norr om Stockholm efter att polisen kontrollerat två bilar vid lunchtid på lördagen. – I samband med kontrollen så påträffades det tillhyggen som gör att vi har fattat misstanke om att det är förberedelse till grov misshandel, säger Per Fahlström, presstalesperson vid Stockholmspolisen, rapporterar SVT.

Varför bilarna kontrollerades vill polisen inte kommentera. Under dagen förhördes de gripna, fyra män och tre kvinnor. På kvällen kom beskedet om att de har anhållits misstänkta för förberedelse till grov misshandel.

-Pettersson noterar att opartiska SVT av någon anledning ”glömmer” att nämna att de anhållna har kopplingar till vänsterextremistiska rörelser, bland annat Afa. I bilarna hittades batonger, pepparsprej, baseballträ och även järnrör. Konstigt, SVT brukar aldrig glömma att nämna när det rör sig om högerextremister och nazister…

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


13 responses to “Sju med järnrör anhållna efter poliskontroll i Solna

 • Maja 2

  AFA bör bannlysas och kriminaliseras över hela världen.

  Gilla

 • Maja 2

  E.po fick en kännbar summa pengar när det nya karolinska byggdes.De satsade pengarna till ett avlyssningskontor i Alvik.
  Så trollar de bort våra skattemedel till vänstern. Undrar hur det beloppet är bokfört? Ett landskap av avlyssnare och förföljare.

  Gilla

 • ruben

  SVT gör uppochnedvända världen. Skyddar brottslingar och ignorerar säkerheten för den skötsamma delen av befolkningen. Hoppas polisen kollade upp vilka, som ägde bilarna, för att eventuellt åklaga medhjälpare till planerade brott. Hoppas de även kollade om chaufförerna hade giltiga körkort. Antalet kriminella, som inte sitter i fängelse i Sverige blir bara högre. Samhällsarkitekterna ser inte sambanden mellan en hysteriskt hög mängd invandring och brott. Det är bara att koppla befintliga kriminella i Sverige och ibland även Norden mot den kriminalitet vi har. Med ihärdig traditionell spaning och utredning så löses brott och etniciteterna visar sig, som i ett trollslag utan att man behöver söka dem. Sedan minskar brottsligheten i takt med obligatorisk utvisning. Varför ska det vara så svårt att fatta? Det måste även göras möjligt att återta svenska medborgarskap, som utdelats på falska grunder.

  Gilla

 • Maya

  Varför håller regeringen AFA om ryggen ? Dom här ska terrorklassas då dom inte står för något annat än misshandel och förstörelse.Dom utför sina dåd maskerade och i samlad grupp då fegheten gör att dom inte törs visa sina fula trynen.Det är samma personer som. dyker upp närhelst dom vädrar att det kan bli sammandrabbningar i olika demonstrationer.Deras politiska ställningstagande brukar bestå i slagorden rasistnazistfaschist och det intelligenta ”håll käften” och avslutningsvis våldshandlingar.Nej,terrorklassa dessa muppar och sluta dalta med dom.Häng ut dom med namn och bild och adress som Expo gör med dom ”högerextrema”.

  Gilla

 • Rädd

  Jag tror att vissa människor njuter av att bråka..
  De finns bland vänstern, högern och invandrargrupper. Saken verkar inte vara viktig utan det är bråket, våldet och förstörelsen som är målet.
  Sen får samhället stå för kostnaderna.

  Gilla

 • Peter de Mander

  Järnrörsskandal !!!

  Jag kräver att det drevas lika mycket mot dessa som Erik, Kent mfl fick utstå då de försvarade sig för ett antal år sedan…

  Oooops… glömde… dessa har ju ”rätt” värdegrund så det kommer att förtigas av massmedia… enligt min mening är AFA = Fascism = BLM = rasism.

  Gillad av 1 person

 • ThePeter

  Åååå, en riktig järnrörsskandal….
  Om nu någon minns nåt liknande , så var det aluminiumrör den gången.
  Absolut inte samma sak, fråga en matrialhanterare.

  Gillad av 1 person

 • Håkan Dahlberg

  Dags att terrorstämpla AFA och dess moderorganisation Expo.

  Gillad av 1 person

 • Nisse

  Efter varje liknande händelse, brukar pk media skriva om högerextremismens framfart.
  Gäller att ta fokus från hatvänstern och hur de vill krossa demokratin.
  De som tror på media likt små barn, kommer även suga i sig detta.
  Vad krävs för att vakna upp och erkänna verkligheten?

  Gillad av 1 person

 • SVENSK

  Det var våldsbejakande brottsaktiva extremister från tokvänstern och enl källor på nätet förberedde de sig sannolikt på att misshandla Paludans medarbetare, kanske till döds!

  Gillad av 1 person

 • hllviken

  7 + järnrör……..AFA symbolik? Svartkonst? Vodoo?

  De har utökat sin repertoar?

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: