Stäng

Lugnt efter koranbränningar i Stockholm

ISLAM. Polis, kommun och civilsamhället hade under lördagen förberett sig på att det kunde bli oroligt i de förorter där den danske islamkritiske politikern Rasmus Paludan och hans parti Stram Kurs ansökt om att få bränna koraner, men Sveriges Radio rapporterar att kvällen har avlöpt lugnt.

Bild av Holger, Wikipedia

-Pettersson säger att det var troligtvis inte så svårt för muslimerna att hålla sig lugna och det visar att polisen nekade Stram Kurs i onödan. Polisen skulle ha sagt att det ingår i yttrandefriheten att elda koraner och biblar så håller er lugna så brinner det inga…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 reaktioner på “Lugnt efter koranbränningar i Stockholm

  1. Lättjan har återinträtt, det ser avslappnat ut, dom enda som
    jobbar för högtryck är väl damerna på socialkontoret!

  2. Kanske de sju som greps i Solna påkomna med diverse verktyg för att utöva våld var på väg att ställa till kalabalik. En eloge till Polisen att de greps, få se om nu åklagarmyndigheten kan göra sitt jobb. Hoppas bara att inte en av de gripna vänstermupparna hade släktskap med någon i myndigheten för då blir det väl inget åtal.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: