De senaste dagarna har ännu ett steg mot islamisering tagit utan att någon lag ändrats…

ISLAM. Att bränna en svensk flagga är lagligt, att bränna en bibel är lagligt, att bränna en koran var lagligt tills för några dagar sedan, nu är det förbjudet och åtalbart utan att en enda lag har ändrats. Svenskarna får tåla att en flagga bränns. De kristna måste acceptera om någon vill elda en bibel men elda inte upp en koran så muslimerna blir griniga.

Vad har hänt i vårt land? 

Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till.

Var är alla vänsterblivna och genustramsare när muslimerna tar steg för steg mot medeltiden med allt vad det innebär för kvinnor och hbtq-personer.

Islam tar steg för steg, nu uppmanar de oss att lämna vårt land

Läraren Naouel Aissaoui möter politikern Loubna Stensåker Göransson (M) som var med och drev  igenom slöjförbud i Skurups skolor – Jag upplever inte att min slöja går emot Sveriges lagar och värderingar. Men ert beslut går emot Sveriges värderingar och mänskliga rättigheter, säger Naouel Aissaoi när hon träffar sin motdebattör, skriver SVT. Utbildningen vid skolor med ”offentlig huvudman”, det vill säga skolor som drivs av kommuner, ”ska vara icke-konfessionell” alltså fri från religiösa inslag.

-Pettersson ser att muslimerna lägger förslag efter förslag, många verkar obetydliga, men målet är solklart en islamsk stat och våra godtrogna politiker och journalister går på det, böneutrop låter rimligt, vi har ju kyrkklockor, slöja är en baggis, varför ska inte vi få särskild mat, osv…

Ändå står det i koranen att kommer en muslim till ett land där sharialagarna inte gäller ska muslimerna anpassa sig efter det landets lagar och regler. Det kallas Darura och är inget muslimerna vill kännas vid så vi måste påminna dem…

Böneutropen i Växjö fortsätter…

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av judar, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns.

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.
Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.
1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960
Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.
Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Behövs fler bevis?

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “De senaste dagarna har ännu ett steg mot islamisering tagit utan att någon lag ändrats…

 1. Folk bränner bilar och restauranger, det skadar folk. Att bränna böcker på torg och gator är inte så farligt, däremot skräpar det ner och smutsar.
  Normalt folk bränner ingenting på våra torg.

 2. Värre o värre varje dag

  Vilka har araberna köpt tippar

  1 sossarna,sharia centern.mp,L behöver inte köpas titta på sabuni så förstår man haha

  2 pizza sharia polisen

  3 delar av Säpo skräpo

  4 alla kommuner

  5 allt som har med lagen att göra

  Ni är körda helt

  Pesten är här islam o tar över helt vilken min nu som helst

  Dont forget det är

  araberna och afrikanerna som är

  Fienderna inte dom övriga

  2

 3. Det här är problemet med att ha någon författning, maktdelning eller oberoende rättsväsende. Ingen reform har genomförts sedan 1990-talet, bara obetydliga promillejusteringar som låtsaspolitik. Men ”praxis” har förändrats dramatiskt på myndighetsnivå. Det är ovalda tjänstemän, utsedda av regeringar, som styrt Sverige sedan millennieskiftet. Politikerna låter passivt dem ändra lagars tolkning eller ignorera lagar. Ett informellt godtyckligt styre utan insyn, och med katastrofala resultat.

 4. När hundratals poliser och Säpo, jagar några danska brännare av en gammal bok fylld med rasism och pedofili och mycket hat och hot mot andra religioner. Istället för att gripa gangsters från orten som härjar runt om landet, med mord ,rån, våldtäkter misshandel av både unga och äldre, då vet man att Bolibompa indoktrinerade vänster människor tagit över landets styrelse och rättssystem. Undrar om man kan söka asyl i Danmark.

 5. ”Den slumrande jätten — islams historia för fotgängare”, skriver bl.a. om Kemal Atatürk, det moderna Turkiets skapare, som inte hade några höga tankar om islam, han ansåg att islam var en ”absurd gudalära från omoraliska beduiner”. Atatürks ord om islam är hämtat från boken ”Mustafa Kemal eller ett imperiums död”, författad av Jacques Benoist Mechin och utgiven 1954. Titeln anspelar på Atatürks fullständiga namn, som var Mustafa Kemal Atatürk. Hela Kemal Atatürks eftertryckliga uttalande om islam, citat: ”Under mer än 500 år har regler och teorier från en gammal arabisk sheik [dvs Muhammed], vantolkade av generationer av smutsiga och okunniga präster, in i minsta detalj cementerat Turkiets civil – och kriminallagstiftning. De har reglerat konstitutionen, de minsta detaljer i varje medborgares liv, maten, när man är vaken och när man sover, snittet på kläderna, vad man lär sig i skolan, medborgarnas seder och bruk och till och med de mest intima tankarna. Islam, denna absurda gudalära från omoraliska beduiner, är ett ruttnande kadaver som förgiftar våra liv.” https://www.gluefox.com/orel/ishis.shtm

 6. Eftertankens kranka blekhet sprider sig.

  Blasfemi-lagen avskaffades och vi fick lagen om hets mot folkgrupp i stället. Den lagen är sju gånger värre och tillämpningen ät horribel.

  Islam och islamister är inte någon folkgrupp. Inte heller muslimer. Lagen är neutralt skriven men tillämpningen inte det minsta neutral. Man förföljer människor för deras åsikters skull. De som har fel åsikter och törs använda sig av den yttrandefrihet som föreskrivs i grundlagen.

  Sverigedemokraten Richard Jomshof har åtskilliga gånger sagt att lagen om hets mot folkgrupp måste avskaffas. Men det händer ju inget.

  Diskrimineringslagen borde också avskaffas eller åtminstone skrivas om. Politik och religion hör inte hemma i lagboken. Det har Richard Jomshof haft på agendan. Men det händer ju inte något.

 7. Jag vill börja med att nämna Palme, Reinfeldt och den senaste i raden av femtekolonnare Stefan att de tillsammans oavsett att ingen är lik den andre har möjliggjort nedmonteringen av mitt land. Frågan är varför och jag kommer endast fram till att de i rent oförstånd och med dåligt omdöme och för många ja sägare runt dem. Nu ger ni bort det till en sekt som tror på en djinn som sägs ha inspirerat en tok till att skriva en bok.
  En bok som hatar alla utom de som tillhör sekten, som också klart och tydligt ger order om att Judar och Kristna skall dödas eller förslavas. En bok som är tvärt emot den frihet och lika värdighet som gäller i västvärlden säger att mannen är dubbelt värdefull mot en kvinna.

  • Tage Erlander är den i särklass mest ansvariga för Sveriges totalförstörelse. Han skapade dagens PK-stat, mediemonopolet, 68-vänstern och importerade 600 000 utlänningar, mer än fördubblade straffskattetrycket mot arbetarna från beredskapstiden redan desperat höga rustningsnivå, rev alla innerstäder med mycket mera. Palme gjorde aldrig någonting, han bara pratade.

   • @LocalFluff! Efter 23 år som statsminister var Tage trött och ville inget hellre än att få sluta. Han beundrade Palme för hans svada och nya idéer och slutade 69 för då tog kronprinsen och teoretikern över. Skyll inte på Tage E. de politiker i hans klass finns inte idag, utan nu har vi bara broilers med liten eller ingen erfarenhet tillika skralt utbildade.

  • Ge gärna exempel på bra saker som Tage Erlander gjorde!
   Att gå med i Bilderberggruppen? Att grunda SIDA och Invandrarverket? Världens högsta konfiskatoriska straffskatter som böter för brottet att arbeta så att båda föräldrarna i barnfamiljerna tvingades arbeta? Över 1005 marginalskatt (pomperipossa)? Vad?? Snälla, nämn någonting! Du ljuger ju bara blint att ”Erlander var bra” utan att veta ett enda skit om saken. Du måste ha blivit totalt psykindoktrinerad av propagandan i det statliga mediemonopol han skapade med presstöd och förbud mot privata etersändningar.

 8. Som liten gillade jag ’spökplumpen’ i Kalle Anka tidningarna. Trodde aldrig att han el hen skulle bli verklig!

  https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fvignette.wikia.nocookie.net%2Fkalleankasverige%2Fimages%2Fa%2Fa5%2FSp%25C3%25B6kplumpen.gif%2Frevision%2Flatest%3Fcb%3D20130725090231%26path-prefix%3Dsv&imgrefurl=https%3A%2F%2Fkalleankasverige.fandom.com%2Fsv%2Fwiki%2FSp%25C3%25B6kplumpen&tbnid=BjHX24wLa_I3EM&vet=12ahUKEwiht6jKvOTrAhVEyCoKHcc5DBMQMygAegUIARClAQ..i&docid=J-h4A9HfIAmvPM&w=270&h=219&q=sp%C3%B6kplumpen&client=ms-android-samsung-ga-rev1&ved=2ahUKEwiht6jKvOTrAhVEyCoKHcc5DBMQMygAegUIARClAQ

  • Kanske något land rakt österut från Sthlm´s horisont? Och då menar jag inte Finland eller Estland, utan något längre bort.

  • Låt se nu, vilka ”hjälper” Venezuela? Iran, Kuba, Kina, Ryssland. Sverige ser främst ut att få ”hjälp” av Turkiet.

Kommentera