Stäng

Per Bolund kräver ursäkt av Sverigedemokraterna

INSÄNDARE.

Till Per Bolund, Mp

I en frågestund i riksdagen i torsdags så ville du att SD skulle be om ursäkt för att man sammankopplade grov kriminalitet med invandringen till Sverige eftersom alla invandrare inte är kriminella.  SD aldrig påstått att alla invandrare är kriminella, Per Bolund!

Detta mail är skrivet av en invandrare som inte alls känner sig träffad av det som SD säger om sammankopplingen mellan invandring och grov kriminalitet eftersom det stämmer. Vi invandrare som inte sysslar med grov kriminalitet känner oss inte på något sätt utpekade och kräver inte någon som helst ursäkt av SD för att dom talar sanning i frågan. Tvärt om! Vi tackar SD för att dom på detta sätt vågar uttala sig och peka ut dom som är skyldiga till detta.

Det är ställt utom all tvivel att så gott som all grov kriminalitet som idag finns i Sverige är utfört av invandrare. Även din egen regeringschef måste nu erkänna detta faktum så det är direkt skrattretande att du kräver en ursäkt av SD för att dom säger sanningen. Sanningen har kommit ifatt er, Per Bolund!

Är det någon som behöver be om ursäkt så är det du och ditt parti. Ni skall be om ursäkt till alla dom efterlevande till dom som blivit mördade av dom primitiva mångkulturella varelser som tack vare er politik tagit sig in i landet.

Ni skall be om ursäkt till alla dom svenska kvinnor som blivit våldtagna av liknande mångkulturella varelser. Ni skall be om ursäkt till alla dom svenskar som blivit misshandlade, rånade, förnedrade, fått sina egendomar uppeldade genom anlagda bränder, ni skall be om ursäkt för alla dom skolor och förskolor som bränts ner, ni skall be om ursäkt för alla dom miljarder som försnillats genom all den bidragsfusk som utförts av invandrare, ni skall be om ursäkt för alla dom miljarder som ni sponsrat muslimska friskolor och organisationer med och som tydligen bara har till syfte att islamisera Sverige och vad det gäller dig personligen Per Bolund så skall du be om ursäkt för införandet av s k trängselavgifter i Stockholm som du medverkat till att införa. Varför skall bilister betala gång på gång för något som dom redan betalat för genom att betala vägtrafikskatt för sina fordon?

Du och ditt parti har en hel del att stå till svars för vad det gäller dom skador och otroliga kostnader ni pådyvlat det svenska folket. Jag säger det rent ut, du och ditt parti har blod på era händer när man betänker hur många av dina landsmän som har fått betala det högsta priset för er totalt oansvariga invandringspolitik.

Men ni fortsätter att föra denna politik nu när er invandringspolitiske talesman Annika Hirvonen tydligen kräver att Sverige skall ta emot fler primitiva varelser och denna gången gäller det från Lesbos där dom tydligen själva satt fyr på lägret för att på så sätt framtvinga att dom kommer därifrån och kan ta sig in i det förlovade Europa och där förpesta tillvaron för ännu fler europeer. Det räcker med förstörandet av Lesbos, Per Bolund!

Skall dessa varelser skickas någonstans så är det tillbaka till dom medeltidskulturer präglade av våld och konflikter dom kommit ifrån. Dom passar helt enkelt inte in i ett civiliserat Europa!

Ovanstående är alltså skrivet av en invandrare, numera pensionär,  som bott i Sverige i 64 år och som arbetat heltid i ca 45 av dessa 64 och som tillsammans med sin likaledes invandrade fru som också arbetat heltid lika länge under årens lopp betalat in åtskilliga miljoner i form av skatter och avgifter till den svenska staten. Ingen av oss har någonsin fått en enda krona i form av bidrag förutom barnbidrag. Våra två numera vuxna barn är uppfostrade i samma anda som vi själva har blivit uppfostrade i och båda två jobbar heltid. Vi har alltså inte uppfostrat våra barn som tydligen vissa av dom s k nysvenskarna gör, nämligen till att råna och förnedra svenska ungdomar genom att te x urinera i munnen på dom.

Vi är och har varit rena vinstmaskinerna för det svenska samhället och jag vågar påstå att det är sådana invandrare Sverige behöver som vi är och som många av dom ”gamla” invandrarna är och har varit.

Dina krav på ursäkter från Sverigedemokraterna ter sig än mer löjlig när man har tittat på det senaste programmet av Efterlyst. Utan undantag var alla av dom fall som visades och alla dom som var efterlysta och sökta invandrare. Programmet kan med fördel döpas om till ”Invandrarefterlysning” för det är precis det som berörs. Vad säger du om det?

Ovanstående rader kan säkerligen klassas som hets mot folkgrupp, alltså den lag som enbart har tillkommit för att skrämma det svenska folket till tystnad, och du får gärna anmäla det om du vill eftersom jag mer än gärna infinner mig till en rättegång där jag i så fall med all önskvärd tydlighet kommer att peka på hur ruttet detta rättssystem är och framför allt hur ruttet politiker som du beter sig mot sitt eget folk.

Så Per Bolund, äntra nu talarstolen och be SD om ursäkt och säg att dom har rätt i sina uttalanden om invandring och grov kriminalitet.

I samma veva så kan du också framföra ursäkter till hela det svenska folket för allt det ni ställt till med.

Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten

Per Bolund sa i partiledardebatten att det finns inga undersökningar som kopplar brottsligheten till invandringen eller hudfärg, men ingen har kopplat hudfärgen till kriminalitet, men det finns forskning som påpekar sambandet mellan invandring och brottslighet. En av dem nedan…

”Kulturarv ligger bakom invandrarnas brottslighet”

Utredningen börjar bli gammal. Undrar varför regeringen inte vill göra en ny?

23 reaktioner på “Per Bolund kräver ursäkt av Sverigedemokraterna

 1. Sandor Herold, du formulerar dig så bra att det är skönt att läsa och det du skriver är så rätt så så det är hemskt. +++

 2. Vårt största hot förutom klimatet är dom högerextrema säger vår landsfader Stefan Märkligt att dom sju man grep idag för anstiftan till brott med järnrör batonger pepparspray har kopplingar till AFA där Stefan i AFA kretsarna har du våldet med mordbränder mm Du har ju inte ett Rätt i någonting så gör Svenska folket en tjänst AVGÅ

 3. Bolund borde istället be Katja om ursäkt för att han inte lyssnar på vad hon ställer för fråga utan svarar som den rabiata ”taliban” han är utan att kunna nyansera sitt svar med annat än inövade ”PK floskler”

 4. Jag vill också ha en ursäkt för att ni slarvat bort mina skattepengar så pensionen blir knaper. Kunde tänka mig att styra om biståndspengarna och alla bidrag invandrarna får till oss som byggt upp Sverige.

 5. Vi är nu halvvägs igenom mandatperioden, om två år är de val igen.
  Den stora frågan är…..

  Kan Sverige vänta på att det sker nåt radikalt inom politiken som kommer att påverka framtiden åt rätt håll innan dess?
  Kan Sverige vara säkra på att fortsatt S styre eller ett maktskifte, kommer att stoppa dagens nedmontering av välfärden, och fortsatt invandring.

  Allt för många kommer nog att svara att detta kommer inte att ske.
  Det som behövs för att skaka om hela den politiska kalabaliken är nog ett krav på nyval, baserat på att regeringen har misslyckats, och skall inte få förtroende att leda nån slags återuppbyggnad.
  Att reparera ett sossesamhälle med ett annat sossesamhälle blir som att städa golv med en skitig trasa…………… man flyttar bara om skiten.

  Res krav på nyval nu! Bättre läge finns inte.

 6. Fattigdom , sociala klyftor mm leder till ökad kriminalitet.
  I så fall bör ju svenska ungdomar vara representerade, då svenskar i dag är fattigare än invandrare som får frikostiga bidrag !

 7. Hur kommer det sig att Bolund tar sig friheten att försöka läxa upp Katja, Nyberg? Nyberg har mer kunskap och praktisk erfarenhet av det kriminella Sverige än Bolund. Undrar hur/om Bolund kommer att läxa upp Löfving🤔?

 8. Detta parti som i Abzurdistan kallar sig Miljöparti,har inom hela EU liknande grupperingar,under olika betäckningar.
  I Tyskland heter dessa anarkister ”Die Gruene”. I dagens Berliner Morgenpost som är lierad med vänsterrörelse, publicerar man hur dessa med kriminella medel,söker nå sin drömvärld.
  Ett s.k.”bostadsråd” har inhandlat fastigheter under påhittade namn,och utan kapital för att hindra den fria marknaden ! I dessa fastigheter skulle AFA och liknande pack kunna bo,till en statsfinansierad billig hyra.
  Nu lär han anklagas inför domstol för att förskingrat miljoner Euro från skattebetalarna. I Berlin som detta skett har vidare dessa ”miljöaktivister” på eget bevåg,olagligt infört cykelvägar i stora delar av City. Någon som nu måste via domstolar tvingas återställas. Allt som vanligt till kostnad för de arbetandes skattsedel.(jmf biltullarna i Sthlm)
  https://www.morgenpost.de/berlin/article230275098/Ermittlungen-gegen-Baustadtrat-Schmidt-wiederaufgenommen.html

 9. Per Bolund bör be om ursäkt för alla idiotiska idéer och orealistiska förslag.
  Han kan hänvisa till sitt mentala handikapp

 10. I debatten mellan polisutbildade riksdagsledamoten Katja Nyberg (SD) och bostads- och finansmarknadsminister Per Bolund (MP) hörde jag honom mot slutet tydligt framhålla följande yrkesgrupper med invandrarbakgrund, t ex …

  ”… de som går upp varje morgon, går till jobbet, gör sitt jobb i välfärden. Det är min läkare, det är din busschaufför, det är våra barns lärare vi pratar om, som gör ett fantastiskt jobb för att få Sverige att SJUNKA … ”

  ”Får Sverige att SJUNKA” var väl de enda sanna orden Per Bolund lyckades kläcka ur sig i sitt debattinlägg.

  Katja Nyberg (SD) fick tyvärr inte möjlighet att bemöta MP-språkröret Per Bolunds alla övriga osakliga och lögnaktiga påståenden i den korta debattväxlingen.

 11. Det extrema (MP) framträder allt tydligare som en given representant för ondskans makt i detta land. Självklart, att alla invandrare inte är kriminella. Men, de flesta brottsoffer, oavsett om det gäller rån, våldtäkt, gruppvåldtäkt, förnedring, mord, knivstickning eller misshandel kan ”tacka” (MP) som direkt och indirekt möjliggjort denna massinvandring som raserat det tidigare så trygga Sverige. Att majoriteten av det svenska folket börjar inse falskheten i detta alltmer krympande part är ju trots allt positivt.

 12. En stor orsak till det som nu spelas upp nu beror på BRÅ !
  Bara namnet
  BROTTSFÖREBYGGANDE RÅDET talar ju om att något är galet med myndigheten.
  Sparka de ansvariga och LÄGG NER SKITEN !
  De har aldrig levererat relevant data för vårt lands säkerhet, eller jobbat speciellt brottsförebyggande.
  De har konsekvent fört oss bakom ljuset med lögner och dimridåer, helt i vänsterfalangernas och sossarnas anda.

 13. När är det Per Bolunds tur att bli integrerad i samhället, han företräder ett parti med cirka 300 000 fans, högt räknat. Ska man attackera SD, ett betydligt större parti som inte ens sitter i regeringen, så bör Per försöka slänga sig med annat än trötta och dessutom felaktiga floskler. Busschauffören och läkaren är betydligt mer integrerad än Per, det är också mer troligt att de röstar på SD än MP. Bubblan du lever i verkar ha osannolikt solida väggar, Per.

 14. Det är inte lätt att upplysa en som både är blind o döv, och
  som inte vill se verkligheten som den är, och hela MP är
  och förblir en enda stor hönsgård där det ena stolpskottet
  överträffar det förutvarande i stupiditet., Per Bolund inget
  undantag!

  Dom lotsar att dom är ett miljöparti, har i åtskilliga insändare
  försökt att få någon kommentar från partiet om alla
  dom tiotusentals bilbränder som översvämma landet, och
  över all den skir som släpps ut i luften vid bara en bilbrand,
  men tystnaden är öronbedövande från så kallade experter
  på miljön !

 15. Enkelspårigt tänkande präglar detta parti som denne herre tillhör.Man kan inte tänka på annat vis än att allt är svart eller vitt.Naturligtvis är inte alla invandrare kriminella.Invandring har vi haft sedan tidernas begynnelse som har tillfört vårt land mycken kunskap och idogt arbete.Det vi har idag av fusket och kriminalitet är något som tidigare och nuvarande regeringar har bäddat för.Det är det som måste stävjas för allas vår skull.Det kommer annars att tippa över av laglöshet.Så,är det någon som skall be om ursäkt så inte är det Jimmie Åkesson som fått utstå mer än någon annan när han har kämpat i motvind för att lyfta denna heta potatis.

 16. Tack Sandor! Du är en sanningssägare som hoppas jag många svenskar avundas, de som tänker som du men håller tyst. De har blivit så uppfostrade, ”du ska inte tro att du är något.” Jantelagen och den Luterska tron har satt sin prägel på allt för många av oss. ”Tyst bråka inte” brukade min kära hustru säga, det är inte att bråka när någon talar om sanningen, det är upplysning. Återigen tack Sandor!

 17. Med så mycket skada som dessa MP har gjort vårt land så finns inga ursäkter i världen. Dom bör utplånas.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: