Center-politiker misstänks för sexköp av barn

BROTTSLIGHET. En centerpartistisk ordförande i en stad i Mellansverige åtalas för fyra fall av köp av sexuell handling av barn. C-politikern har också erbjudit tonåringen narkotika. I bevisningen finns bland annat konversationer på en chattapp, kontoutdrag samt hotellbokningar.

Grand Hotell, Stockholm Foto: Arild Wikipedia

Politikern ska enligt åtalet ha bestämt träff med personen som var 16 år vid tillfället på bland annat lyxhotellet Grand Hotel i Stockholm. Han ska därefter köpt sex av tonåringen.

Totalt åtalas han för att ha köpt sex av tonåringen vid fyra tillfällen under 2018. Utöver sexköpen ska han även ha försökt ge tonåringen narkotika vid ett tillfälle under 2020, rapporterar Aftonbladet.

Tio män är åtalade för sexköp av barn på hotell i Stockholm och Mellansverige. C-politikern förnekar brott.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Center-politiker misstänks för sexköp av barn

 1. gamgubben:
  Skillnaden är att denne välbärgade snuskgubbe,tillhör C och Lööf´s parti, och inte SD…. Om sista varit fallet,hade detta ältats i månader i deras Statspress.
  Olika falla ödets lotter,bland dessa vänsterorganen !

  • Gäller ju även andra, högerpolitiker – och andra brott.
   Vilken tidigare statsminister kan kallas ”knarkliberal”? Vilken tidigare finansminister kan kallas ”fylle-blottare”?

 2. Vilket kaos det nu måste bli för tänk er vad skulle skett om det hade varit en SD politiker. Om inte centerpartisten får samma behandling så kan ni gräva ner ert fjantiga ”alla är lika mycket värda” snack.

Kommentera