Stäng

S-politiker döms för fusk med vab-dagar

BROTTSLIGHET. En 50-årig tidigare S-politiker från Kungsbacka kommun har dömts till villkorlig dom och dagsböter för bidragsbrott. Mannen har vid tolv tillfällen sagt till Försäkringskassan att han har vabbat, trots att så inte var fallet, rapporterar Norra Halland.

Det var under perioden 2017 till 2018 som 50-åringen tolv gånger lämnade osanna uppgifter om vård av barn till Försäkringskassan. Totalt har han fått närmare 30 000 kronor han inte har haft rätt till, då han har jobbat och barnet har varit på förskolan trots att vab anmälts.

-Pettersson inser varför socialdemokraterna vill ha höga skatter och då nämner jag inte Veronica Palm, 47 år, som har 47.000 i månaden utan att arbeta sedan fem år tillbaka…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 reaktioner på “S-politiker döms för fusk med vab-dagar

 1. Bara en jämförelse: plantör, en skogsarbetare som arbetar med plantering och röjning får i genomsnitt ut 21.000 i månaden och arbetet är enligt beskrivning ”fysiskt krävande då skogsarbetaren rör på sig mycket”. Veronica Palm, ”Arbetarepartiet”-Socialdemokraterna, har utan att arbeta 47.000 i månaden, får alltså 224 % mer än vad arbetaren i skogen får ut för sitt fysiskt krävande jobb. Stryk beteckningen ”Arbetarepartiet” på valsedlarna inför kommande val ! https://statsskuld.se/jobb/lonestatistik/plant%C3%B6r

 2. Missa inte första sessionen av Henrik Jönsson med Alexander Bard.
  Dem slänger sig visserligen med några ord, för dem som inte orkar hänga med är det bara googla betydelsen så är det lättare att hänga med. Alexander påstår ju att han har läst så många tusentals böcker vilket jag har mina tvivel om, men han stiger ändå i graderna för varje år som går och vet en hel del. SPRID GÄRNA VIDARE……..

  https://www.foretagande.se/session-med-henrik-alexander-bard-woke-kapitalism

 3. Denna nyhet slog ner som en bomb i Aktuellt-studion och genast agerade man genom att på nytt konspirera mot Trump…

 4. Det finns pengar att klämma ur de som tjänar 25-30 tusen i månaden innan skatt.
  De vita privilegierade kan gott betala pamparnas fuskande och extremt goda anställningsvillkor.

 5. Ja märkliga politiker…
  Läste just i X-pressen om en höjdare inom C e n t e r n, som lät sina herdestunder kosta skjortan,genom att ”poppa” småflickor på Grand Hotell i Fjollträsket !

   1. Lokal C-topp åtalas för sexköp av barn

    De misstänkta brotten har skett under 2018 och 2019 på bland annat lyxiga hotell i Stockholm. Flickan var 16 och 17 år gammal vid händelserna.

    Det handlar om en lång rad fall av köp av sexuell handling av barn, eftersom flickan varit under 18 år.

    Polisens människohandelsgrupp i Stockholm lyckades komma åt de misstänkta männen efter att ha upptäckt flickans annons på en dejtingsajt för vuxna. (Publicerad 11 september 2020)

    Läs mer på:

    https://dontvis.it/www.expressen.se/nyheter/lokal-c-topp-atalas-for-sexkop-av-barn/

 6. Nähä, det var märkligt, är inte sossarna ett föredöme? Kanske förklarar en del märkliga beteende hos valboskapen man importerar.

 7. Vi får vara glada så länge sossepolitikerna ”bara” fuskar och fifflar som de alltid gjort och inte mördar, vilket verkar vara den nya trenden bland sossarna…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: