S-politiker döms för fusk med vab-dagar


BROTTSLIGHET. En 50-årig tidigare S-politiker från Kungsbacka kommun har dömts till villkorlig dom och dagsböter för bidragsbrott. Mannen har vid tolv tillfällen sagt till Försäkringskassan att han har vabbat, trots att så inte var fallet, rapporterar Norra Halland.

Det var under perioden 2017 till 2018 som 50-åringen tolv gånger lämnade osanna uppgifter om vård av barn till Försäkringskassan. Totalt har han fått närmare 30 000 kronor han inte har haft rätt till, då han har jobbat och barnet har varit på förskolan trots att vab anmälts.

-Pettersson inser varför socialdemokraterna vill ha höga skatter och då nämner jag inte Veronica Palm, 47 år, som har 47.000 i månaden utan att arbeta sedan fem år tillbaka…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “S-politiker döms för fusk med vab-dagar

 • Pålsjö

  Bara en jämförelse: plantör, en skogsarbetare som arbetar med plantering och röjning får i genomsnitt ut 21.000 i månaden och arbetet är enligt beskrivning ”fysiskt krävande då skogsarbetaren rör på sig mycket”. Veronica Palm, ”Arbetarepartiet”-Socialdemokraterna, har utan att arbeta 47.000 i månaden, får alltså 224 % mer än vad arbetaren i skogen får ut för sitt fysiskt krävande jobb. Stryk beteckningen ”Arbetarepartiet” på valsedlarna inför kommande val ! https://statsskuld.se/jobb/lonestatistik/plant%C3%B6r

  Gilla

 • Gerhard

  Missa inte första sessionen av Henrik Jönsson med Alexander Bard.
  Dem slänger sig visserligen med några ord, för dem som inte orkar hänga med är det bara googla betydelsen så är det lättare att hänga med. Alexander påstår ju att han har läst så många tusentals böcker vilket jag har mina tvivel om, men han stiger ändå i graderna för varje år som går och vet en hel del. SPRID GÄRNA VIDARE……..

  https://www.foretagande.se/session-med-henrik-alexander-bard-woke-kapitalism

  Gilla

 • centurion

  Denna nyhet slog ner som en bomb i Aktuellt-studion och genast agerade man genom att på nytt konspirera mot Trump…

  Gilla

 • Nisse

  Det finns pengar att klämma ur de som tjänar 25-30 tusen i månaden innan skatt.
  De vita privilegierade kan gott betala pamparnas fuskande och extremt goda anställningsvillkor.

  Gilla

 • Stenbock

  Ja märkliga politiker…
  Läste just i X-pressen om en höjdare inom C e n t e r n, som lät sina herdestunder kosta skjortan,genom att ”poppa” småflickor på Grand Hotell i Fjollträsket !

  Gilla

 • Guy F

  Nähä, det var märkligt, är inte sossarna ett föredöme? Kanske förklarar en del märkliga beteende hos valboskapen man importerar.

  Gilla

 • Kattsand

  Vi får vara glada så länge sossepolitikerna ”bara” fuskar och fifflar som de alltid gjort och inte mördar, vilket verkar vara den nya trenden bland sossarna…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: