Stäng

Vinden har vänt men Löfven ljuger fortfarande

INVANDRING. Statsminister Stefan Löfven (S) kopplar samman migration med brottsutvecklingen. Samtidigt poängterar han att det inte är detsamma som att koppla ihop brottslighet till hudfärg eller religion. Under riksdagens partiledardebatt kopplade statsminister Stefan Löfven (S) samman migration med brottsutvecklingen.

I en intervju med SVT:s Aktuellt utvecklar Löfven resonemanget: – Om man har en migration som innebär i storleksordningen att man inte klarar av integrationen, ja, det är klart då blir det så att man får sociala spänningar i ett samhälle, och det är inte bra.

Migrationen har varit för stor tidigare, anser statsministern. – Ja, vi har haft det. Och det är därför regeringen som jag leder har sett till att ändra migrationspolitiken. Vi har haft en sådan migration att vi inte klarar integrationen tillräckligt bra.

Löfven i september 2015

Löfven beskriver att om barn ser för många vuxna som inte är i arbete så tror man att det är det normala, vilket i längden skapar sociala spänningar. – Det är ett problem. Det är därför den regering jag leder lade om migrationspolitiken så nu tar vi emot betydligt färre, säger Stefan Löfven till SVT.

Socialdemokraterna har tidigare bestämt nekat till att gängkriminaliteten kan kopplas till migration.

-Pettersson säger att det är bra så långt, man måste erkänna problemen för att kunna göra något åt dem MEN Löfven ljuger när han säger att det kommer betydligt färre migranter, han fyller fortfarande på med kriminella och bidragstagare i skrämmande hastighet…

Titta nedan hur det ser ut sedan vi fick den skärpta migrationspolitiken 2015. 

Beviljade uppehållstillstånd sedan Stefan Löfven blev statsminister, totalt 709.265 till augusti 2020. Lägg märke till att Löfven (S) och migrationsminister Morgan Johansson (S) uteslutande talar om asylsökande och ”glömmer” resten.

 • 2020 till och med augusti 61.216 varav asyl 5.972
 • 2019 Totalt 119.568 varav asyl 19.201
 • 2018 Totalt 133.025 varav asyl 23.377
 • 2017 Totalt 135.686 varav asyl 36.607
 • 2016 Totalt 150.535 varav asyl 71.571
 • 2015 Totalt 109.235 varav asyl 36.462

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 reaktioner på “Vinden har vänt men Löfven ljuger fortfarande

 1. Finns det något uttalande Löfven inte vänt 180 grader i? Eller finns det något som blivit rätt som Löfven gjort? Undrar om dom som röstar på honom är lika stora idioter? Jag det finns många frågor att besvara för Sossarna.

 2. EN LJUGANDE LÖMSK FALSK HYCKLANDE 🐀

  FY FAN, vilket lidande denna feministiska 🐀 har förorsakat många många svenskar FY FAN 🤬

 3. Varför släpper dom in hundratusentals människor i detta land som varken vill eller kan anpassa sig till vårat svenska samhälle?
  I Örebro city ser man mer invandrare(mest muslimer) än svenskar. Både dag och kvällstid.
  Större delen av Storgatan har tagits över av invandrare och innehåller mestadels utländska butiker och mataffärer.
  Hotfulla och respektlösa gäng som driver runt i stan men även vuxna som visar klart och tydligt att dom inte är intresserade av att bli en del av vårt svenska samhälle.
  Jag som förälder har en klump i magen varje gång min son åker till stan med sina vänner och det gör mig så förbannad att våra politiker skapat denna otrygghet!

 4. Vissa vaknar långsamt.
  Vissa sover halva dagen.
  En del förstår inte att de sover.

  Detta hände:
  Jag sprayade diskmedel på en spyfluga.
  Spyflugan dog direkt.
  Då kom jag att tänka på ”BLM”!
  => spyfluhan var ju svart !
  => ska jag spruta på fler spyflugor?

 5. jaha då blir kålroten snart brunsmetad av PK dårarna
  men stackars Anders Lindberg nu blev det väl tilt i knoppen 😂😂
  vad ska han skriva om nu då ?

 6. Nu fick regeringen och statsmedia sitt laglösa Venezuela 3.0 med mord och kriminella i vägspärrar.

  … men varför? Hade man otur när man tänkte eller är man korrupt ?

 7. Steffe lille nu också kappvändaren, men se nu är du för sent ute. Tåget har gått du får ta dina närmaste i klanen och be om uppgifter hos edra kamrater i Muslimska Brödraskapet.
  Tänka sig att ett tidigare parti som uträttat en del gott för Sverige nu har chansen att bli med sina kompisar terroristförklarade.
  De vore något att stoltsera med ”svetsare nej, bättre upp terrorist.”

Kommentera

%d bloggare gillar detta: