Från rå rasism till talskrivare åt Stefan Löfven…

DEMOKRATI & BROTTSLIGHET. De senaste dagarna har det pratats om kriminella klaner och familjer som kommit till Sverige enbart för att begå brott, det är inga nyheter även om många förnekat faktum i många år. I drygt tio år har bloggen skrivit om problemet och blivit hotat och hatad. 

Sagan om makten, maffian och familjen skrevs på bloggen 2013 och handlar om en kristen syriansk släkt i Södertälje som har tagit sig ända in i riksdagen med personröster, 500 S-röster blev M-röster.

En annan är Leila Ali Elmi, född i Somalia, som från plats 21 för miljöpartiet i Göteborg med hjälp av somaliska personröster tar sig ända in i Sveriges riksdag.

-Ideologin betyder inget. Partiet är enbart ett redskap för att ha kvar makten inom gruppen – klanen.

– Nåväl, Pettersson tycker det är bra att problemet uppmärksammas, både de kriminella och de hederliga för det är inte olagligt att person/klanrösta men det är först när det talas om problemen det går att göra något åt dem…

För exakt år sedan skrev Daniel Swedin, kollega till Anders Lindberg på Aftonbladet att det var rå rasism att diskutera klaner.

Mellan 2011 och 2020 var Swedin ledarskribent på Aftonbladet, men anställdes i april 2020 som talskrivare åt statsminister Stefan Löfven om ni undrar varför Löfven låter som han gör…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Från rå rasism till talskrivare åt Stefan Löfven…

 1. Ett måste att se och lyssna till. Mycket viktigt hur Per Brinkemo pratar om ”Klanerna och kriminaliteten”

 2. ”Bara en idiot låter sig ledas av en annan idiot”

  Löfven pratar som han har förstånd till.

  Att prata är silver, att tiga är guld.
  Så Löfven var tyst….och gärna osynlig.

 3. På tal om systemhotande och kriminella
  Nätverk!. Så är sjuklövern ett lysande exempel.. var är Säpo???

 4. För att komma upp sig inom landsförädiska syltryggspartiet S krävs ingen intelligens det är Steffe övriga nuvarande och tidigare Sossar ett lysande exempel på, gäller även övriga partier, man håller ihop och mjölkar ut skattepengar och andra arvoden till sig själva !

 5. Att ljuga och förvränga verkligheten, är en merit för en karriär inom pk rörelsen.
  Folket kan ju inte hantera sanningen och tolkar den som att SD haft rätt alla år de kallats rasister med nazistiskt bagage.

 6. Tur att Röfven är läskunnig annars hade de inte kommit något alls.
  Att han är lågt begåvad tydliggörs när han läser talen som är så motsägelsefulla så alla normalbegåvade häpnar och undra vilket land pratar han om. Bara SVT anställda tycker det är givande och PK media.

 7. Även om han skulle varit en bra talskrivare så är väl lille Steffe den som kan göra även det dåligt.
  Något ännu viktigare än ett tal det är agera på de intentioner som givits i talet, inte bara satsa x antal miljoner som bara blir till grus i det svenska maskineriet.

Kommentera