Stor brand i Beiruts hamn


UTRIKES. Det brinner i Beiruts hamn, det är drygt en månad efter den dödliga explosionen som krävde 190 människoliv, skadade tusentals och gjorde 300.000 människor hemlösa. Det är ett magasin som innehåller däck och olja som brinner. Det är ännu oklart vad som ligger bakom branden, men det finns uppgifter om att den startat under en reparation.

– Senast igår var det en brand i samma område. Då sa man att det var militären som brände skräp från olyckan. Men detta är mycket värre, den här branden är massiv.

Journalisten Kareem Chehayeb säger till norska VG att det är stor panik på platsen och att folk flyr, dels över att branden är stor, men också dels över att den kan spridas vidare.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


3 responses to “Stor brand i Beiruts hamn

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: