SD-hataren Petra Tungården rånad på sin klocka


BROTTSLIGHET. Bloggaren och entreprenören Petra Tungården, 32, blev i lördags utsatt för ett knivrån på Östermalm i Stockholm där hon bor i en lägenhet värd över sex miljoner, mitt på öppen gata. Det berättar hon skärrad i ett inlägg på sin blogg. ”Igår var jag med om det obehagligaste jag upplevt i livet. Något som jag av någon anledning aldrig trodde skulle hända just mig”, inleder Tungården. 

Petra Tungården Bild från hennes blogg

Petra och en vän var ute när en person plötsligt hoppar på henne bakifrån. ”Helt plötsligt ser jag att han har en stor kökskniv som han riktar mot mig och skriker något inifrån hans hjälm. Linn blir bortputtad av hans kompis som kommer med en motorcykel. Jag blir så rädd att han ska sticka mig med kniven så jag backar hastigt bakåt och faller rakt ut i vägen ner i asfalten, alla mina saker flyger till höger och vänster”, fortsätter Tungården.

Petra Tungården beskriver hur hon hör mannen skrika: ”Ge mig din klocka för fan”. Han håller kniven mot henne och vännen, och hon säger åt honom att ta klockan.

”De berättade att de varit så brutalt många klockrån senaste tiden. Varför är det ingen som pratar om det? Om de vågar attackera oss med en stor kniv när det fortfarande är ljust ute och massa människor i rörelse så finns det ju inga begränsningar för vad folk är beredda att göra. Det är fan för jävligt att man inte ens kan gå säker på gatorna längre.”

-Pettersson konstaterar att Tungården tagit bort orginalinlägget och nu skriver hon att gärningsmännen var svenskar och att det inte finns plats för rasism på hennes blogg samt att hon stängt av kommentarerna.

En kommentar under damens inlägg: ”Hudfärg spelar ingen roll, men lögner skall icke passera. Jag var på plats och även en av de som ingrep. Killen var mörk och troligtvis somalier, pratade bruten Svenska och såg typiskt ut som vilken små kriminell orten unge som helst.”

En av gärningsmännen greps på platsen så vi får väl se vem som talar sanning. 

För fyra år sedan förfasade sig Petra Tungården över att Sverigedemokraterna hade en gala i Grand Hotel samtidigt som hon skulle ha ett event där. Petra svarade med att ställa in eventet.

”Idag skulle jag och Metromode.se tillsammans med kunder haft ett event på Grand Hôtel Stockholm. Ett event som våra kunder lagt mycket pengar, tid och kärlek på – som dessutom planerats i veckor. Som varit bokat sedan lång tid tillbaka utan att blivit informerade om att det skulle vara en Sverige Demokrat gala samma dag?

Hur kan man inte låta företag bli informerade om den lilla petitessen och låta oss som bolag själva göra ett aktivt val om vi vill vistas under samma tak som Sverige Demokrater och extremister från Europa”.

– Pettersson håller med Petra ”Det är fan för jävligt att man inte ens kan gå säker på gatorna längre”, men undrar vilken värld damen lever i, …”brutalt många klockrån senaste tiden. Varför är det ingen som pratar om det?”

Du kanske ska fundera ett varv till på vad SD vill Petra…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


21 responses to “SD-hataren Petra Tungården rånad på sin klocka

 • Kretin

  Get woke, get broke

  Gilla

 • Monica

  Hur länge till kommer hon att ha råd att vara PK? Denna PK-kultur i slutändan kan göra henne till en socialt , ekonomiskt socialt marginaliserad och beklämmande typ.

  Gilla

 • G Nordström

  Gör bort sig ända in i slutet genom att påstå det var svenskar. Kom de med tunnelbanan? Synd om alla intelligenta kvinnor att ett sånt våp sätter etikett på dem.

  Gilla

 • ponnsan62

  Petra varför blev du rånad…
  Det förstår ju vem som helst att man inte kan gå och vifta med dyr
  klocka…?
  Sen tror jag du inte talar sanning .typiskt pk…
  Ponnsan
  AFS

  Gilla

 • gamgubben

  Och han som enligt många existerar sade, ”såsom man sår får man också skörda, besinnen eder och låten edra hjärnor ta över edra förvillade hjärtan.”

  Gilla

 • Tony

  När hut går hem, Det är välgörande när en PK kärring får
  smaka på den medicin som just SD varnat för i 10 år,
  Har Pizzaekonomen också råkat ut för liknande, för han
  har inte bjäbbat om rasister på länge?

  Gilla

 • Fjölet

  Östermalm är i chock, verkligheten tränger sig på !!
  Är det nu som de skriker efter förstärkt polis??

  Gilla

  • Maja 2

   En Rolex i Petras värld är bara en bagatell. Snart har hon en ny! Något företag lär sponsra henne på det.

   Gilla

 • ruben

  Hudfärgen är tydligen superviktig. För när kriminalitet utförs är det viktigt för en del att ljuga om etnicitet. Varför är de bättre att ljuga och skylla på svenskar? Svenskar, vars familjer i huvudsak betalar för välfärden ska även ha skulden för både rasismen och kriminaliteten. Hur är det ställt med vissa människor i Sverige egentligen?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Var rånaren en rågblond etnisk äkta svensk ?

  Gilla

  • Niklas R

   Japp, som färgat håret svart och hårdpermanentat det samt solat till den grad att hans hud blivit mörkt, mörkt brun och satt in mörkbruna linser samt lärt sig prata rinkebysvenska.

   Gilla

  • Maja 2

   Nej, det var en somalier läste jag på annat håll.
   Fast han är ju också svensk med största sannolikhet.
   Han har avancerat till att åka moppe , så han är en riktig svensk .
   Jag undrar, finns det inga vittnen som kan komma till undsättning, då detta skedde troligen på em.

   Gilla

 • Maja 2

  Jag trodde aldrig det skulle hända MIG!
  Den dagen när våldet drabbar svenskar som lever i förnekelse , den dagen är det för sent!
  Fult att ljuga att det var en svensk som rånade hennes klocka. För det är knappast sant.
  Svenska killar åker inte runt med moppe och rånar folk.

  Gilla

 • rune

  Tycker faktiskt att hon kom lite för lindrigt undan.

  Gilla

 • Lellego

  Jaha, en liten lögnhals.Antar att hela hennes värld är en digital kuliss som blir fullständigt tom om strömmen skulle försvinna. Likt en dagslända.

  Gilla

 • Kungen

  Ett nyttig väckarklocka som fler vänstervridna borde få pröva på. De lever i en fantasivärld och behöver väckas upp ordentligt

  Gilla

 • ossie

  Rätt åt det våpet !

  Gilla

 • SVENSK

  Man ska inte vara skadeglad, med sådana här idiotiska AS kan lika gärna följa med ut ur landet när återvandringen börjar!

  Gilla

 • Per Molin

  Välkommen till verkligheten (vi vet att det var ”svenskar” som rånade dig)

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Nu tror jag…DET FINNS EN GUD !

  Härligt 😁
  Ingen kommer undan den härliga vinsten av kulturberikningen. 🕺

  Socialdemokraterna och deras allierade hycklande knäböjande knähundar, levererar.

  Gilla

 • Olof.p

  Härligt att hon får dela samma upplevelse som vi andra svenskar har haft.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: