Nu bränner arabländerna svenska flaggan!


INSÄNDARE. Häromdagen trampade en imam i Syrien på svenska och norska flaggor och brände sedan upp dem. Som hämnd för Koranbränningen i Malmö. Under rop om att Allah är världarnas herre och att alla arabiska länder nu ska bränna den svenska fanan. Ja, man ska bränna hela landet och lägga det i aska. Man är ju redan på god väg med av utrikes födda anlagda bränder, bilbränder, skjutningar, sprängningar, våldtäkter, förnedringsvåld och upplopp.

Rolf Malm

Filmen om flaggbränningen visar imamen ifråga. Han är medlem i terrorstämplade Hayat Tahir al- Sham (HTS) och en annan nystartad terrorgrupp. Fylld av oresonligt hat mot alla ”otrogna” och svenskar i synnerhet.

När Indonesiens regering kallade upp Sveriges ambassadör Maria Berg för att protestera mor Koranbränningen ryckte Stefan Löfven ut till muslimernas försvar. Han ska nu manifestera mot den svenska islamofobin. Har han gjort annat? Sossarna har ju faktiskt skrivit bytesavtal med islam om deras klanröster mot ökat politiskt inflytande.

Till och med Aftonbladets ledarredaktion har nu börjat tveka och kritisera regeringens hantering av den ökande brottsligheten. Ännu tiger de dock om att anledningen är massinvandringen och det katastrofala beslutet att göra Sverige ”mångkulturellt”. Polisen och de svenska ”rasisterna” får skulden för politikernas handlings- förlamning och eftergiftspolitik. Man har ökat befolkningen med miljontals lågutbildade sociala migranter och kallar dem flyktingar. Men samhällets välfärdssystem är fortsatt anpassat till en befolkning på ca 7 miljoner medborgare. Självfallet klarar inte ”den humana stormakten” att bibehålla välfärden när behoven ökas med miljoner arbetslösa som inte bidrar med skatteintäkter, men kostar ofantligt i alla avseenden. Reinfeldts ”öppna era hjärtan” orsakade livshotande blodförlust. Han är nu inblandad i en tragisk knarkhistoria, samtidigt som han ska leda arbetet för ett tryggare Sverige! Av en befolkning på 10 miljoner arbetar nu endast 4 miljoner! Det lär inte hjälpa att man lovar fler poliser i yttre tjänst. Vilket dessutom är en bluff bland alla andra eftersom vi aldrig haft färre poliser ute på gator och torg. Det hjälps ju inte heller av att Sverige är största bidragsgivare per capita till alla internationella organisationer, men får minst tillbaka. Inte heller av att Sverige ska ”gå före” och till ofantliga kostnader bli det första fossilfria landet. Något som vi nästan redan är. Storhetsvansinnet bland våra dvärgpolitiker driver oss till fattighuset.

Gud hjälpe oss!

Rolf Malm

Ps. STORT TACK för alla uppmuntrande samtal, mejl, tips, kommentarer och bidrag för mitt skrivande här, i Nya Tider och på min politiska historiebok ”Sverige 2084”. Gå med i namninsamlingen folkomrostning2021.se

Swish 0722 – 84 70 52. Bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt rolflmalm@gmail.com


20 responses to “Nu bränner arabländerna svenska flaggan!

 • age

  Det går år ca 4 x 10 sidor i koranen
  till att tända en riktig brasa i kaminen.

  Eftersom muslimerna talar om att de
  betraktar oss som fiender så måste vi
  snabbt göra oss av med dem!

  Gilla

 • Guy F

  Allt brinner, flaggor skolor hus bostäder flyktingläger bilar!
  Är det fler som ser ett mönster med eldandet? Om man inte är nöjd, sätt eld på nåt så får man som man vill,,,,av Steffe och Annie.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Om islam vore sport, skulle det vara en så kallad sport där ingår våld mot människor?

  Gilla

 • compulsoryunion

  Skägget i klänning är väl mest senior specialist på att bränna andras egendom, könsdiskriminering och pedofili gärningar? Skäggets handbok i pedofili är väl oförenlig med norsk och svensk moral och författning?
  Socialismen och islam har gemensamt att hälften av befolkningen vill utnyttja den andra halvan, och bestämma hur den ska leva, knulla den, och kräva att bli serverad av den andra halvan, med hot om våld och övergrepp

  Gilla

 • Robert

  Men vänta nu! Gav inte Anders Danielsson alla syrierna PUT? (aldrig någon debatt i riksdagen om det, konstigt) alltså är det en svensk iman som brände en svensk flagga i syrien (7klöverlogik) ” vi ska stå rustade när jobben kommer” hälsningar Östros

  Gilla

 • Hans Backlund

  Om dom är så missnöjda med Sverige, så behöver dom inte stanna kvar. Vad är problemet?

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Om dom är kloka så är det nog måttligt

  Gilla

 • G Nordström

  Förtrupperna har uppmanats av imamerna att bränna skogarna i Europa så vi inte ska kunna gömma oss där.
  Kanske en orsak till alla skogsbränder

  Gillad av 1 person

 • Nisse

  Detta händer när islam slipper ta ansvar för sina extrema undergrupper. Alla muslimska extremistgrupper är grenar på samma träd.
  Vi har aldrig sett deras ledare och imamer, förbehållslöst ta avstånd och fördöma terror och skövlingar av de länder man ”flytt” till.
  Man är lite emot men sedan kommer ursäkterna om utanförskap o s v. Alla de välkända flosklerna yr som spön i backen.
  Jag ser fram emot en samlad muslimsk demonstration mot ödeläggelse av Sverige, hatbrott mot svenskar, förnedringsrån, gruppvåldtäkter, rån mot äldre, bilbränningar o s v.

  Gillad av 1 person

 • ponnsan62

  Ok gör det…själva startar vi grillen med koranen…..varje fredag .lördag.söndag…
  Den brinner bra med lite bacon mellan bladen.
  Till och med han med liten knorr blir glad
  Ponnsan
  AFS

  Gillad av 2 personer

 • Niklas R

  Bara därför ska vi bränna en koran av varje sort. Det blir en 34 olika koraner att bränna.

  Gilla

 • Nizze

  Sluta bränn koranen. Ta med den till landet!

  Gilla

 • HB

  Är alla ‘svenskar’ och svenskar i Syrien och de andra arabländerna ute och bränner bildäck då?

  De kanske aldrig har åkt tunnelbana i Sthlm?

  Gilla

 • gamgubben

  Att bränna en flagga vilken är en symbol för ett land som existerar är oerhört mycket mer kränkande än att bränna en symbol för något som inte blivit och aldrig blir bevisat existera.

  Gillad av 1 person

 • Kalasbetalaren

  Hur får man fatt i en svensk flagga att bränna i Syrien?
  Har han gjort den i syslöjden?

  Nej, här kan man se hur välorganiserat och målmedvetet hatet är!

  Gillad av 1 person

 • odalkvinnan

  Under Muhammedbildesupploppen förra gången visade de hur de brände Dannebrogen. Först skrattade jag men sedan blev det tragik. Nyhetsuppläsaren såg inte heller att det var Röda Korset flaggan som brann. Dannebrogen vitt kors…
  Nu bränner de den svenska fanan.
  Det blir lite tokigt. Sveriges polismakt och regering och press har ju tagit upploppsmakarna i försvar!
  De som stökat till det är danskar.
  Löfven som högsta höns har sagt, smågangstrar, att det är socioekonomiskt och inte religion då de vrålar Allahu Ahkbar.
  Han ska aldrig kritisera islam som religion.
  Sv har instiftat HMF lagen vilket innebär att man återinvigt blasfemilagen vilket strider mot alla demokratiska stadgar. Sv. måste backa ur FN stadgan som de brukar citera. Man kan inte bara plocka bitar ur den som ett svenskt smörgåsbord, man har skrivit på att religionsfrihet ska finnas.Yttrandefrihet

  Gillad av 1 person

 • ossie

  Dom kanske skulle bränna den danska flaggan !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: