Stäng

Polisen i Rinkeby ringde…

BROTTSLIGHET. Idag straxt efter klockan 10, ringde en polis från Rinkeby till mig. Han presenterade sig och frågade vem som låg bakom bloggen och vem som skrev vad och fick svar. Han undrade dessutom om jag hade något med Nya Tider att göra vilket jag inte har. 

Nåväl, jag var anmält för förtal men han kunde inte säga av vem eller för vad eller om de skulle gå vidare. Det bestämmer åklagaren. Troligen var det ett samtal för att få reda vem som är ansvarig för bloggen och nu vet de det, sedan får vi se vad de rättsskipande myndigheterna lägger sina resurser på.  Sanningen om de kriminella eller Petterssons blogg…

Om Rinkeby på bloggen…

 

En bild ”lånad” från Facebook resulterade i detta…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

30 reaktioner på “Polisen i Rinkeby ringde…

 1. Domarvälde, advokatvälde, kommunal- och landstingsvälde är det som styr Sverige. Dessa institut ofta drivna av färgstarka personer förhandlar med affärsvärlden, dvs storföretag som ser sina möjligheter i detta och är progressiva i sin vädringar. Och vad dom gör är att kopiera de internationella progressiva företagen. Som sätter in kapitalresurser för att styra och få sin vilja igenom. Regeringen och politikerna får sina belöningar i form av stöd och utlovande av ersättningar ofta i mångmiljonklassen efter fullgjort uppdrag. Dessa är i nuvarande juridik inte muta eftersom de utbetalats efter gärningen. Kan man komma närmare än kommunismen?

 2. Shit att vara polis i Rinkeby. Livsfarligt. Törs bara inte gå ut utanför polisstationen. Mår illa av våld och blod. Man skiter på sig! Bättre sitta inne och zappa på Petterssons blogg. Se där, kanske ett förtal eller i alla fall ett nåt form av fel tal, eller i alla fall fel skrift.
  Det är ju i alla fall nåt att jobba med.

 3. Verkar mystiskt,tror mig ha hört att polismyndigheten a l d r i g ringer upp någon.Detta i samband med att äldre luras av packet,att något skett Detta för att söka lura folk på pengar !
  Hade jag fått något sådant samtal,skulle jag bett den att sända mig ett brev…..

  1. Polisen har ringt mig flera gånger. Givetvis får jag ett namn som går att kontrollera.

   De ringer om enkla grundfrågor som det inte finns någon anledning att vägra svara på.

   Nästa steg är ett förhör och då får man vara försiktig.

   Efter förhöret beslutar åklagare om det ska bli åtal.

   1. Precis. En stor del av polisens förhör sker via telefon. Men så gott som aldrig med en misstänkt då denne ska delges misstanke och höras om brottet.

 4. I tider då polisen behöver all support, och då främst av svenskar….vad gör dom då ? Jo, de hugger av grenen de sitter på.

  Låt idiotin få ett slut, och låt:
  ANSVAR
  HARMONI
  RÄTTVISA
  och FÖRSTÅND råda.

  Snälla….
  TÄNK SJÄLV, LÅT INTE EN FISKMÅS TÄNKA ÅT ER !!!

 5. Sverige drivs helt sinnessjukt !

  Och de hycklande knäböjande feministiska knähundarna, bugar sig och angriper hederliga svenskar.

  Allt detta sker medans våra små barn gruppvåldtas av ett gäng AIDS-gubbar, medans de tjuvar våra pengar, medans de tar Sverige ifrån oss…och detta välkomnar polisen ( inte alla poliser, men de knäböjande feministiska knähundarna gör det).

  Pettersson, du är ärlig, rak och ser och förstår vad som sker…och då jagar dom dig, istället för de som våldtar, mördar, skjuter, eldar och misshandlar.

  Ni ser och hör….SVERIGE S.K. STYRNING ÄR FULLSTÄNDIG SINNESSJUK.

  Ps. Är det konstigt att fler och fler tappar förtroendet för polisen !?
  Skärpning… va poliser och inga mesiga hycklande knähundar !

  Övrigt …
  PETTERSSON 👍👍👍👍👍

 6. Det här för tankarna till DDR, Kuba, fd Sovjet och Vitryssland. Oppositionella ska tydligen förföljas här men i mildare form för att man är oliktänkande och inte delar regimens åsikter

 7. Är dom på dig nu igen? Uselt av dom. Får du böta, så lär du få en slant av mig. Ge inte upp, du behövs verkligen!

 8. Den där ’riksenheten mot internationell och organiserad brottslighet’ är densamma som ligger bakom åtalet mot Aron Flam. Varken Flam eller det här bloggen har någonting att göra med organiserad brottslighet, om inte de menar att de som rapporterar om sådant gör sig skyldiga till brott. En av klanöverhuvdingarna ligger kanske bakom anmälan, eller varför inte Beredskapsmuseet?

 9. Blev uppringd av polisen för 1 år sedan. Blev ombed komma till stationen för förhör, men vägrade att tala om i vilket syfte.
  Om du inte talar om varför jag ska komma så kommer jag inte.
  Då skulle jag hämtas. Det går jätte bra. Du är välkommen när du har tid.
  Sen avslutades samtalet. Låt er inte hunsas.
  Till alla läsare som tycker att Sverige är på väg åt Hellv.
  Skriv aldrig på en bot för trafikförseelse. Motarbeta alla myndigheter så mycket som möjligt.
  Resultat: Ju sämre det blir ju fortare vänder det.

  1. Håller till viss del med. Men, jag liksom, vad jag gissar, en stor del av svenskarna i detta landet är uppfostrade med att man ska stå för vad man gjort och ta ansvar för sina handlingar. Har man kört för fort och vet om det, så ska man också erkänna det. Men tyvärr fungerar det som så att förnekar du brottet, så finns det chanser att det aldrig leder till åtal och dom. med allt vad det innebär, inga böter inga belastningar i körkortsregistret, Så varför erkänna egentligen ? Sover man bättre om man har blivit av med ett antal tusenlappar i böter och vetskapen att körkortet kanske kommer att dras på ett par månader?

   Men, igen. ” Resultat: Ju sämre det blir ju fortare vänder det.” Det kan ju också slå helt fel, om det nu vänder.

 10. Skriver någon Rinkeby ringer åsiktspolisen. De lägger in kodord på Facebook och google. Tankebrott kommer snart införas.
  Det blir ett sökande efter oliktänkande värdigt stasi på sin tid.
  Under årens lopp har man hittat på andra namn-Jonathan Swift och Gullivers resor är satir där han drev med dåtidens politiker, andra namn omkastning av bokstäver.
  Mark Twain en annan. Voltaire en tredje. Det finns förebilder i historien som vänt censuren och åsiktsförbuden till att folket skrattat åt överheten.
  Nu är det fattigt på den fronten, inga listiga smädelsedikter.
  Sagan om hästen, Olof von Dalin. finns fler som kan vara förebilder för dagens proteströrelse.
  Får Grönköpings nyheter presstöd?

  1. Eftersom Grönköpings Veckoblad är unikt i sitt slag så uppbär man inte så kallat presstöd. I varje fall inte vad vi har märkt i spalternas innehåll. GV är oberoende AK.

 11. Har inte ”polisen i Rinkeby” allvarligare saker att åtgärda? än någon som säger sin mening som dessutom allra oftast är helt sant!

 12. I DDR, Sovjet m.fl. länder hade angiveriet också en stor plats de flesta av de regimerna kollapsade vilket också Sverige kommer att göra. Att fortsätta med politiker som inte har kurage att erkänna att de har gjort fel, är som att ta en mördare på bar gärning vilken säger ”jag har inte gjort det.”

  1. Man kan be att få ringa tillbaka om ett par minuter, så att man kan kolla upp telefonnumret. Det är överhuvudtaget en usel idé att prata med svenska poliser! Även som vittne, för de brukar säga så innan de direkt börjar ett nytt förhör där man är misstänkt för brott. Låt en bra advokat sköta allt snack med poliser under alla omständigheter.

 13. Kvalificerat BS från polisen. Det måste ju finnas en anmälare för att en polisanmälan ska kunna upprättas. Du kan ju alltid begära ut anmälan som är allmän handling….

 14. Om jag tror rätt så kommer de lägga resurser på dig såsom de gör mot pensionärer. Kriminella blir väl som Sverigehataren Fredrik sa om försvaret. Särintresse.

  1. Skojar du?, då måste man ju upprätta speciella skyddsstyrkor som skyddar polisen runt varje polisstation i landet.

 15. Var lärare i Rinkeby för 30år sedan och det såg lika jävligt ut på den tiden. Lägg ner Rinkeby och skicka hem alla som bor där.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: