Sverigedemokraterna, det är dags att terrorklassa Afa


TERRORISM. Antifascistisk aktion, Afa, är en vänsterextrem organisation som vill störta samhällsordningen med hjälp av våld, skriver EU-parlamentarikern Charlie Weimers (SD) på Expressens debattsida. Weimers vill att organisationen terrorklassas i både EU och Sverige, och har som enda svenska EU-parlamentariker varit med och skrivit ett förslag till resolution i Europaparlamentet.

”Aktivister som använder våld mot enskilda för att uppnå politiska mål skapar terror. De bör därför betecknas och behandlas som terrorister, både i Sverige och EU.”

Återigen är Sverigedemokraterna det enda riksdagsparti som står upp för lag och ordning, på riktigt. Weimers förhoppning med resolutionen är att bryta handlingsförlamningen och få till stånd den europeiska terrorklassning som uppenbarligen behövs för att få den rödgröna regeringen att agera i Sverige.

AFA:s våldsaktioner bör klassas för vad de är – terrorhandlingar. Aktivister som använder våld mot enskilda för att uppnå politiska mål skapar terror. De bör därför betecknas och behandlas som terrorister, både i Sverige och EU.

-Pettersson säger att det är inte en dag för sent att AFA terrorklassas, men troligen blir det inte av. De tillhör den ”goda” sidan och skyddas av journalisterna med SVT i täten…

…men viktigast är de farligaste först

  1. Islam
  2. Vänsterextremisterna
  3. Högerextremisterna

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “Sverigedemokraterna, det är dags att terrorklassa Afa

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: