Sverigedemokraterna, det är dags att terrorklassa Afa

TERRORISM. Antifascistisk aktion, Afa, är en vänsterextrem organisation som vill störta samhällsordningen med hjälp av våld, skriver EU-parlamentarikern Charlie Weimers (SD) på Expressens debattsida. Weimers vill att organisationen terrorklassas i både EU och Sverige, och har som enda svenska EU-parlamentariker varit med och skrivit ett förslag till resolution i Europaparlamentet.

”Aktivister som använder våld mot enskilda för att uppnå politiska mål skapar terror. De bör därför betecknas och behandlas som terrorister, både i Sverige och EU.”

Återigen är Sverigedemokraterna det enda riksdagsparti som står upp för lag och ordning, på riktigt. Weimers förhoppning med resolutionen är att bryta handlingsförlamningen och få till stånd den europeiska terrorklassning som uppenbarligen behövs för att få den rödgröna regeringen att agera i Sverige.

AFA:s våldsaktioner bör klassas för vad de är – terrorhandlingar. Aktivister som använder våld mot enskilda för att uppnå politiska mål skapar terror. De bör därför betecknas och behandlas som terrorister, både i Sverige och EU.

-Pettersson säger att det är inte en dag för sent att AFA terrorklassas, men troligen blir det inte av. De tillhör den “goda” sidan och skyddas av journalisterna med SVT i täten…

…men viktigast är de farligaste först

 1. Islam
 2. Vänsterextremisterna
 3. Högerextremisterna

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Sverigedemokraterna, det är dags att terrorklassa Afa

 1. Tyvärr SD, det kommer aldrig att hända så länge majoriteten av den trygga svenska väljarkåren röstar på den korrupta och landsförrädiska 7 klövern !

 2. De tillhör väl PK sfärens gullgossar och är därmed fredade, de bekämpar enligt godhetsapostlarna, rasister, främlingsfientliga d.v.s. vi som förstår vart vi är på väg.

 3. Jag minns fortfarande vad som hände utanför Liseberg i Gtb. för några år sen. Det var som ett krigstillstånd med AFA, övriga vänstern och importerade palestinska terrorister. Hade ingenting med NMR att göra, för de hade redan packat ihop och och åkt hem långt innan.
  Minnet kan ibland vara kort, men det finns ju än så länge bevarat på nätet.

 4. Det är inte länge sedan de fann en container utanför Jönköping som var kopplad till AFA med utrustning för en statskupp.

 5. Outa afa personer. Häng verkligen ut dom. Låt deras arbetskollegor se vad de pysslar med på sin fritid. Sätt så hård press på dem att de gör misstag.

  Kärnan kommer man nog inte åt, men väl ett gäng “hobbyaktivister”.

Kommentera