Stäng

9 reaktioner på “Startar mot paradiset

 1. Kan islam indoktrinera människor att med bälte av bomber offra sitt eget och andras liv , så bevisat det att en människa är lätt att lura. De styrande imamerna inom islam anser sig dock vara av högre värde och sätter inte på sig ett bälte med bomber. Vilket de styrande imamerna borde göra för att föregå med gott exempel.

 2. Det verkar finnas många med inställningen att man ska döda dem som inte håller med. Det är en del av Islam och uttrycks i sharia-lagar.

  De som lockar hit dem måste vara medvetna om, att bland dem som kommer finns det många av liknande kaliber. Eftersom vi döms för tankebrott, hmf, så borde även de med goda tankar med dåligt resultat dömas. Våra tankar är i alla fall riktiga och inga fantasier.

  Vi kan börja med kärringarna i MP. De verkar mer än lovligt dumma, att med facit i hand tro att smäll på fingrarna skulle hjälpa!
  Drabbas de själva av detta och blundar eller är de som de tre aporna, blinda, döva och stumma?

  I båda fallen finns en medveten förträngning av det ansvar deras politik medför. De kan inte dömas för försumlighet, men de borde åtminstone visa empati med offren och inte slentrianmässigt ta missdådarna i försvar.

 3. Gissa vad snopen han blev när det visar sig att allt han fick för besväret var 72 vindruvor samt en evighet utan Guds närvaro.

 4. Att ha en tro är en sak men att tro på en Gud är att tro på ingenting. Jag har trott sedan 12 års åldern att människan är en god varelse t. o.m under mina år i särkarnas och kroknäsornas länder.
  Men nu i mitt eget land så ser och läser jag om ren och skär ondska varje dag, vilket är initierat av våra omogna indoktrinerade politikerbroilers.
  Alla uppväxta i en socialistisk miljö som utan att tänka tycker synd om och ger bidrag istället för att ställa krav.
  Prestera och du blir belönad, istället för som nu fjäska och håll med så förslavas du utan att själv vara medveten om faran.

  1. Hatar att behöva avslöja detta men ska vi se till historien har människan aldrig varit god mot någon annan än sig själv och sin familj. Hon har behandlat sina medmänniskor rent ut sagt avskyvärt.
   Det är först med Jesus och kristendomens budskap som människan kommer in på rätt väg mot frälsning men även hur hon behandlar sina medmänniskor.

 5. Paradiset…? Vilken blåsning ! Det vet väl alla, att mussarna blir till grisar och hundar i sitt nästa liv. För det står skrivet i Ko-ranen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: