Stäng

Journalisthögskolan borde döpas om till Socialisthögskolan

INSÄNDARE. Av Sveriges journalister är 71% vänsterväljare! 14,6% röstar på C eller L. De borgerliga ( M, Kd, Sd) har bara 10% sympatisörer bland journalisterna. Trots att de är i majoritet både bland folket och i riksdagen. Endast 12% av folket håller med om invandringen ska öka. Det som journalisterna intensivt kämpar för tillsammans med i första hand C och Mp. Misstroendet mot MSM-media visar sig i sjunkande upplagor och minskande reklamintäkter.

Rolf Malm

Familjeföretaget SVT får tillsammans med övriga statsmedia nu drygt en halv miljard extra skattekronor för att överleva. De kostar svenska folket långt över 10 miljarder om året. Det skulle räcka till 20.000 sjuksköterskor eller 15.000 poliser. Som nu är färre än någonsin på gator och torg. Eller till att lyfta alla fattigpensionärer över existensminimum. Men s.k. public-media sysselsätter bara 4000 högt betalda medarbetare. De flesta släkt med varandra eller på annat sätt närstående. Samtidigt kan de genom sin särställning och med hjälp av regeringen konkurrera ut de flesta alternativa medier genom att kopiera dem på den icke tablåstyrda marknaden. Dock med tablåmediernas strikta censur.

Ett litet, men belysande exempel, är informationen om knarkrazzian hemma hos Fredrik Reinfeldt. I MSM-media rapporteras den knappt alls. Där man ändå noterar den kallas den ”ett polisingripande hos expolitiker”. I alternativmedia kan man läsa att det handlar om en knarkaffär efter att Reinfeldts son påträffats naken i hissen, klart drogpåverkad. Vid husrannsakan i Reinfeldts lägenhet påträffas ett stort antal portionsförpackningar med kokain och stora summor kontanter. Vilket ger skäl till att misstänka kokainlangning. När sonen grips ropar han ”ring pappa!”. Han döms bara till villkorligt straff och böter. Vid förhör säger han att han fick pengar till knarket av sin mamma, Filippa Reinfeldt. En liten sak, kanske. Men av intresse eftersom Fredrik Reinfeldt nu ska se till att tryggheten i Sverige ökas.

 

Kan man mörka denna lilla historia, undrar man vilka större skandaler som undanhålls från offentligheten. Tanken är skrämmande!

Det finns ett mäktigt vapen i Riksdagen. Där svenska folket ju ska ha all politisk makt. Att de borgerliga har majoritet rundas konsekvent av de röd-gröna och deras nya lakejer C och L. Men misstroendeförklaring av enskilda ministrar tvingar även dem att visa sina kort och visa väljarna var de står. Det finns ytterligt goda skäl att utfärda misstroende mot Morgan Johansson och Mikael Damberg som konsekvent motarbetar sin viktigaste uppgift. Den att se till att tryggheten för svenska folket kan uppehållas med polisens våldsmonopol. Polisen ska STOPPA kriminalitet, inte uppfostra och förebygga. Det ankommer på andra krafter, främst regeringens och lagstiftarnas. Där brister främst Morgan Johansson med stöd av Stefan Löfven katastrofalt och polisen får orättvist skulden för anarkin. Delvis är det deras eget fel eftersom dess ledning håller politikerna om ryggen. I synnerhet av dess förre chef. Det är ett dubbelt, oerhört svek av regeringen, media och likgiltiga väljare som gör det lätt för sig genom att okritiskt svälja vad överheten väljer att presentera som sanningar. Understött av partiska kriminalforskare och Brottsunderbyggande Rådet (BUR). Gå med i namninsamlingen folkomrosta2021.se

Rolf Malm

Ps. Jag tackar ödmjukast för allt stöd och alla tips för en urgammal kvarlevas grävande och skrivande. Här, i Nya tider och på min bok ”Sverige 2084”. Den förljugna, svenska politiska historien behöver skrivas om i grunden.

Swish 0722 – 84 70 52. Bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt rolflmalm@gmail.com

8 reaktioner på “Journalisthögskolan borde döpas om till Socialisthögskolan

 1. Haha, du kommer aldrig att bli godkänd på journalisthögskolan om du är något annat än vänstermupp.

 2. Enligt Peter Springare så har polisen tillräckligt med poliser men felaktiga strukturer och chefer som är så rädda att bli kallade män att de accentuerar jämlikhet och genustrams istället för att leda sina styrkor mot de mest kriminella i första hand.

 3. Sen tror jag att det snart är dags för M att börja markera
  avstånd från Fredrik Reinfeldt, han visade vilken pajas
  han var när han fegt smet ut bakvägen efter sina misslyckade
  år som statsminister, och verkar inte ha blivit bättre med åren
  att förvara knark i hemmet, säger en hel del.om den
  låga individ han är..

  1. Om Renfeldt skulle försvinna, skulle Moderater bli ett parti att lita på?
   Vad har Reinfeldt för makt över Kristersson och de andra.
   Jag hörde av en som arbetar i Riksdagen att Reinfeldt kallas för Ivan den förskräcklige bakom ryggen. Han kan skrämma vem som helst.
   Och det har vi sett!

 4. Man behöver inte lyssna mer än högst en minut på SVT/SR
  för att konstatera var dom står politiskt, något som allmänheten
  inte har med att göra, det står till och med i deras riktlinjer
  att rapporteringen ska va saklig o Neutral, men var hittar
  man den medarbetaren på det tvångs finansierade SVT/SR,
  eller för den delen på dags eller kvällstidningar???

  Därför är det ingen tillfällighet att Swebb TV har 2 miljoner följare
  och ständigt ökar, folk vill veta verkligheten och inte fejkade
  lögner från överbetalda så kallade journalister!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: